TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:15 A Family Man
Headhunter Dane Jensen gaat de strijd aan met een rivaliserende collega voor de controle over het bedrijf waar ze werken. Maar dan krijgt hij het nieuws dat zijn tienjarige zoon Ryan kanker heeft.
«
»
08:55 Property Brothers
Drew en Jonathan helpen Barbra en Greg, die na vijf verschillende huurwoningen in vier jaar tijd klaar zijn om een eigen huis te gaan bouwen.
«
»
09:45 Property Brothers
Debra en Dan zitten opeengepakt in een piepklein stadsappartement. Hoewel ze liever in het hart van de stad zouden willen blijven, is het tijd om het huis van hun dromen te vinden.
«
»
10:35 Property Brothers
Met drie kinderen en nog een op komst, zijn Dave en Lizzy toe aan hun eigen huis. Ze zijn al jaren op huizenjacht, zonder resultaat, en hun uitgerekende datum nadert snel.
«
»
11:30 Property Brothers
Tennisprofs Jessica en Nathan wonen al veel te lang in een krappe flat. Ze zijn wanhopig op zoek naar een huis op het platteland waar ze hun familie in stijl kunnen ontvangen.
«
»
12:20 Property Brothers
Door het jongleren van hun naschoolse activiteiten en hun drukke carrières hebben Mark en Eugenie niet veel tijd gehad om op huizenjacht te gaan.
«
»
13:15 The Choking Game
De populariteit van de jonge studente Taryn krijgt een flinke boost wanneer ze bevriend wordt met de knappe Nina. Zij introduceert Taryn in The Choking Game, een gevaarlijk spel onder de studenten.
«
»
14:45 Paramedics
Het team haast zich naar een patiënt die mogelijk een beroerte heeft gekregen. Taz en Amanda helpen een kind dat vastzit in een auto.
«
»
15:35 Paramedics
De paramedici helpen een slachtoffer die brandwonden opliep door een arbeidsongeval. Mark heeft te maken met een moeilijke patiënt.
«
»
16:35 Yummy Mummies
Maria en Carlos keren huiswaarts met Valentina. Rachel houdt haar eerste moederclubje sinds haar bevalling. Lorinska is nog steeds niet bevallen en ze heeft er genoeg van.
«
»
17:25 Yummy Mummies
Maria gaat op zoek naar een oppas en krijgt hulp van Margherita. Carlos laat een nieuwe tattoo zetten. Jane en Rachel gaan naar Lorinska's 'Baby en Bubbels' om Lady Penelope te zien.
«
»
18:20 Travel Guides
Onze gidsen vliegen naar Bologna, de foodie-hoofdstad van Italië. Wie zal enthousiast zijn over dit Italiaanse juweeltje en wie zal teleurgesteld vertrekken?
«
»
19:20 Travel Guides
Onze gidsen vertrekken naar Bali. Zullen zij de moerassen en Bintang kunnen vermijden om een echt paradijselijk eiland te ontdekken?
«
»
20:20 Code 1: Minute by Minute
Documentaire.
«
»
21:10 Code 1: Minute by Minute
Documentaire.
«
»
22:00 In het spoor van de dader
De Duitse seriemoordenaar en kannibaal Joachim Kroll vermoordde tussen 1955 en 1976 veertien mensen. De moorden werden vaak gevolgd door kannibalisme, wat hem de titel 'Ruhrkannibaal' opleverde.
«
»
23:00 In het spoor van de dader
Reportage over de Oost-Duitse seriemoordenaar Volker Eckert.
«
»
23:50 In het spoor van de dader
Marc Dutroux werd in 1996 opgepakt voor de ontvoering van en de moord op Julie Lejeune, Mélissa Russo, An Marchal en Eefje Lambrecks en de ontvoering van Sabine Dardenne en Laetitia Delhez.
«
»
00:50 In het spoor van de dader
Deze aflevering gaat over de Duitse seriemoordenaar Fritz Honka, wiens onzekerheden over zijn lengte en eigenaardige seksuele gewoonten ertoe leidden dat hij vier prostituees vermoordde.
«
»
01:35 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers