TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 MacGyver
Een militaire drone, gecreëerd door MacGyvers grootste rivaal, slaat op tilt en vliegt richting Pentagon.
«
»
09:30 Cops
Een gezochte crimineel doet een poging om de agenten te slim af te zijn en te ontlopen. Agenten voeren een undercover-operatie uit in een gebied dat bekend staat om de prostitutie. Een huiselijk geschil tussen neven en nichten wordt gewelddadig.
«
»
09:50 Cops
Een gewelddadige man heeft zijn buren bedreigd en richt zijn woede nu op de hulpsheriffs. Een verdachte geeft zijn vriend de schuld van de spullen die in zijn broek zijn gevonden. Een chauffeur zet zijn eigen leven en dat van anderen op het spel.
«
»
10:10 Blue Bloods
Frank vecht met gemeenteraadsvoorzitter Regina Thomas over protesten tegen politiegeweld. Jamie en zijn neef, Joe Hill, proberen een vermiste Danny en Baez op te sporen. Eddie helpt een agressieve vrouw het lichaam van haar vader te vinden.
«
»
10:55 Forged in Fire
In elke aflevering strijden vier deelnemers om het beste slagwapen ooit te maken. Twee deelnemers gaan naar de volgende ronde en krijgen vijf dagen de tijd om het mythische Moro Kris Sword te maken.
«
»
11:35 Storage Wars
Jarrod begaat een nieuwe financiële blunder door veel te veel te betalen voor een kastje voor speelgoed. Dave schept op over z'n nieuwe bestelwagen en wordt bespottelijk gemaakt door z'n rivalen.
«
»
12:00 Storage Wars
Een van de grootste spelers van dit spel is terug. Ze is bekend vanwege de aanschaf van een van de beroemdste items ooit en gaat de strijd aan met haar oude rivaal Dave.
«
»
12:20 Cops
Een gezochte crimineel doet een poging om de agenten te slim af te zijn en te ontlopen. Agenten voeren een undercover-operatie uit in een gebied dat bekend staat om de prostitutie. Een huiselijk geschil tussen neven en nichten wordt gewelddadig.
«
»
12:40 Cops
Een gewelddadige man heeft zijn buren bedreigd en richt zijn woede nu op de hulpsheriffs. Een verdachte geeft zijn vriend de schuld van de spullen die in zijn broek zijn gevonden. Een chauffeur zet zijn eigen leven en dat van anderen op het spel.
«
»
13:00 Pawn Stars
Bij de Pawn Stars wordt een flipperkast van Line Drive te koop aangeboden. Zal Corey een highscore halen of is het voor hem game over?
«
»
13:25 Pawn Stars
Vang klappen op bij de Pawn Stars. Een strip over een gevecht van Superman tegen Muhammad Ali. Scoort Corey hier een knock-out of gooit hij de handdoek in de ring?
«
»
13:45 Highway Thru Hell
Cary Quiring staat onder druk wanneer hij een gevaarlijke klus aanneemt om de snelweg vrij te maken. MSA wordt gebeld door een vaste klant die zich in een moeilijk parket bevindt.
«
»
14:35 Bar Rescue
T-Pain en Jon Taffer reizen naar het historische Old Town Sacramento om een eigenaar te helpen die achtervolgd wordt door zijn eigen verleden. Is hij eigenlijk wel geschikt om een zaak te runnen?
«
»
15:20 Blue Bloods
Danny en Jamie werken samen om een beruchte drugsbaron te veroordelen. Erin wacht nerveus op de keuze van de gouverneur voor de nieuwe officier van justitie. Frank en zijn kleinzoon staan voor een moeilijke beslissing.
«
»
16:10 Scorpion
Het team wordt uitgedaagd voor een softbalwedstrijd, waar alle toekomstige contracten op het spel staan. Om te winnen moeten ze hun hoge IQ's gebruiken. Walters geheime avondje uit met Florence zorgt voor spanning bij Toby en Happy.
«
»
17:00 Storage Wars
In Gardena, Californië nemen de kopers een gok op een unit van een atleet en een box vol bouwmaterialen. Barry arriveert met een geheim wapen op zak.
«
»
17:25 Storage Wars
Brandi probeert, nu Jarrod er niet is, te bewijzen dat ze weet wat ze doet. De kluizen in Santa Ana, Californië bevatten oude game-apparaten.
«
»
17:50 Pawn Stars
De Harrisons krijgen een Willys Wagon uit 1951 te koop aangeboden. Aansluitend ziet Rick een paar Europese zwaarden uit de 19e eeuw. Wanneer hij later niet verschijnt op het werk, twijfelen de jongens tussen zorg en vreugde.
«
»
18:15 Pawn Stars
Volg het pad met gele klinkers als de Pawn Stars een eerste druk van 'De tovenaar van Oz' te koop krijgen aangeboden. Zal Rick een uitgekiende deal sluiten of heeft hij de moed niet?
«
»
18:45 Highway Thru Hell
Dylan en nieuwe rekruut Steph gaan naar een ongeval met meerdere voertuigen. Gevaarlijke hoogspanningslijnen bemoeilijken een klus voor Aggressive Towing. Jamie gooit de volgende generatie voor de leeuwen in het afgelegen achterland.
«
»
19:45 Cops
Een verkeerscontrole neemt een verrassende wending wanneer een verdachte voor een spontane afleidingsmanoeuvre zorgt. Een man weigert zijn echte naam te geven, maar agenten vinden een hint. Een zachtmoedige chauffeur vindt het moeilijk om te praten.
«
»
20:10 Cops
Een gezochte vrouw geeft de sheriffs een valse naam, maar haar broer onthult per ongeluk de echte. Blikken met groente worden gegooid tijdens een gevecht tussen huisgenoten. Twee agenten helpen een koppel inzien dat eerlijkheid het beste beleid is.
«
»
20:35 Gangster Squad
Los Angeles, 1949. De uit Brooklyn afkomstige Mickey Cohen is een meedogenloze maffiabaas die over de stad heerst. De politie van Los Angeles richt een geheim team van keiharde, maar integere agenten op dat het imperium van Cohen moet ontmantelen.
«
»
22:30 The Godfather, Part II
Michael Corleone werkt aan zijn criminele imperium, maar hij wordt steeds meer paranoïde. In het Little Italy van de jaren 1910 belandt Vito in de wereld van de georganiseerde misdaad.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers