TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Halloween
Michael Myers heeft op achtjarige leeftijd zijn zusje gedood. Hij werd opgesloten in een instelling, waaruit hij nu is ontsnapt. Hij keert terug naar zijn geboortestad om deze opnieuw te terroriseren, en op Halloweennacht slaat hij toe.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:10 MacGyver
Na een opvallende kennismaking met de nieuwste rekruut van Phoenix, krijgen Des, MacGyver en het team de taak toegewezen om een gezochte drugshond te begeleiden en te beschermen.
«
»
08:50 MacGyver
De Phoenix moet het lichaam van een piloot terughalen wiens vliegtuig neerstortte tijdens het testen van een experimenteel laserkarteringssysteem dat MacGyver heeft ontworpen. Ondertussen probeert Riley de hacker te identificeren.
«
»
09:35 Bar Rescue
Jon helpt een worstelende eigenaar een stapje terug te doen en zijn manager te vertrouwen.
«
»
10:15 The First 48 Presents Critical Minutes
In Dallas wordt een man naar zijn dood gelokt in een verlaten appartement. Een dakloze man in Miami wordt bruut mishandeld met een steen. En een vrouw's plan om haar zus te helpen gaat vreselijk mis.
«
»
10:55 The First 48 Presents Critical Minutes
Rechercheurs in Atlanta vinden het lichaam van een vrouw in een vuilnisbak. In Louisville verandert een huiselijk conflict in een moordonderzoek. In Birmingham kost het verlenen van een gunst aan een vriend een man zijn leven.
«
»
11:40 Pawn Stars
Rick maakt een proefrit in de beruchte OJ Bronco en eet met een zeldzaam zilveren bestek. Chumlee krijgt de kans om een 'Star Wars'-strip uit 1978 te kopen.
«
»
12:25 Pawn Stars
Er wordt een pistool in een houten been binnengebracht. Corey en Chum bekijken vier jaarboeken met de handtekening van James Dean ('Rebel Without a Cause').
«
»
12:50 Big Timber
Kevin is op zoek naar oude onderdelen die hij kan gebruiken om zijn grote nieuwe zaag in de houtzagerij te bouwen. Ondertussen werkt Jake aan de Seacrest en blijft Erik gestaag doorwerken aan de Pipe Dream.
«
»
13:45 Cops
Een langzame achtervolging eindigt met een verhitte discussie. De politie ontrafelt ondertussen de leugens van een vrouw. Een slecht voorteken blijkt geluk te brengen aan een koppel.
«
»
14:15 Cops
Een verkeerscontrole wordt gevaarlijk wanneer een bestuurder er vandoor gaat met een agent halverwege in het voertuig. Recente wetswijzigingen en een openhartige houding helpen een man een gevangenisstraf te vermijden.
«
»
14:45 Bar Rescue
Jon reist af naar Hickory in North Carolina om een horecazaak van de ondergang te redden. Hij is verbaasd dat de eigenaar vrijwel altijd afwezig is, het personeel ongetraind is en er ongedierte is.
«
»
15:40 De Spor
Het lijkt wel de sportversie van The Sims, maar meten is weten, zeker voor performance coach van Tuur Vanderstukken. Zijn de spelers in goede conditie? En geraken ze fit om te spelen?
«
»
15:55 See No Evil
In Danville leidt een overval op een pandjeshuis tot drie doden. Rechercheurs proberen de verdachte te identificeren met als enige aanwijzing een mysterieuze zilveren bestelwagen. Videobeelden zijn nu nog hun enige hoop om de dader te pakken.
«
»
16:55 Pawn Stars
Rick krijgt de kans een bladzijde uit de Gutenbergbijbel te kopen, het eerste gedrukte boek. Zet Rick al zijn geld in op deze ene pagina of wil hij nog meer? En Corey bekijkt een zeldzame klassieke filmposter.
«
»
17:25 Pawn Stars
Een oude munt rolt de winkel binnen. De volgende dag stuit Chum op een gesigneerde poster van de hitfilm Reservoir Dogs uit de jaren 90.
«
»
17:50 Big Timber
De strijd om de stammen eist zijn tol. Kevin gaat door met zijn plannen om een nieuwe zaag in de molen te bouwen. Het idee van molenknecht Simon voor een sportdag voor houthakkers loopt helemaal uit de hand zodra Kevin hem te hulp schiet.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
18:45 Cops
Een motorrijder, die in het verleden voertuigen heeft gestolen, is niet in staat om zijn motor te besturen. Een man gebruikt een vreemde methode om wat geld te verdienen. Agenten vinden de werkbus van een man verdacht.
«
»
19:15 Cops
Een bedrijfseigenaar roept agenten wanneer een onhandelbare man op zijn auto begint te klimmen. Ongebruikelijke omstandigheden laten agenten toe coulant te zijn naar een bestuurder omdat hij eerlijk is.
«
»
19:40 Two and a Half Men
Charlie probeert Jake te helpen om onder een schorsing uit te komen, zijn onorthodoxe methode heeft echter niet het gewenste resultaat.
«
»
20:10 Two and a Half Men
Charlie's moeder Evelyn leent de Mercedes om indruk te maken op een prins uit Saoedi-Arabië. Ondertussen heeft Alan het gevoel dat hij, ten opzichte van Jake, moet concurreren met de nieuwe vriend van Judith.
«
»
20:35 See
Een aanval op het dorp leidt tot opofferingen en nieuwe uitdagingen.
«
»
21:40 See
Terwijl Tamacti Juns leger Baba en zijn gezin nadert, komt het verleden van Maghra aan het licht.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:45 See
Baba en zijn gezin worden verraden. Koningin Kane gebruikt haar listen bij een nieuw conflict.
«
»
00:00 Seal Team
Het Bravo-Team werkt samen met het Congolese leger aan een geheime missie om het hoofd van een rebellengroep te vangen. Jason praat met Emma over school. Sonny en Davis nemen een grote beslissing over hun toekomst.
«
»
01:00 NCIS: Los Angeles
Het NCIS-team komt na een mysterieuze gebeurtenis in actie, om te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers