TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Friday Night Dinner
Bij het jaarlijkse smeren van de scharnieren morst pa olie op ma's geliefde tapijt. Het wordt een race tegen de klok om de olie op te ruimen voordat ze het ontdekt. Jim krijgt een kat.
«
»
02:40 The Jetty
«
»
03:40 Sherlock
Sherlock Holmes en Watson onderzoeken een reeks moorden gelinkt aan een mysterieus cijfer. Sherlock duikt in een wereld van codes en symbolen op jacht naar de dader.
«
»
05:10 Catch Me a Killer
In Pretoria maakt Micki kennis met brigadier Brink, die haar op een nieuwe zaak zet; bij de mijnstort van Cleveland is nog een lichaam gevonden.
«
»
06:00 Father Brown
Kembleford maakt kennis met rock-'n-roll wanneer een groep motorrijders het dorp op zijn kop zet.
«
»
06:55 Sister Boniface Mysteries
Felix is politie-adviseur op de set van een nieuw vervolg van de 'Oh! Do Behave!' filmreeks. Maar al snel moet hij weer als politieman aan de slag wanneer de humeurige regisseur Sexton St Juste wordt vermoord.
«
»
07:55 Death in Paradise
Terwijl commissaris Selwyn Patterson vijftig jaar politiewerk viert in de Yacht Club, neemt de dag een wending wanneer hij wordt neergeschoten en met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht. De zaak wordt echter steeds verwarrender.
«
»
09:00 Murdoch Mysteries
Murdoch gaat undercover voor de zaak van een vermoorde reporter die onderzoek deed naar de corrupte omstandigheden in een werkhuis. Crabtree en Higgins nemen mevrouw James mee op pad voor een culinair genot.
«
»
10:00 Joanna Lumley's Hidden Caribbean: Havana to Haiti
Joanna is in Guantánamo, waar ze ontdekt dat het lied 'Guantanamera' daar ontstaan is. Van daaruit gaat het richting Haïti, momenteel het armste land in de westerse wereld. Ze bezoekt er de enige toeristenattractie, een schiereiland.
«
»
11:00 Antiques Roadshow
Het team is terug in Portchester Castle in Hampshire. Onder de meegebrachte schatten onder andere een Victoria Cross-medaille, een brief die is meegereisd op de Titanic en een verloren gedicht door Siegfried Sassoon.
«
»
12:05 Whitstable Pearl
De huishoudster van een filmster op leeftijd is genoemd in het testament van de actrice. Pearl wordt ingehuurd door de huishoudster, omdat ze bang is dat de boze familieleden van de vrouw het op haar hebben voorzien.
«
»
13:00 Hope Street
Callum ontdekt dat zijn vriendin hem tegen hem gelogen heeft. Ondertussen staat Finn voor de moeilijkste beslissing van zijn leven.
«
»
14:00 Sister Boniface Mysteries
Als er een Professor Y-conventie naar het dorp komt, moet Sister Boniface de mysterieuze verdwijning van de bedenker van de show onderzoeken.
«
»
14:55 Midsomer Murders
Burnaby en Jones onderzoeken de zaak van een planning die uitgemond is in een moord in het pittoreske stadje Great Pelfe. Een van de leden vermoedt dat haar buren betrokken zijn bij oplichterij.
«
»
15:55 Midsomer Murders
Burnaby en Jones onderzoeken de zaak van een planning die uitgemond is in een moord in het pittoreske stadje Great Pelfe. Een van de leden vermoedt dat haar buren betrokken zijn bij oplichterij.
«
»
16:55 Death in Paradise
Terwijl het team de moord op de schipper van een watertaxi onderzoekt, ontvangt Neville een anonieme brief waarin het team gewaarschuwd wordt dat er een moord gaat plaatsvinden.
«
»
18:00 Joanna Lumley's Unseen Adventures
In de eerste aflevering verkent Joanna de schitterende eilanden van Japan en vervolgens stapt ze aan boord van de Transsiberië Express naar Rusland.
«
»
19:00 Antiques Roadshow
Fiona en het team brengen een laatste bezoek aan de Royal Botanic Garden Edinburgh. De experts bespreken onder andere een door een Dalai Lama geschonken theeservies en schilderijen van een gevierde Koreaanse kunstenaar.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch en Brackenreid zetten onbewust hun carrière op het spel wanneer ze een corruptiezaak in de hoogste politierangen onderzoeken. Rebecca begint te twijfelen over haar carrière als arts wanneer een man onder haar zorg overlijdt.
«
»
21:00 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface van het St. Vincent's Klooster helpt de politie met het oplossen van een variëteit aan misdaden die plaatsvinden in een klein dorp dat erom bekend staat veel moorden te betreuren.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Het onderzoek naar de moorden van Joe Bevan gaat verder als er steeds meer lijken in zijn kelder worden opgegraven. Janet en Rachel onderzoeken ook de dood van een bejaarde man die onder verdachte omstandigheden in een verpleeghuis is overleden.
«
»
23:00 Silent Witness
Het team onderzoekt de zaak van een Birmese man die dood op een afgelegen strand is aangetroffen. De jonge zwangere vrouw van het slachtoffer weet ondertussen van niets en hoopt dat hij nog leeft.
«
»
00:00 All Creatures Great and Small
James is zeer in zijn nopjes dat hij dierenarts van dienst is tijdens de Darrowby Show, maar Siegfried en Tristan gaan een weddenschap aan over hoe lang hij het er zal volhouden.
«
»
00:50 Blackshore
Wanneer haar carrière wordt bedreigd als gevolg van een reeks beschuldigingen van buitensporig geweld, wordt inspecteur Fia Lucey teruggestuurd naar haar geboorteplaats Blackwater om een zaak van vermissing te onderzoeken.
«
»
01:40 The Outlaws
De Outlaws ontmoeten een soort van kok en er vindt een vreemde date plaats tijdens een pubquiz. Twee Outlaws ontsnappen aan een groot gevaar, terwijl een geest uit het verleden een emotionele afrekening teweegbrengt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers