TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Het weekmenu
De chef maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Croque met wijting en garnaal // Gehaktbrood met wortelstoemp // Boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus // Navarin van lam met lentegroenten
«
»
06:05 Toasted on Wheels!
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te soigneren met spannende streetfood gerechten.
«
»
06:25 In de Mix (magazine Njam)
Julius Persoone gaat voor een krokant broodje met courgettecrème en Edwin Menue serveert een zeebaars op oosterse wijze.
«
»
06:50 De dagschotel
Gnocchi zijn een Italiaanse klassieker. Deze pastaballetjes (of andere vormpjes) van bloem en aardappel zijn dan ook nog eens heel simpel te maken.
«
»
07:05 In de Mix (magazine Njam)
Julius Persoone puzzelt een broodkrans in elkaar en Edwin Menue scoort met een traag gegaarde kabeljauw.
«
»
07:25 Bal National
Wim bereidt het het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Met kwaliteitsgehakt én een papje van in melk geweekte beschuit. Hiermee kan iedereen op 1000-en-1 manieren creatief zijn.
«
»
08:00 Toasted!
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
08:40 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers gaat vandaag op bezoek bij Thomas Cools, teler van Brussels grondwitloof. De chef komt er alles te weten over dit edele product.
«
»
09:35 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
09:55 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt kookt met krab. Maar wat is goeie krab? Niet de zogenaamde krabsla die je in elke broodjeszaak vindt.
«
»
10:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Het is geen evident product, maar wel de absolute favoriet van Johan Segers: varkensoren.
«
»
11:00 De Eregast
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
11:50 Pasta & risotto
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
12:25 Tot op de graat
Johan Segers krijgt de tongschar op zijn werktafel. Deze veelvoorkomende platvis lijkt op de pladijs en de tong en is een perfect alternatief wanneer de prijs van de tong de pan uit swingt.
«
»
12:45 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:15 Over (h)eerlijke groenten
Johan Segers maakt eerst een bloemkoolsoep met stilton en daarna een brandade van bloemkool met cipolata en een spiegeleitje.
«
»
13:50 Panklaar
In Panklaar, vertelt njam!-chef Jan Buytaert hoe je in geen tijd en met maar 1 pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Van een "Flemish pride"-schotel tot een gepimpte tortilla.
«
»
14:10 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
14:50 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
15:15 Het perfecte feestmenu
Vandaag is het de beurt aan Julie Baeckelandt om haar perfecte feestmenu te bereiden. Ze start met een taartje van sardines en kaviaar van aubergines.
«
»
16:00 De Eregast
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
16:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:45 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
18:10 Peppe's Pizza
Onze eigen pizzabakker Peppe gaat vandaag opnieuw voor een klassieker: de pizza tonno, een pizza met tonijn.
«
»
18:25 De Wereld op je Bord
Als we Spanje zeggen, denken we meteen aan tapas. Deze heerlijke en simpele hapjes worden vandaag met heel veel passie bereid in De wereld op je bord.
«
»
18:55 Tot op de graat
In deze aflevering van 'Tot op de graat' werkt Johan Segers met de kaviaar van de Noordzee: de onovertroffen grijze garnaal.
«
»
19:25 Peppe's Toscane
Federico Fazzuoli, de bekende Italiaanse Tv-presentator, heeft als hobby het kweken van de prachtige Toscaanse witte boon zolfino.
«
»
19:55 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
20:20 Panklaar
Vandaag: Gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
20:40 Het weekmenu
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
21:30 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:00 Panklaar
In Panklaar, vertelt njam!-chef Jan Buytaert hoe je in geen tijd en met maar 1 pan, smakelijk en afwisselend kan koken: Van een "Flemish pride"-schotel tot een gepimpte tortilla.
«
»
22:15 Klaar in 20 minuten
Bert Meewis maakt een krabcocktail van kingkrab in 20 minuten.
«
»
22:35 HAPeritief! (compilatie)
Acht afleveringen lang verrassen de Njam!-chefs met de lekkerste hapjes en -drankjes voor de feestdagen.
«
»
23:00 De Eregast
Dominique nodigt als eerste gast de Godfather van de Belgische gastronomie uit: Peter Goossens. Met gezonde zenuwen serveren de boys hun drie gangen
«
»
00:00 Lekker lang leven
Diëtist en chef Michaël Sels bereidt in 'Lekker Lang Leven' heerlijke, evenwichtige recepten. Volgens Michaël staat gezond gelijk aan lekker. Hij geeft al zijn tips en tricks prijs over voeding.
«
»
00:40 Het weekmenu
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
01:25 Nuances
Thierry Theys behoort tot de generatie jonge chefs die veel belang hechten aan contrasten en texturen. Vandaag gaat hij aan de slag met de koningin van de zeevruchten: namelijk de oester!
«
»
01:55 Tot op de graat
De oester. Een echte delicatesse, waar Johan Segers zelf ook helemaal gek op is. In deze aflevering laat hij ons zien hoe je de oester openmaakt en daarna rauw en helemaal puur kan eten.
«
»
02:25 De gastentafel
Vandaag met Jan Tournier.
«
»
03:05 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
03:45 Het feestmenu van ...
De njam!-chefs stellen stellen hun kerstmenu samen.
«
»
04:30 Het weekmenu
Gemarineerde zalm met gebakken patatjes // Varkenshaasje met aardappelkoekjes // Vegetarische stoemp met gebakken haloumi // Couscous met bio-kip
«
»
05:15 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
05:35 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
Culinair magazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers