TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 MacGyver
MacGyver en Riley moeten een manier vinden om een met vloeibare zuurstof gevulde tankwagen door een door rebellen bezet gebied te rijden en deze bij een kinderziekenhuis af te leveren.
«
»
09:25 Bar Rescue
Jons tweehonderdste redding betreft een familie die op het hoogtepunt van de pandemie een Mexicaans restaurant heeft gekocht. De familie zet daarmee de toekomst van hun dochter op het spel in ruil voor het lonkende succes in Vegas.
«
»
10:05 The First 48 Presents Critical Minutes
In Dallas wordt een man uiteengereten, verbrand en in een meer gedumpt. In Tulsa vinden twee kinderen hun moeder dood in haar auto. In Dallas worden twee vrienden verbrand in een auto gevonden.
«
»
10:45 The First 48 Presents Critical Minutes
Drie zaken worden uit het archief van The First 48 uitgelicht: verhalen met vrouwelijke rechercheurs. In Atlanta onderzoekt rechercheur Summer Benton een dodelijk geschil tussen huisgenoten.
«
»
11:30 Storage Wars
De kopers treffen elkaar in La Habra, Californië, en stuiten op de King of Palmdale. Ivy Calvin, een voormalige ultimate-vechter stapt in de ring en krijgt het aan de stok met Darrell.
«
»
11:55 Storage Wars
De kopers gaan helemaal naar Lake Elsinore, Californië, en krijgen te maken met de 'Kings of Swag'. Jarrod en Brandi kibbelen, Barry wil niet duiken en de Sheets doen een bijzondere ontdekking.
«
»
12:25 Pawn Stars
Rick krijgt een laatste kans om een bank met honkbalmemorabilia van de Dodgers te kopen. Slaat hij een homerun of is hij uit? Een 19e-eeuws kluisje komt binnen. Kan Corey de sleutel tot een goede deal vinden of gaat de boel op slot?
«
»
12:50 Pawn Stars
Een verkoper biedt een een origineel Beach Boys-surfplank aan. Rick onderzoekt ondertussen een tijdschriftartikel van Mark Twain. Dan brengt iemand een gereedschap om het alcoholgehalte van vloeistof te meten. En een schilderij van Peter Max.
«
»
13:15 Highway Thru Hell
In de heuvels van de Rocky Mountains heeft een oplegger de controle verloren, waardoor AJ onder druk komt te staan. Jamie en het team moeten een plaatselijk bergingsbedrijf helpen een volgeladen tractor te bergen.
«
»
14:10 Bar Rescue
Jon Taffer komt dit keer een ambitieuze maar prille familiebrouwerij te hulp. De familie zag zich genoodzaakt hun deuren te openen tijdens de pandemie. Jon probeert de nieuwe zaak van de ondergang te redden.
«
»
15:00 Mauve
Een unieke blik achter de schermen van het nieuwe RSC Anderlecht.
«
»
15:20 De Spor
Na een zinderend slot vorig seizoen speelt De Spor vanaf nu in eerste nationale, de hoogste amateurreeks. En zo krijgt de jongensdroom van voorzitters Rik Verheye en Sam Kerkhofs een spannend vervolg.
«
»
15:30 LA Fire & Rescue
Brandweerman Jeff Olivas springt bij in Station 16, waar zijn vader kapitein is. Het Air Ops team reageert op een reddingsoproep waarbij de hulpverleners moeten afdalen in een ravijn nadat een auto van een klif is gereden.
«
»
16:25 Storage Wars
Een veiling van maar liefst honderd units trekt extra kopers aan in Chatsworth, Californië. Darrell Sheets laat Mark Balelo zijn tanden zetten in een flink stel units. De inhoud zorgt voor onrust.
«
»
17:00 Storage Wars
De Chatsworth-veiling gaat door tot in de nacht. Darrell neemt de leiding zonder Brandon. Jarrod en Brandi worden groot.
«
»
17:30 Pawn Stars
Een gesigneerde helm door de cast van de tv-serie 'Lost in Space', een paar sneakers gesigneerd door de gepensioneerde NBA-speler Robert Parish en een mysterieus object.
«
»
18:00 Pawn Stars
De Pawn Stars zien wederom de gemeenste voorwerpen die ooit in de winkel waren, zoals de kernkopplaat van een thermonucleair wapen, een percussiepistool uit de 19e eeuw en een massieve mortier die Rick omver werpt.
«
»
18:25 Highway Thru Hell
Jamie beleeft zijn ergste nachtmerrie wanneer hij betrokken raakt bij een zware botsing die zijn LA Rotator uitschakelt. Al helpt een familielid een superlading de heuvel op te slepen. AJ en James Junior moeten op hun kennis vertrouwen.
«
»
19:20 Cops
Een vrouw neemt een slechte beslissing terwijl haar vriend aan de zijlijn staat. Een valse tag en een verwarrend verhaal doorstaan de snuffeltest van agenten niet. De politie grijpt in wanneer zij een vader en zoon passeren die ruzie maken.
«
»
19:50 De Container Cup
Waterpoloër Niels Bus neemt het op tegen handballer Jeroen De Beule.
«
»
20:35 Blood & Treasure
Een bezoek aan Simon in de gevangenis levert nieuwe informatie op over de laatste verblijfplaats van de Spirit Banner. Vervolgens vertrekt het team naar het verre en koude Rusland.
«
»
21:30 Blood & Treasure
Danny en Lexi sluiten zich aan bij Levchenko's bende als ze naar Mongolië reizen. Levchenko hoopt de Spirit Banner voor zichzelf te vinden, zelfs met de horde van de Grote Khan in de achtervolging.
«
»
22:20 Blood & Treasure
Op zoek naar de Spirit Banner probeert Simon een deal te sluiten, niet wetende dat Lexi, Danny en Shaw hem op de hielen zitten. Wat ze ontdekken leidt hen naar Hong Kong, terwijl Danny zich steeds meer zorgen maakt over Violet's controle over Lexi.
«
»
23:15 Seal Team
Jason en het SEAL team komen steeds dichterbij het Echo Team wanneer ze de geldschieter van de moord ontdekken op een nabijgelegen papaverboerderij. Jason ontmoet ondertussen een intrigerende dame op de basis.
«
»
00:15 NCIS: Los Angeles
Het team doet onderzoek naar de dood van een rijke vrijgezel, die van een dak is gevallen. In eerste instantie wordt er gedacht aan zelfmoord.
«
»
01:10 Bar Rescue
Jon Taffer komt dit keer een ambitieuze maar prille familiebrouwerij te hulp. De familie zag zich genoodzaakt hun deuren te openen tijdens de pandemie. Jon probeert de nieuwe zaak van de ondergang te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers