TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:50 Dr. Phil
Dr. Phil verdiept zich verder in de internetliefdes van Norma, aan wie zij meer dan 250.000 dollar overmaakte. Wie zijn die personen?
«
»
07:10 Dr. Phil
Robert was pas zeventien dagen getrouwd toen zijn kersverse bruid dood werd gevonden in hun peperdure appartement. Ze zou door een ongeluk om het leven zijn gekomen.
«
»
07:55 Dr. Phil
Brittany en Jeramie hebben sinds de middelbare school een knipperlichtrelatie relatie gehad. Ze zijn inmiddels uit elkaar, maar hebben wel samen een kind. Het co-ouderschap verloopt nogal moeizaam.
«
»
08:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
09:40 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
10:40 E.R. - Emergency Room
Chloe bevalt van een kerngezonde dochter. Het is uiteindelijk haar eigen zus, dokter Lewis, die haar baby op de wereld helpt zetten.
«
»
11:35 E.R. - Emergency Room
Peter Benton ontfermt zich over een jonge aidspatint, wiens ziekte een finaal stadium heeft bereikt.
«
»
12:30 E.R. - Emergency Room
John Carters eerste dag als de nieuwe assistent-chirurg van Peter Benton begint slecht.
«
»
13:25 E.R. - Emergency Room
Kerry Weaver krijgt het voor elkaar om bijna iedereen tegen haar in het harnas te jagen tijdens haar eerste dag als hoofd van de afdeling.
«
»
14:20 E.R. - Emergency Room
Ross geeft er de moeder van de 2-jarige Chia-Chia flink van langs wanneer ze zegt hoeveel medicijnen ze aan haar aan aids-lijdende zoontje gaf.
«
»
15:10 E.R. - Emergency Room
Gefrustreerd omdat Jeanie hun relatie heeft verbroken, gaat Benton op de vuist met een lastige verkoper.
«
»
16:00 E.R. - Emergency Room
Susan zet alles op alles om Little Susie te houden.
«
»
16:50 E.R. - Emergency Room
Wanneer hij merkt dat hij zijn documenten vergeten is in Ross zijn appartement, keert Greene op zijn stappen terug. Hij is geschokt leerling-verpleegster Harper uit diens kamer te zien komen.
«
»
17:40 E.R. - Emergency Room
Tijdens een heftige storm ontdekt dr. Ross een kind dat vastzit in een pijp die vol dreigt te raken met water. Met man en macht probeert Dr. Ross de jongen te redden.
«
»
18:30 E.R. - Emergency Room
Ross, die na het redden van een kinderleven tot held werd gebombardeerd door de media, wordt uitgenodigd voor een banket dat voor hem wordt georganiseerd.
«
»
19:25 One Born Every Minute
Een baanbrekende kijk op het drama en de emotie van een kraamafdeling, vanuit het perspectief van de aanstaande ouders en het personeel.
«
»
20:30 SOS Ski
De hulpverleners zetten alles op alles om de ledematen, vakanties of zelfs levens van toeristen te redden.
«
»
21:20 SOS Ski
De hulpverleners zetten alles op alles om de ledematen, vakanties of zelfs levens van toeristen te redden.
«
»
22:25 Leef!
John, Lien, Sylvia, Dimitri, Evy en Wouter. Zes heel verschillende mensen die allemaal zo ontzettend graag leven, maar waar een ziekte er anders over besliste. Hun tijd is beperkt.
«
»
23:25 In het spoor van de dader
Een kijk in het leven van de Italiaanse moordenaar Danilo Restivo, die zijn buur Heather Barnett vermoordde in 2002.
«
»
00:25 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer n. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers