TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 MacGyver
Mac, Riley en Bozer zijn op een survivalweekend, waarna ze een groep criminelen tegenkomen die op zoek zijn naar een verloren kist met geld. Jack en Matty maken een roadtrip om Ethan en zijn gezin in een getuigenbeschermingsprogramma te plaatsen.
«
»
08:55 Bar Rescue
Jon ontmoet een onhandelbare echtgenoot van een vrouw die op het punt staat haar bar te sluiten.
«
»
09:40 The First 48 Presents Critical Minutes
Als er geen getuigen zijn, staan de rechercheurs voor een zware taak om de waarheid te achterhalen. De rechercheurs stuiten op een bizarre moord bij een woningbrand. En, het oplossen van de moord op een predikant hangt af van één vingerafdruk.
«
»
10:20 The First 48 Presents Critical Minutes
In Mobile wordt een man geëxecuteerd op een parkeerterrein. In Harris County leidt het indienen van een aanklacht na een poging tot overval tot een brute moord. In Tulsa gaat een bendelid op jacht nadat hij een belediging heeft gekregen.
«
»
11:05 Pawn Stars
De Pawn Stars maken een testrit in een Chrysler uit de jaren '50. Wordt het een koopje of komen ze PK's tekort? Dan komen er laat-19e-eeuwse antieke spoorwegsloten op de toonbank te liggen. Verkoopt dat als een trein of niet?
«
»
11:25 Pawn Stars
Een klant komt met de agenda van Madonna uit 1988. Daarna een schedel uit 1910. Vervolgens een medaillon uit 1800 met een afbeelding van Henry Ward Beecher. Ten slotte wordt een stoel uit 1980 in de vorm van een ei binnengebracht.
«
»
11:50 Big Timber
Kevin en kompanen zoeken naar meer rood cederhout langs de kust. Maar is hun boot nog wel zeewaardig na al die jaren van hard werk?
«
»
12:40 Cops
Een jong stel zou te veel tijd besteden aan ruzie in plaats van op de weg te letten. Een agent gebruikt een truc om iemand op een leugen te betrappen. Een praatgrage automobilist maakt voor zijn eigen huis een hoop aanklachten.
«
»
13:10 Cops
Een verdachte in het bezit van een gestolen vrachtwagen leidt iedereen op een achtervolging door een hobbelig terrein. Medewerkers van een benzinestation bellen de politie als ze een slapend koppel bij de pomp zien.
«
»
13:40 Bar Rescue
Jon wordt geconfronteerd met een eigenaar die zijn fouten en mislukkingen niet wil toegeven, en met een staf die niet bereid is de waarheid te spreken over hun baas.
«
»
14:30 De Spor
De jongensdroom van Rik en Sam krijgt een vervolg. De Spor speelt vanaf nu in eerste nationale en voor dat trapje hoger heb je nieuwe spelers, een nieuwe coach en een nog professionelere aanpak nodig.
«
»
14:45 Mauve
Een unieke blik achter de schermen van het nieuwe RSC Anderlecht.
«
»
15:00 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»
16:50 Pawn Stars
Op een dag komen bij de Pawn Stars zeldzame Batman en Joker Bolin-gitaren de zaak binnen. Sluit Will Corey een deal als een superheld of wordt hij de kwaaie pier?
«
»
17:20 Pawn Stars
Een door Prince gedragen hoed wordt de winkel ingebracht. Hierna kruipt een Egyptische scarabee-ring de winkel in en komt er een kopvormige graskweker uit het WWII-tijdperk tevoorschijn.
«
»
17:45 Big Timber
Houthakker Kevin Wenstob en zijn trouwe bemanning gaan tot het uiterste voor de familie-zagerij en hun manier van leven op Vancouver Island.
«
»
18:40 Cops
Een gepersonaliseerde sleutelhanger roept twijfel op over het verhaal van een man. Een fietser gooit iets weg als de politie komt aanrijden.
«
»
19:10 Cops
Een vermeende inbreker beweert dat zijn zak vol geld een geschenk is van zijn oma. De ontdekking van een roze bandana zorgt evoor dat de agenten het verhaal van een verdachte in twijfel te trekken.
«
»
19:40 Two and a Half Men
Charlie is beledigd als Alan hem passeert, ten faveure van twee onbezonnen familieleden, voor het voogdijschap van Jake als hij onverwachts komt te overlijden.
«
»
20:05 Two and a Half Men
Charlie is verbijsterd wanneer hij ontdekt dat zijn ex-vriendin, Jill, inmiddels door het leven gaat als man, Bill. Tot overmaat van ramp begint Bill ook nog te daten met Evelyn.
«
»
20:35 See
Een overlevingsstrijd begint na een aanval van de Heksenzoekers op Alkenny.
«
»
21:45 See
Als de tweeling een speciaal cadeau ontvangt, ontstaat er spanning in de groep.
«
»
22:55 See
De tweeling probeert een geheim voor hun moeder verborgen te houden.
«
»
00:00 Seal Team
De jacht op Andres Doza bereikt een hoogtepunt wanneer het team een allerlaatste poging doet om de leider van het machtige en vooral ook dodelijke drugskartel in Mexico te vangen.
«
»
01:00 NCIS: Los Angeles
Het team maakt jacht op een terrorist die ontsnapt is tijdens een geheime overplaatsing binnen Los Angeles.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers