TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Murder in the 21st
Een afschuwelijke viervoudige moord blijft meer dan tien jaar onopgelost. Terwijl het ene onderzoek in het slop raakt, wordt het andere verhit als de zoektocht naar een echtpaar de de geheimen van een seriemoordenaar ontrafeld.
«
»
08:15 Buried in the Backyard
Onderzoekers vrezen dat niemand veilig is in een slaperig stadje in South Carolina, wanneer ze wanhopig zoeken naar een moordenaar.
«
»
08:55 Snapped
Een bezorgde vader in Arkansas geeft zijn zoon op als vermist en start een onderzoek. Een duister netwerk van leugens komt aan het licht en de politie doet een gruwelijke ontdekking die dodelijker is dan ze ooit had gedacht.
«
»
09:40 Cold Justice
Kelly en Steve Spingola proberen de mysterieuze moord op te lossen van een vader die in zijn huis is doodgeslagen en neergeschoten, terwijl zijn zesjarige dochter vlakbij lag te slapen.
«
»
10:25 World's Most Evil Killers
Steven Grieveson vermoordde in 1994 vier tienerjongens in zijn rol als de Sunderland Wurger voordat hij werd gepakt.
«
»
11:20 Death of a Vegas Showgirl
Twee enorm getalenteerde dansers, Jason 'Blu' Griffith en de showgirl Debbie Flores, raken verzeild in een stormachtige en obsessieve relatie die op verschrikkelijke wijze ontspoort.
«
»
13:00 Buried in the Backyard
Onderzoekers vrezen dat niemand veilig is in een slaperig stadje in South Carolina, wanneer ze wanhopig zoeken naar een moordenaar.
«
»
13:55 Snapped
Een bezorgde vader in Arkansas geeft zijn zoon op als vermist en start een onderzoek. Een duister netwerk van leugens komt aan het licht en de politie doet een gruwelijke ontdekking die dodelijker is dan ze ooit had gedacht.
«
»
14:50 The First 48 Presents Critical Minutes
In Dallas wordt een man naar zijn dood gelokt in een verlaten appartement. Een dakloze man in Miami wordt bruut mishandeld met een steen. En een vrouw's plan om haar zus te helpen gaat vreselijk mis.
«
»
15:45 The First 48 Presents Critical Minutes
Rechercheurs in Atlanta vinden het lichaam van een vrouw in een vuilnisbak. In Louisville verandert een huiselijk conflict in een moordonderzoek. In Birmingham kost het verlenen van een gunst aan een vriend een man zijn leven.
«
»
16:40 Social Media Murders
Het tragische verhaal van de dertienjarige Olly Stephens, die bruut werd vermoord in een park, nadat hij was gelokt om een meisje te ontmoeten.
«
»
17:40 Social Media Murders
Grace Millane is op reis en als vrienden geen contact krijgen, wordt de politie ingeschakeld. Ze blijkt een Tinderdate te hebben gehad. Beelden tonen dat zij meeging naar zijn huis. Wat gebeurde er?
«
»
18:40 Buried in the Backyard
Loopt een geliefde moeder gevaar omwille van haar duistere leven? Zullen de wanhopige smeekbeden van een echtgenoot helpen om deze zaak op te lossen?
«
»
19:35 Snapped
Een liefhebbende grootmoeder waarschuwt de politie wanneer ze op het avondnieuws het dode lichaam van haar dochter herkent. Onderzoek wijst uit dat familiebanden niet altijd even sterk zijn.
«
»
20:30 Cold Justice
Een docureeks waarin de voormalige aanklager Kelly Siegler en forensisch onderzoeker Yolanda McClary onopgeloste zaken in de Verenigde Staten heropenen en proberen op te lossen.
«
»
21:25 World's Most Evil Killers
Tussen 1982 en 1986 terroriseren twee mannen Groot-Brittannië met een reeks verkrachtingen en moorden in Londen. Deze misdaden zijn gericht op vrouwen in de buurt van spoorwegstations.
«
»
22:25 Rizzoli & Isles
Wanneer een man die in het Division 1 Café zat te ontbijten aan vergiftiging sterft, moeten Jane en het team snel de oorzaak zien te vinden. Angela en de opvliegende Stanley worden ondertussen beiden onder de loep genomen.
«
»
23:20 C.S.I. New York
Het team onderzoekt de zaak van een rechter die vermoord is. Ze moeten de schutter zien te vinden. De rechter was bezig met een proces van een lid van de Russische maffia. Jo komt een crimineel uit haar verleden tegen.
«
»
00:15 FBI: Most Wanted
Het team gaat achter de moordenaar van een man in getuigenbescherming aan, maar ontdekt dat er meer aan de hand is dan men op het eerste gezicht zou denken.
«
»
01:10 Shades of Blue
Harlee heeft bewijs van corruptie binnen de NYPD. Wozniak probeert Harlee en haar team te beschermen tegen bedreigingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers