TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Turbulente, opwindende, grappige en romantische verhalen die verband houden met vriendschap, liefde en relaties tussen de gasten en het personeel van Hotel Fürstenhof, een luxueus Beiers hotel.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Emma.
De mooie, slimme en rijke Emma Woodhouse navigeert haar weg door misplaatste wedstrijden, romantische misstappen en de uitdagingen van het opgroeien. Dit alles om uiteindelijk de liefde te realiseren die er al die tijd al was.
«
»
16:25 Parks and Recreation
Leslie gaat naar een vergadering met een grote baas. Haar commissie gaat naar Andy's eerste concert sinds het breken van beide benen.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Jordan onderzoekt dat haar schijnbare zelfmoord zou zijn. Nigel heeft een bijna-doodervaring.
«
»
17:45 Superstore
Amy laat Glenns pastoor een Dag van de Aarde-kraam in de winkel beheren, maar het loopt algauw mis als Glenn haar autoriteit niet erkent. Jonah is verantwoordelijk voor duurzaamheid bij Cloud 9.
«
»
18:15 The Goldbergs
Als Barry en Joanne het kampeerweekend van Erica en Geoff verstoren, gaan ze wedijveren wie het leukste stel is. Adam wil Brea bewijzen dat hij geen makkelijk en luxe leventje heeft.
«
»
18:45 The Simpsons
De Simpsons gaan naar een eiland waar Marge goede herinneringen aan heeft als kind maar het blijkt intussen verwaarloosd te zijn. Homer gaat aan het werk op een schip en komt in een storm terecht.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer wordt de nieuwe Graaf van Monte Cristo, Milhouse gaat een wedstrijd aan samen met de andere nerds tegen de pestkoppen en probeert te winnen en het het ontstaan van Bartman wordt bekend.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Wanneer een reeks dodelijke explosies de olieplatforms van Los Angeles treft, moet het team jacht maken op een activist die terrorist is geworden. Deacon en zijn vrouw doen hun best om een onschuldige drugsdealer op vrije voeten te krijgen.
«
»
20:35 Insurgent
Tris en Four moeten zich buiten de bekende muren van Chicago begeven om te ontkomen aan Jeanine en Eruditie en om achter de broodnodige antwoorden te komen.
«
»
20:35 Te bepalen
«
»
22:50 U-571
Een Amerikaans commando gaat vermomd als nazi's aan boord van een gestrande Duitse onderzeeër om een exemplaar van de geheime codeermachine Enigma in handen te krijgen.
«
»
22:50 Te bepalen
«
»
00:55 S.W.A.T.
Wanneer een reeks dodelijke explosies de olieplatforms van Los Angeles treft, moet het team jacht maken op een activist die terrorist is geworden. Deacon en zijn vrouw doen hun best om een onschuldige drugsdealer op vrije voeten te krijgen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers