
TVgids - njam!
Andere zender »
05:20 | Het weekmenu |
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
06:05 | Toasted on Wheels! |
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
06:25 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
06:50 | De dagschotel |
Gnocchi zijn een Italiaanse klassieker. Deze pastaballetjes (of andere vormpjes) van bloem en aardappel zijn dan ook nog eens heel simpel te maken.
«
»
07:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Julius Persoone puzzelt een broodkrans in elkaar en Edwin Menue scoort met een traag gegaarde kabeljauw.
«
»
07:25 | Bal National |
Wim bereidt het het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Met kwaliteitsgehakt én een papje van in melk geweekte beschuit. Hiermee kan iedereen op 1000-en-1 manieren creatief zijn.
«
»
08:00 | Toasted! |
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
08:40 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
09:35 | Comfort Food |
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
09:55 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
10:30 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Het is geen evident product, maar wel de absolute favoriet van Johan Segers: varkensoren.
«
»
11:00 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
11:50 | Pasta & risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
12:25 | Tot op de graat |
Johan Segers krijgt de tongschar op zijn werktafel. Deze veelvoorkomende platvis lijkt op de pladijs en de tong en is een perfect alternatief wanneer de prijs van de tong de pan uit swingt.
«
»
12:45 | De hofleverancier |
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:15 | Over (h)eerlijke groenten |
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
13:50 | Panklaar |
In Panklaar, vertelt njam!-chef Jan Buytaert hoe je in geen tijd en met maar 1 pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Van een "Flemish pride"-schotel tot een gepimpte tortilla.
«
»
14:10 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
14:50 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
15:15 | Het perfecte feestmenu |
Vandaag is het de beurt aan Julie Baeckelandt om haar perfecte feestmenu te bereiden. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines.
«
»
16:00 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
16:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:45 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
18:10 | Peppe's Pizza |
Onze eigen pizzabakker Peppe gaat vandaag opnieuw voor een klassieker: de pizza tonno, een pizza met tonijn.
«
»
18:25 | De Wereld op je Bord |
Als we Spanje zeggen, denken we meteen aan tapas. Deze heerlijke en simpele hapjes worden vandaag met heel veel passie bereid in De wereld op je bord.
«
»
18:55 | Tot op de graat |
In deze aflevering van 'Tot op de graat' werkt Johan Segers met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
19:25 | Peppe's Toscane |
Federico Fazzuoli, de bekende Italiaanse Tv-presentator, heeft als hobby het kweken van de prachtige Toscaanse witte boon zolfino.
«
»
19:55 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:20 | Panklaar |
Vandaag: Gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
20:40 | Het weekmenu |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
21:30 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:00 | Panklaar |
In Panklaar, vertelt njam!-chef Jan Buytaert hoe je in geen tijd en met maar 1 pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Van een "Flemish pride"-schotel tot een gepimpte tortilla.
«
»
22:15 | Klaar in 20 minuten |
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
22:35 | HAPeritief! (compilatie) |
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
23:00 | De Eregast |
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
00:00 | Lekker lang leven |
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
00:40 | Het weekmenu |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
01:25 | Nuances |
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
01:55 | Tot op de graat |
De oester. Een echte delicatesse, waar Johan Segers zelf ook helemaal gek op is. In deze aflevering laat hij ons zien hoe je de oester openmaakt en daarna rauw en helemaal puur kan eten.
«
»
02:25 | De gastentafel |
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
03:05 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
03:45 | Het feestmenu van ... |
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
04:30 | Het weekmenu |
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
05:15 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:35 | Ottolenghi - Jerusalem on a Plate |
Culinair magazine.
«
»