TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:50 RFDS
Een zevenjarige jongen raakt vermist in de outback, terwijl de RFDS wordt opgeroepen om zijn gewonde vader te helpen. Een helikopter van de reddingsploeg komt in de problemen.
«
»
08:40 RFDS
Tijdens een enorme zandstorm heeft het team moeite om een patiënt in leven te houden, terwijl ze in de lucht zijn.
«
»
09:35 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
10:35 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
11:25 Travel Guides
De reisleiders gaan op avontuur van de Sunshine Coast naar Fraser Island, compleet met vierwielaandrijving, kamperen, wandelen, parachutespringen en E-Foilen.
«
»
12:20 Travel Guides
Onze reisgidsen gaan naar Perth & Rottnest Island voor een citytrip vol schatten die alleen in West-Australië te vinden zijn.
«
»
13:15 Ms. Matched
Libby Boland is een beginnend huwelijksplanner die ervoor zorgt dat haar klanten de perfecte huwelijksdag beleven. In haar eigen leven is er echter voorlopig geen romantiek.
«
»
14:50 Love's match
Wanneer een van haar klanten de liefde niet kan vinden, krijgt matchmaker Leah hulp van koppelaar Peter Beckett. Ze hadden alleen niet verwacht een perfecte match voor zichzelf te vinden...
«
»
16:25 Put on ring on it
Drie vriendinnen leggen aan het begin van het jaar de gelofte af om nog voor het einde van het jaar te trouwen.
«
»
18:00 Picture Perfect Mysteries
Tijdens een trouwfeest is fotografe Allie er getuige van hoe de bruidegom koelbloedig wordt neergeschoten. Niemand heeft de schutter gezien.
«
»
19:45 RFDS
Tijdens een interventie op een afgelegen plek ontstaat er een gewelddadige situatie. RFDS probeert alle patiënten de lucht in te krijgen voordat het donker wordt.
«
»
20:40 RFDS
Waynes wordt geconfronteerd met een suïcidale patiënt, en een urgente medische evacuatie naar Adelaide. Deze ingrijpende gebeurtenissen dwingen hem zijn eigen problemen onder ogen te zien.
«
»
21:45 Wife Swap Australia
Hippiemoeder Angeline woont met haar man en acht ongeschoolde kinderen in een bus. Ze ruilt van plaats met de modebewuste Tenille, die zes kinderen heeft, doelgericht is en in een herenhuis woont.
«
»
22:55 Spoorloos Nederland
Spoorloos richt zich op bloedverwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet.
«
»
00:00 Diana's Decades
In de jaren 80 groeit Diana uit van verlegen bruid tot een zelfverzekerde, gepassioneerde pleitbezorger voor onder meer de bestrijding van aids.
«
»
01:05 Shake My Beauty
Een blik op het leven en de uitdagingen van mensen die kampen met overgewicht.
«
»
01:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers