TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Bar Rescue
Jon ontmoet een onhandelbare echtgenoot van een vrouw die op het punt staat haar bar te sluiten.
«
»
03:30 Two and a Half Men
Charlie valt bij het verlaten van de tandartspraktijk, op afraden van Alan, op een vrouw, Frankie, die de wagen van haar psychiater met een honkbalknuppel onder handen neemt.
«
»
03:50 Two and a Half Men
Frankie onthult, eindelijk, haar grote geheim tegenover Charlie en Alan. In de tussentijd ontwikkelt Frankies dochter gevoelens voor Jake.
«
»
04:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 MIDMID
Wekelijks praatprogramma waarin vooraanstaande figuren uit de voetbalwereld worden ontvangen.
«
»
10:15 Blood & Treasure
De laatste details van het allesbepalende plan van de Kahn worden duidelijk. Danny en Lexi moeten hun verschillen opzij zetten om de Kahn en Simon te stoppen voordat het te laat is.
«
»
11:00 Blood & Treasure
Danny en Lexi beseffen dat ze in de val van de Kahn zijn getrapt. Ze komen oog in oog te staan met de Kahn in een laatste confrontatie boven Hong Kong, waarbij de levens van miljoenen mensen op het spel staan.
«
»
11:55 Cops
Een ervaren korporaal geeft advies aan een man met een nieuwe motor. Een ongeduldige vrouw raakt in de problemen wanneer ze wordt aangehouden voor bumperkleven. Agenten geven een bestuurder meerdere kansen om schoon schip te maken, maar tevergeefs.
«
»
12:25 Cops
Een vrouw doet een wanhopige poging om haar vriendin erin te luizen voor de ogen van agenten. De containers van een chauffeur roept vragen op. Een man die in het bezit is van een gestolen vrachtwagen houdt vol dat zijn vriend de schuldige is.
«
»
12:55 Cops
Vluchtende verdachten riskeren hun veiligheid door zich te verbergen in een gevaarlijk moeras. Voor een chauffeur blijkt een kapotte vrachtwagen het begin van zijn problemen. Agenten leven mee met een vrouw die door de mangel is gehaald.
«
»
13:25 Cops
Een man heeft het moeilijk om zijn zaak te bepleiten wanneer een zak met illegale goederen zijn naam draagt. Een chauffeur vertelt agenten een lang verhaal met tegenstrijdige details. Een koppel roept om hulp als ze een alligator in hun tuin vinden.
«
»
13:55 Cops
Agenten zijn stomverbaasd als een man hen probeert om te praten om hem naar de gevangenis te brengen. Een bestuurder probeert met zijn vrachtwagen over de snelweg te rijden met slechts twee wielen. Agenten zijn op hun hoede als ze een man benaderen.
«
»
14:25 Cops
Een vriendje voorkomt dat zijn vriendin naar de gevangenis gaat. Agenten redden een katje.
«
»
14:55 Cops
Een jong stel zou te veel tijd besteden aan ruzie in plaats van op de weg te letten. Een agent gebruikt een truc om iemand op een leugen te betrappen. Een praatgrage automobilist maakt voor zijn eigen huis een hoop aanklachten.
«
»
15:25 Cops
Een verdachte in het bezit van een gestolen vrachtwagen leidt iedereen op een achtervolging door een hobbelig terrein. Medewerkers van een benzinestation bellen de politie als ze een slapend koppel bij de pomp zien.
«
»
15:55 Pawn Stars
Zal de Wrigley-kauwgomballenautomaat van rond 1900 bij Corey in de smaak vallen? En zal de speelgoedcockpit uit de jaren '60 Chum tot grote hoogtes brengen of zal de deal crashen?
«
»
16:25 Pawn Stars
Als er 18e-eeuwse gravures van de Spaanse Armada opduiken, kan Rick dan een goede deal sluiten of niet? Daarna krijgen ze een colablikjesrobot uit de jaren '80 onder ogen. Een blikvanger voor Chum, of loopt het op niks uit?
«
»
16:50 Pawn Stars
Een klant biedt de handtekening van Edwin Hubble aan. Daarna brengt iemand een patentmodel van een zelfaanstekende lantaarn uit het midden van de 19e eeuw, vervolgens een Martini-Henry Level geweer uit 1871. Corey onderzoekt een keukenmachine.
«
»
17:20 Pawn Stars
De Pawn Stars hebben lol om een eerste uitgave van de strip The Adventures of Bob Hope. Dan keurt Corey een oeroud Egyptisch mummiemasker. Bovendien wordt de Harrisons een Disney brandblusser uit de jaren '50 aangeboden.
«
»
17:50 Pawn Stars
De Pawn Stars gaan op schietles als een zeer zeldzaam Nepalees Bira-geweer uit de late 19e eeuw binnenkomt. Mikt Rick op een deal of ketst het af? Er wordt ook een bijzondere koperen hoorn aangeboden. Sluit Rick een deal of blaast hij hem af?
«
»
18:15 Pawn Stars
De mannen gaan naar de schietbaan met een meerloopspistool. Iemand brengt een stuk zeep naar het pandjeshuis dat de vorm heeft van een figuur uit 'Yellow Kid', een strip uit 1896. Een Victoriaans handvat.
«
»
18:45 Pawn Stars
De Harrisons onderzoeken een zeldzame Hertz Penske GT Mustang uit 2014. Een klant brengt een kreeftstaartpothelm uit het leger van Oliver Cromwell uit de 17e eeuw.
«
»
19:10 Pawn Stars
Een originele schets van het Marine Corps War Memorial wordt de winkel binnengebracht. Kan Rick de overwinning claimen door zijn aanbod? Een door Bret Michaels gesigneerd platina album van Poison komt binnen. Sleept Rick er een glamrock-deal uit?
«
»
19:40 Pawn Stars
De Pawn Stars maken een testrit in een Chrysler uit de jaren '50. Wordt het een koopje of komen ze PK's tekort? Dan komen er laat-19e-eeuwse antieke spoorwegsloten op de toonbank te liggen. Verkoopt dat als een trein of niet?
«
»
20:10 Pawn Stars
Een klant komt met de agenda van Madonna uit 1988. Daarna een schedel uit 1910. Vervolgens een medaillon uit 1800 met een afbeelding van Henry Ward Beecher. Ten slotte wordt een stoel uit 1980 in de vorm van een ei binnengebracht.
«
»
20:35 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
01:40 MacGyver
Mac en Jack's mini-vakantie wordt onderbroken wanneer iemand uit hun verleden hen ontvoert en opsluit in een betonnen kamer. Matty geeft Riley, Bozer en Leanna de taak om een diamant gecodeerd met terroristische informatie te stelen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers