TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
08:05 In het spoor van de dader
Marc Dutroux werd in 1996 opgepakt voor de ontvoering van en de moord op Julie Lejeune, Mélissa Russo, An Marchal en Eefje Lambrecks en de ontvoering van Sabine Dardenne en Laetitia Delhez.
«
»
08:50 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
09:35 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
10:25 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
11:10 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
11:55 Dr. Phil
Praatprogramma.
«
»
12:40 Property Brothers
Een alleenstaande moeder is op zoek naar een bescheiden, onderhoudsvriendelijke woning. De broers beloven een zorgeloze overgang en beginnen hun zoektocht naar een stadswoning.
«
»
13:30 Property Brothers
Een drukbezette vrouw is op zoek naar een huis in Nashville. Drew helpt haar een gezellig, eclectisch huis te vinden in een opkomende buurt dat groot genoeg is voor een hond en feestjes.
«
»
14:25 Property Brothers
Carson woont in bij haar beste vriendin Leah, maar droomt van een eigen stekje in Nashville. Ze weet precies wat ze wil, maar haar verlanglijstje met torenhoge eisen maakt de zoektocht moeilijk.
«
»
15:15 Property Brothers
Een koppel is op zoek naar een luxueus toevluchtsoord waar ze hun kleinkinderen in stijl kunnen opvangen. Drew zoekt gezinsvriendelijk huizen uit, en Jonathan heeft grootse plannen.
«
»
16:05 Property Brothers
Een koppel met twee peuters zoekt naar een huis in landelijke stijl, waar ze de ruimte hebben om hun kinderen te laten opgroeien.
«
»
17:00 Diana at Sixty
Prinses Diana zou op 1 juli 2021 haar zestigste verjaardag gevierd hebben. Naar aanleiding hiervan blikt documentairemaker Robin Bextor terug op haar bewogen leven.
«
»
18:10 A Place in the Sun: Summer Sun
Julie en Simon hebben een druk leven als advocaten in Londen. Julie heeft wat geld geërfd van haar moeder en heeft besloten een lang gekoesterde droom te volgen en een vakantiehuis in Spanje te kopen.
«
»
19:05 A Place in the Sun: Summer Sun
Laura en haar dochter Leah uit Surrey gingen vroeger op vakantie naar Spanje en hebben mooie herinneringen aan het land.
«
»
20:05 Travel Guides
De reisgidsen duiken Sidney in en leren de stad op een heel andere manier kennen.
«
»
21:00 Travel Guides
De reisgidsen gaan op een gezinsvriendelijke roadtrip in Victoria. De Great Ocean Road naar Ballarat zit vol schilderachtige landschappen en pittige bergbeklimmingen.
«
»
22:00 Hello Goodbye NL
Een jonge vrouw vertelt dat ze niet met haar familie op reis kon omdat ze extreem veel last van heimwee heeft, en een man vertelt over het verlies en gemis van zijn vrouw.
«
»
22:55 De kust is veilig
De strandredders krijgen te maken met een typisch natuurfenomeen: een sterke onderstroom die vooral voor de jongste bezoekers gevaarlijk kan zijn.
«
»
23:35 Wife Swap Australia
Alise is moeder van vier weerbarstige jongens die junkfood eten en constant Fortnite spelen. Ze ruilt van leven met Cassie, een militante moeder van zeer gedisciplineerde kinderen.
«
»
00:45 Spoorloos Nederland
Realityreeks.
«
»
01:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers