TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:20 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:10 LOOP Play6
«
»
10:20 CSI: NY
De leider van het ontgroeningsritueel van een studentenclub wordt dood aangetroffen in een open graf. Het team vermoedt dat een van de studenten ergens anders levend begraven werd op een ander kerkhof
«
»
11:00 CSI: NY
Tijdens een feestje komt een studente om het leven. Hoewel alles in eerste instantie op een ongeluk wijst, vermoedt Mac dat het meisje werd vermoord.
«
»
11:55 CSI: NY
Een magistraat die een belangrijk proces voorzat, wordt vermoord. Het team vermoedt in eerste instantie dat de moord het werk is van een criminele organisatie.
«
»
12:50 Cops
Realityreeks.
«
»
13:15 Cops
Realityreeks.
«
»
13:40 Cops
Realityreeks.
«
»
14:10 Cops
Realityreeks.
«
»
14:45 Cops
Realityreeks.
«
»
15:10 Cops
Realityreeks.
«
»
15:40 Cops
Realityreeks.
«
»
16:10 Cops
Realityreeks.
«
»
16:45 Cops
Realityreeks.
«
»
17:15 Cops
Realityreeks.
«
»
17:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Hilary haalt een gemene streek uit met Will en zorgt ervoor dat hij een maand huisarrest krijgt. Will wil wraak nemen.
«
»
18:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Ashley geeft een pyjamafeestje voor haar vriendinnen en Will krijgt de opdracht een griezelverhaal te vertellen. Hij vertelt hen over zijn eerste dag op de universiteit van Bel-Air.
«
»
18:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will maakt zich zorgen dat Ashley zal opgroeien zonder ooit te beseffen wat Kerstmis echt betekent en hij doet een poging om uit te leggen wat de geest van Kerstmis betekent.
«
»
19:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Een van Philips belangrijkste klanten, Jameson Whitworth, is een bijgelovige man. Hij neemt belangrijke beslissingen op basis van zijn geluksgetallen en horoscoop.
«
»
19:55 Noah
De oudheid. Noah krijgt van de Schepper de opdracht een ark te bouwen voor hem en alle dieren wanneer de wereld dreigt te worden vernietigd door een allesverwoestende overstroming.
«
»
22:40 Edge of Tomorrow
De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens. De onervaren majoor William Cage wordt in de strijd geworpen en sterft al na enkele minuten. Hij wordt echter opgeslokt door een tijdlus.
«
»
01:05 Manifest
De gevangengenomen passagiers worden naar een andere locatie overgebracht. Ben besluit Unified Dynamic Systems te bespioneren door in het bedrijf te infiltreren.
«
»
02:05 Manifest
Ben en Vance bundelen hun krachten om de vermiste passagiers zo snel mogelijk op te sporen. Michaela helpt iemand die kampt met zelfmoordgedachten.
«
»
02:50 Manifest
Wanneer Ben en Michaela alles op het spel zetten om de andere vermiste passagiers te redden, verloopt de missie anders dan verwacht.
«
»
03:30 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
04:10 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Grijpen ze hun laatste kans op succes?
«
»
04:50 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers