TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdekkingstocht door de discowereld van Egypte, een toverkraan die een toren bouwt en Boekenjongen speelt met een papegaai door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumbina en Babaki spelen met de bal.
«
»
06:10 Simon
Het is een speciale dag want opa Karel, die in het buitenland woont, komt Simon ophalen van school. Zijn vliegtuig is echter aan de late kant.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Wanneer Viktor ziek is, verzorgt Kaatje heb. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
«
»
06:30 Odo
Odo krijgt per ongeluk een ansichtkaart met een foto van een tropisch eiland en besluit dat hij naar het zuiden wil, waar het warm en heerlijk is. Hij probeert zichzelf naar 'het zuiden' te versturen.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu is teleurgesteld als Biba een speelgoedinktvis krijgt en zij nog een speelgoedkikker.
«
»
06:40 Monty & Co
Iemand heeft gegeten van Sams tomaatplant. Monty speelt detective en gaat op onderzoek uit.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Terwijl iedereen een show in elkaar zet om het Honingfeest te vieren, is Lucy boos nadat ze de rol van lelietje-van-dalen heeft gekregen. Ze vindt een bloem zijn te saai voor haar.
«
»
07:00 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory en Chrissy ontmoeten het meisjesvliegtuig Winnie en helpen haar om haar angsten te overwinnen zodat ze mee kan vliegen in een vliegshow.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd en Anna willen de muur van hun hut verven. Sameer geeft ze de kleur 'vliegenblauw'. Trekt deze kleur vliegen aan? Dat willen Saïd en Anna niet en doen alle blauwe spullen in de winkel weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben verse granalen. De burgemeester gaat een wedstrijdje aan met Marie. Wie het snelste tien garnalen kan pellen, wint. De verliezer doet de vaat. Maar de burgemeester is tijdens de wedstrijd wel heel erg snel...
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Marie maakt als verrassing voor Florentine een nieuwe bakkersmuts, voor het jubileum van de bakkerij. Florentine merkt dat Marie een bakkersmuts opzet en denkt dat zij zelf een bakkerij gaat beginnen. Daar is Florentine het niet mee eens.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Ella, Madhu en Slippy gaan naar planeet X, waar ze vreemde verschijnselen zien. Even zijn ze bang dat het spoken zijn, maar al snel wordt duidelijk dat het gaat om magnetische aantrekkingskracht.
«
»
07:45 De Smurfen
Het is Halloween en Smurfin geeft Schrielsmurf een magische pompoen om van hem een echte griezel te maken.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior kondigt een brandoefening aan en om het helemaal echt te laten lijken heeft hij een rookmachine besteld ...
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Na een misverstand raakt Turbine ervan overtuigd dat Lentix, een bandiet uit Lutetia, haar lang verloren meester is. De boef, die eerst terughoudend is, besluit te profiteren van haar genegenheid wanneer hij haar spectaculaire snelheid ontdekt.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Shaun vindt een weggegooide puzzel en probeert deze met de kudde in elkaar te zetten. Wanneer Bitzer er achter komt dat er een stukje mist, besluiten ze er alles aan te doen om de puzzel op te lossen.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat duiken diep in het archief om de wereld van gezondheid en fitness te verkennen. Er is een otter die sit-ups doet, een kever zelfverdedigingsles en een gewichtheffende chick.
«
»
08:35 Zotte dieren
Gary de vloggende hond ontdekt dat dieren ook naar school gaan. Een ondeugende gorilla gooit een papieren vliegtuigje naar de leraar, een panda eet al het hout op in de houtbewerkingsles en nog veel meer.
«
»
08:45 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
De vogels kijken toe hoe de vrolijke roodborstjes in een hol in de boomkruin kruipen. De vrienden proberen er ook in te komen, maar dat lukt alleen als ze zich als roodborstjes hebben vermomd.
«
»
09:00 Tik Tak
Het ontdekken van een tetris-puzzel van een brug en een tekenende man tilt gewichten op. Boekenmeisje en -jongen spelen op een wip door te toveren.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Simon en Gaspard hebben ruzie om een bellenblaas die ze in een koekjestrommel hebben gevonden. Gaspard wil deze zo graag dat hij dreigt om te gaan klikken.
«
»
09:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Het haar van Viktor is veel te lang, hij moet naar de kapper. Wanneer Kaatje dat zegt, geeft Viktor toe dat hij bang is voor de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat ook naar de kapper, dat doet helemaal geen pijn.
«
»
09:30 Odo
Odo is echt verbaasd als Bud en Louie geweldig blijken te zijn in het spotten van bladeren, en hij wil net zo'n goed worden als zij.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu en Elodie zijn bang dat ze het lievelingsspeeltje van Elodie's moeder stuk hebben gemaakt.
«
»
09:40 Monty & Co
Charlie is te verlegen om te praten, ook al proberen de anderen hem uit zijn verlegenheid te halen. Als hij ziet dat Eddie een ongeluk heeft, laat Charlie eindelijk van zich horen en redt hij de dag.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Het is herfst en Edmond gaat kastanjes plukken en neemt stiekem een oude knuffel mee. Nadat hij de bladeren van de bomen ziet wegvliegen, inspireert dit Edmond en moedigt het hem aan om zijn oude knuffel af te staan.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
«
»
10:00 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory en zijn klasgenoten gaan uit hun dak wanneer hun invaljuf, Eileen IJscokar, na elke les ijsjes uitdeelt.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie krijgt verkering met een meisje op de schommel. Het meisje zegt dat ze dan vader en moedertje moeten spelen en moeten knuffelen, maar daar heeft Appie helemaal geen zin in. Hij is liever Megaman.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees kan de toekomst voorspellen. Dat willen Samson en Marie wel eens zien. Wanneer Trees eerst voor de hand liggende dingen voorspelt, vindt Marie er niet veel aan. Maar dan besluit Trees de toekomst een handje te helpen.
«
»
10:30 Tik Tak
Ontdek een tovertrein in de slaapkamer van een kleuter en een tuba in een muziekmolen. Boekenjongen speelt de trombone door te toveren.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Tijdens het spelen op het schoolplein, stoot Simon zijn hoofd. In plaats van een risico te lopen, haalt zijn moeder hem op en laat een röntgenfoto maken in het ziekenhuis.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Hier kunnen de kameraadjes wel bij helpen.
«
»
11:00 Odo
Shirley de kip is onverslaanbaar in het spel van vogelstandbeelden, totdat ze het opneemt tegen Odo.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Het is winter en de kinderen willen sneeuwfiguren maken. Lu en Barnaby bouwen een sneeuwkever terwijl Elodie een sneeuwworm maakt. Lu en Barnaby willen de worm vleugels geven, maar Elodie zegt dat wormen geen vleugels hebben.
«
»
11:10 Monty & Co
Eddie is het beu dat hij altijd praktisch is. Hij wil aan een nieuwe, geheime hobby beginnen. De anderen proberen erachter te komen wat deze hobby is. Eddie onthult uiteindelijk dat hij tango-lessen neemt.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy proberen de groei van lelies te versnellen om aan Mima te geven voor grootmoederdag.
«
»
11:30 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Wanneer Cory zijn heldin Nitro Nicky ziet met haar supercoole spoiler, wil Cory er zelf ook een. Maar zit zo'n groot ding hem niet in de weg?
«
»
11:45 Casper en Emma
Emma en Casper kijken uit naar het poppentheater op school. Het theater speelt het sprookje 'Roodkapje en de wolf' en Casper vindt het best wel eng. Emma leert hem hoe hij dapper moet kijken.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie wil indruk maken op haar nieuwe vlam: Jean Claude van Ham. Hij is een echte spierbundel en dus wil Marie ook spieren kweken. Ze begint met gewichtheffen, maar wanneer dat niet lukt, besluit ze vals te spelen.
«
»
12:00 Molang
Molang en Piu Piu hebben een ontmoeting met een echte sabeltandtijger. Aangezien het dier nog een baby is, kunnen de twee de schattigheid van de kleine kat niet weerstaan.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Het is één jaar geleden dat Madhu, Ella en Slippy elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Madhu wil dat vieren door de rots waarop ze elkaar voor het eerst hebben gezien te redden van een botsing met een planeet.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Ella mag een dagje voor Boris de hond zorgen, maar ze is ook al aan de late kant met haar huiswerkproject. Ze combineert beide en neemt de hond mee naar Venus. Maar dat had ze misschien beter niet kunnen doen.
«
»
12:30 De Smurfen
Niemand wil naar de vreselijke muziek van Muzieksmurf luisteren. Om hem te troosten geeft Grote Smurf hem een drankje waarmee hij zijn publiek tijdens een concert kan betoveren.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Idefix is zeer verbaasd wanneer hij ontdekt dat Goudurix terugkeert naar Lutetia. Hij is een Gallische zanger die bekend heeft gestaan om zijn opstandige hymnen aan Rome. Hij lijkt de Romeinen en Labienus de rug toegekeerd te hebben.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina roept de sardine fee om de met verf doordrenkte zolen van haar slippers schoon te maken. Maar door ze te wissen met een magische gum, geeft de fee de klappers de kracht om het landschap achter hen te wissen.
«
»
13:00 Mega Mindy
Een oude vlam van oma komt terug naar de stad, en verleidt alle vrouwen met zijn mooie spullen. De commissaris vertrouwt het niet, en besluit hem in de val te lokken door zich te verkleden als rijke weduwe.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk plant een verrassing om haar moeder thuis te verwelkomen na drie dagen afwezigheid.
«
»
13:40 Presto's magische school
Lorenzo kiest Nica als leider van Presto's volgende groepstruc voor zijn volgende uitdaging tegen Ace of Spades Academy. Zonder veel leiderschapservaring is Nica niet in staat anderen te overtuigen haar beslissingen te volgen.
«
»
13:50 Coop Troep
De troep haast zich naar Bertha om een paar scherpe stekels weg te halen die vastzitten aan haar achterste. De troep splitst zich op, één team gaat op zoek naar de aanvaller en de andere probeert de stekels te verwijderen zonder gebeten te worden.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
«
»
14:00 Nachtwacht
Een buikspreker komt met zijn pop naar Schemermeer voor een optreden. Het is een leuke show, tot blijkt dat de man meer weet over het bestaan van de Nachtwacht.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat onderzoeken hoe dieren omgaan met overleven, van een hele kudde geiten die zich verstopt in een boom tot een schildpad die meelift met een zeer behulpzaam nijlpaard.
«
»
14:30 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat ontdekken nog meer hilarische dierenclips, waaronder een berenjong dat graag danst op mambo-muziek en een vogel die een geweldige pingpongspeler is.
«
»
14:40 De Smurfen nieuw
De slakken van Boerensmurf zijn moe van al hun harde werk en gaan in staking.
«
»
14:50 Rox
Tijdens het vierlandentoernooi slaat het paard van prinses Sofia van Pruisen op hol. Het gaat niet om een ongeluk, want er is een dreigbrief gevonden. De opdracht van de kolonel voor Team Rox is duidelijk: bescherm prinses Sofia met jullie leven.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
15:30 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
15:50 Molang
Als de lakei van Lodewijk XIV per ongeluk de pruik van de koning verplettert, haast hij zich naar de pruikenmakers: Molang en Piu Piu. De twee vrienden werken hard om een prachtige nieuwe pruik te maken.
«
»
15:55 Zouk
Een onvoorzien ongeluk tijdens het vliegen op een bezem brengt Zouk in de problemen.
«
»
16:05 Abraca
Blauwbaard duikt onaangekondigd op om wraak te nemen voor een ruzie met Carabosse.
«
»
16:30 Presto's magische school
Lorenzo voert een stunt uit die spectaculair mislukt door wat leeftijdsgebonden fouten lijken te zijn, waardoor Phyllis denkt dat hij niet langer geschikt is om Presto te leiden. Daniel heeft Lorenzo eigenlijk gesaboteerd.
«
»
16:45 Coop Troep
Nadat ze Cornelius hebben geholpen met het verwijderen van een zaadje dat vastzit tussen zijn tanden, realiseren de troep zich dat Jo vermist is. Omdat hij Flo niet ongerust wil maken, blijft Billy achter om haar af te leiden.
«
»
16:55 Shaun het schaap
Een filmcrew arriveert om een zeer zeldzame vogel te filmen die op de boerderij nestelt. De boer is verrukt over alle aandacht, maar wanneer de filmcrew de kudde filmt terwijl ze een potje cricket spelen, is zijn verrukking gauw voorbij.
«
»
17:05 Spring
Vandaag is het terug tijd voor het airbrushkampioenschap van het jaar. Niek zou heel graag winnen, maar daar denkt de winnaar van vorig jaar anders over. Xavier wil graag Célines hart veroveren, maar hij weet één ding nog niet.
«
»
17:30 Spring
David heeft geen tijd om Xavier te helpen. Xavier toont zijn verantwoordelijkheidsgevoel aan Céline. Spring heeft een optreden op een huwelijksfeest. Evert kent de bruid nog van vroeger. Hij heeft het moeilijk met het trouwfeest van zijn ex-liefje.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
18:05 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een doolhof en een spectaculaire reuzenglijbaan.
«
»
18:20 Nachtwacht
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Soekie is populair omdat ze een schoolreis organiseert naar een pretpark. Pedro is jaloers op haar populariteit. Hij verzint het fake news dat iedereen die naar het pretpark gaat, verandert in een vampier. Alle leerlingen geloven dit.
«
»
19:00 De Hoppers
De schoolreis wordt afgelast omdat Dezeure van het geld voor de reis een nieuwe auto heeft gekocht. Daria en de klas komen in opstand. Ze geven niet op totdat ze op schoolreis mogen.
«
»
19:20 Spellbound
Tijdens het repeteren voor Macbeth ontketent Cece onbewust een vloek, wat leidt tot vreemde gebeurtenissen op school. Benoit krijgt niet de rol die hij wilde, wat resulteert in een nieuwe rivaliteit tussen hem en Jack.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers