TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen Uitzending
«
»
06:00 Geen Uitzending
«
»
06:30 Maya!
Nadat de mieren de mestbal van Paul stuk maken, besluit Kurt de rode mieren in te huren om het werk van Paul en zijn mannen over te nemen. Maar de rode mieren blijken een beetje té ijverig.
«
»
06:50 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 26 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:10 K3 vriendenboek
Hanne was een dag lang boomhutbouwer en Julia waagde zich aan een job als gebarentolk. Marthe probeerde dan weer samen met Rox de dozenprank uit.
«
»
07:30 K3 vriendenboek
Darya wil later modeontwerper worden en dat wil Marthe ook wel eens proberen. Hanne gaat de strijd aan met haar hoogtevrees. En Julia? Die geniet met Alexie van een kopje thee tussen zachte alpaca's.
«
»
07:50 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:15 Hallo K3
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat Bas nog in Spanje wonen. Ze moeten hem snel voor zich winnen.
«
»
08:45 Draken: Race naar de rand
De rijders vluchten naar Berk, maar het plan van Stompum om de Vliegers te verslaan, zal hen zoveel gaan kosten dat Hikkie liever op zoek gaat naar een alternatief.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Evox zit vast in de cyberdimensie, maar weet te ontsnappen. Nate, hoofd Technologie van de Rangers, loopt gevaar wanneer hij onderzoek doet buiten zijn laboratorium.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Zotten Dré moet er van Odette voor zorgen dat nonkel Jef tot vijf uur in het café blijft, omdat zij en Izzi een verrassing voor hem hebben.
«
»
10:00 Geen Uitzending
«
»
12:05 Chicago Med
Scott en Archer ontfermen zich over een zwangere vrouw die een zware infectie heeft opgelopen. Halstead en Charles zetten vraagtekens bij de diagnose van een alzheimerpatiënt.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 De buurtpolitie: Het circus
De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet.
«
»
15:30 Cougar Town
Jules wil dat haar vader in haar buurt komt wonen. Ellie en Laurie krijgen het weer aan de stok met elkaar.
«
»
16:00 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
16:40 K3, één jaar later
We volgen Marthe, Hanne en Julia bij de première van de 'Kom Erbij'-tour en tijdens de clipopnames van Mango Mango. De camera's legden het moment vast waarop Hanne groot nieuws te melden heeft.
«
»
17:45 SOS Piet XL
Piet zet zijn tocht door Vlaanderen verder. Vandaag bezoekt hij Ruben, die dertien jaar geleden fruit flambeerde op een houtskoolbarbecue. Daarna gaat Piet langs bij Margriet Hermans.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Petra zoekt iemand om haar te vergezellen tijdens haar reis naar de Nederlandse Antillen. Ze twijfelt tussen Jeanne of Mimi.
«
»
20:30 De Code van Coppens
Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Vandaag worden onder meer Kürt Rogiers en Kamal Kharmach ondergedompeld in een wereld vol wetenschappelijke experimenten.
«
»
21:40 Ons DNA
Frances zet samen met Tris de familiezoektocht naar haar biologische vader verder en Lieven kijkt in de genen van ex-wereldkampioen veldrijden Niels Albert.
«
»
22:50 Out of Office
An, Dennie, Irina, Margaux en Walter kregen te kampen met een burn-out. Op zorgboerderij Emiliushoeve zullen ze een half jaar lang samenwerken met zes mensen met bijzondere kwaliteiten.
«
»
00:00 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen een chauffeur die beschuldigd wordt van het stelen van spullen van zijn beroemde passagiers. Een oude vete dreigt roet in het eten te gooien van Infelds terugkeer.
«
»
00:55 Private Practice
De artsen interviewen potentiële vervangers voor Naomi, waaronder Jake Reilly. Niemand begrijpt dat Addison het kan weerstaan hem niet in te huren.
«
»
01:45 Geen Uitzending
«
»
05:45 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers