TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:35 In het spoor van de dader
Stephen Seddon, de veroordeelde fraudeur, vermoordde zijn ouders uit hebzucht.
«
»
08:20 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
09:05 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
09:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:40 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
11:30 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
12:20 Property Brothers
De keuken van Zack en Liat had niet de ruimte die ze nodig hadden. Als vroom religieus gezin moeten ze hun keuken koosjer houden. Ze zijn op zoek naar een nieuw huis met veel ruimte.
«
»
13:15 Property Brothers
Eerste huizenkopers, Vincent en Helena, zijn klaar om samen te gaan wonen in hun eigen ruimte. Ze willen hun droomhuis vinden, maar de Property Brothers moeten hen eerst een lesje huizenjacht geven.
«
»
14:10 Property Brothers
Mike en Avi vechten al twee jaar tegen bouwlawaai rond hun huis. Nu hun kinderen dutjes moeten doen, is het lawaai een groter probleem geworden. Ze gaan op zoek naar een nieuwe thuis.
«
»
15:05 Property Brothers
Jay en Cara zijn op zoek naar hun droomhuis terwijl ze hun bruiloft aan het plannen zijn. Ze hebben een grote wishlist, maar hebben geen budget voor een instapklaar huis.
«
»
16:00 Property Brothers
Delecia, Dwyane en hun zoon Dekar wonen in één slaapkamer in het huis van Dwyanes ouders. Ze zijn het zat om uit koffers en dozen te leven. Ze zeggen zijn naar eigen zeggen niet veeleisend.
«
»
17:00 Secrets of the Royal...
Een blik op de boekhouding van de Britse koninklijke familie.
«
»
18:00 Emergency
Een leven hangt aan een zijden draadje als dr. Emma zich naar het helikopterplatform spoedt om een verkeersslachtoffer op te vangen.
«
»
18:50 Emergency
Dr. Miriam ontfermt zich over een hoogzwangere vrouw die flauwgevallen is op het perron en op haar buik terecht is gekomen.
«
»
19:50 The Biggest Loser USA
Het is ieder voor zich nu de deelnemers niet meer in teams strijden.
«
»
20:40 The Biggest Loser USA
De deelnemers krijgen de aanmoediging die ze nodig hebben om door te gaan op hun avontuur.
«
»
21:40 A&E After Dark
Een blik achter de schermen van de nachtdienst op de spoedafdeling van het Britse Hull Royal Infirmary ziekenhuis.
«
»
22:40 Obsessive Compulsive Cleaners
Amanda helpt verzamelaarster Janine en professioneel schoonmaker Mark uit Leicester gaat langs bij de werkloze koopjesjaagster Avril in de Londense wijk Chiswick.
«
»
23:45 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
01:00 Spoorloos Nederland
Reportage.
«
»
01:45 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers