TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Black Eagle
De familie van een CIA-agent wordt ontvoerd door de KGB wanneer hij op een missie is om een neergestort lasersysteem te vinden. Zowel de KGB als de CIA wil dit systeem en het wordt een race tegen de klok.
«
»
16:05 Married ... With Children
De alleenstaande oom van Al komt te overlijden, hij heeft een opvallend testament. Hij laat namelijk een half miljoen dollar na aan de eerste van zijn bloedverwanten die een baby naar hem vernoemt.
«
»
16:30 Married ... With Children
Na een avondje hevig drinken, wordt Marcy wakker met een mysterieuze nieuwe echtgenoot. Om de nieuwe 'liefde' te vieren geeft Peggy een feestje in de achtertuin van de familie Bundy.
«
»
17:05 MacGyver
MacGyver moet vechten voor zijn leven wanneer hij geïnjecteerd wordt met een dodelijk serum, terwijl hij terugkeert uit Oost-Duitsland met een koffertje, waarin een microfilm is verstopt met daarop een lijst met namen van terroristen.
«
»
18:00 Police Interceptors
De inzittenden van een verdachte Fiesta vluchten te voet weg, maar de speurhond vindt ze al gauw.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
19:00 Can't Pay? We'll Take it Away!
Gary en Cona proberen bij een thuiswonende jonge man een schuld van £4.000 te innen. Al snel wordt de man gewelddadig. Een man die beweerde terminale kanker te hebben, blijkt niet helemaal eerlijk geweest te zijn.
«
»
19:55 'Allo 'Allo!
René denkt dat hij eindelijk bijna van de soldaten af is, maar dan arriveert een Britse officier, vermomd als een Frans agent, die de soldaten wil helpen.
«
»
20:35 Moonraker
De Britse geheim agent James Bond onderzoekt de verdwijning van een spaceshuttle, al gauw komt hij erachter dat het ruimtevaartuig in de kwaadaardige handen van een megalomane miljardair met snode plannen is gevallen.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:55 Police Interceptors
De inzittenden van een verdachte Fiesta vluchten te voet weg, maar de speurhond vindt ze al gauw.
«
»
23:55 Columbo
Luitenant Colombo krijgt te maken met een van de moeilijkste zaken uit zijn glorieuze carrière: hij onderzoekt de verdwijning van de redacteur van een mannentijdschrift.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers