TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Filthy House SOS
De 54-jarige weduwe Bindi roept de hulp in van Brennan en Richard om haar smerige huis schoon te maken. Ze verhuisde reeds twee jaar geleden naar haar flat, maar heeft nog steeds niet al haar dozen uitgepakt.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Project Runway
Bravo's echte huisvrouwen van Potomac, Orange County en New York City komen langs. De emoties lopen hoog op als elke ontwerper wordt gekoppeld aan een huisvrouw om een reünieshow-look te creëren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Achter gesloten deuren
Lianne en haar zus Jackie worden opgevoed door hun pleegouders. Maar Jackie heeft een groot conflict met haar ouders. En Lianne wil haar onafhankelijkheid vorm gaan geven.
«
»
13:40 MasterChef Australië
De vier chefs die de jury het minst hebben overtuigd bij een opdracht nemen het tegen elkaar op.
«
»
14:40 Project Runway
In deze uitdaging van één dag werken de ontwerpers samen met een opkomende hairstylist om een innovatief ontwerp en unieke haarlook te creëren.
«
»
15:45 Achter gesloten deuren
Christa is getrouwd met Jacco, van wie ze zielsveel houdt. Maar splijtzwam in hun relatie is zijn zoon Marc, die door zijn vader op handen wordt gedragen. Jacco weet echter niet dat Marc een meisje heeft verkracht.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief NL
In Spanje wordt het gras voor de voeten van Paul weggemaaid als een nieuwe hunk zich bij bij Debbie meldt. In Portugal valt het glamourleven van Marian niet in de smaak bij de creatieve Tom.
«
»
17:50 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Ramsay en zijn team proberen Los Toros, een oud Mexicaans restaurant in Los Angeles, te helpen. Ze ontdekken dat de eigenaar overwerkt is en begraven ligt in schulden en gezondheidsproblemen.
«
»
18:40 De Pfaffs
Debby en Nicolas hebben eindelijk tijd om te ontspannen. Ze gaan hun goede vriend Christoff aanmoedigen voor zijn eerste optreden in Nederland. Debby en Nicolas genieten van hun avond, en sinds lange tijd groeit er weer iets mooi tussen hen.
«
»
19:15 Home and Away
Wanneer hij John een flyer ziet ophangen voor een cursus die hij wil geven, grijpt Alf zijn kans om hem te vragen om terug te keren naar de surfclub. Kirby en Xander bezoeken Mac in het ziekenhuis.
«
»
19:40 Blind Getrouwd UK
De nieuwste koppels in het experiment keren terug van huwelijksreis en verenigen zich met de rest van de groep. Maar het is niet het welkom dat ze hadden verwacht, want een onthulling ontspoort de hele avond.
«
»
20:35 Will Trent
Vanwege een massamoord op een woonwagenpark verliest een jongen zijn hele familie en Will wordt zijn tijdelijke voogd. Faith krijgt bezoek van haar moeder. Angie heeft last van gebeurtenissen uit haar verleden.
«
»
21:30 The Irrational
Alec neemt een zaak aan waarbij een jong brandwondenslachtoffer en brandstichting betrokken zijn, waardoor hij een trauma uit zijn verleden onder ogen moet zien. Phoebe en Rizwan strijden om een belangrijke onderzoeksbeurs.
«
»
22:20 Magnum P.I.
Magnum en Rick haasten zich om een vermiste getuige te vinden die een onschuldige, van moord beschuldigde man kan vrijpleiten. TC probeert zijn relatie met Mahina te herstellen nadat hij is vrijgelaten.
«
»
23:15 S.W.A.T.
Wanneer een veroordeelde moordenaar uit de gevangenis weet te ontsnappen, zet het team alles op alles om iedereen op zijn dodenlijst te beschermen. Hondo loopt een oude liefde tegen het lijf.
«
»
00:10 Blind Getrouwd UK
De nieuwste koppels in het experiment keren terug van huwelijksreis en verenigen zich met de rest van de groep. Maar het is niet het welkom dat ze hadden verwacht, want een onthulling ontspoort de hele avond.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers