TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
14:55 Geen uitzending
«
»
15:55 SOS Piet
Sophie wil graag zelf bonen in tomatensaus maken. - Freya probeert een heerlijke zalmtaart te maken - De leerlingen van Kristien vinden het geweldig dat Piet hen komt helpen met hun yoghurttaart.
«
»
16:25 SOS Piet
Met: Béarnaisesaus bereiden volgens de regels van de kunst. - Hoe kan ik voorkomen dat mijn garnaalkroketten openbarsten? - Tips om oesters te openen.
«
»
17:00 SOS Piet
De steak van Inge wil maar niet lukken, het bladerdeeg van Jacqueline blijft steeds droog en Carine haar chocomousse geraakt niet op punt. Gelukkig is Piet Huysentruyt er om de dames te helpen.
«
»
17:35 SOS Piet
Mayonaise die schift, stoofvleessaus dat te lopend is en biscuits die niet willen rijzen. An, Myriam en Wim roepen de hulp van Piet Huysentruyt in.
«
»
18:10 SOS Piet
Witloof in kaassaus met te veel water, gebakken vis die steeds eer uit elkaar valt en te lopende tiramisu. Piet Huysentruyt heeft de oplossing voor Els, Inge en rebecca.
«
»
18:45 Super 50
Grote namen op het podium van 'Super 50': Nirvana, Elton John, George Michael, U2 en Joe Cocker.
«
»
19:50 Commissaris Roos
Frank en Fabienne worden uit een brandende auto gered. "Hij wou me vermoorden", mompelt de man. Een uitspraak die commissaris Roos doet beslissen een onderzoek in te stellen.
«
»
21:00 Commissaris Roos
Commissaris Roos reist naar Spanje en botst er op een oude klasgenoot, Camiel Goedleven. Vroeger was de man al onbetrouwbaar en alles wijst erop dat hij helemaal niet veranderd is.
«
»
22:10 Commissaris Roos
In één van de Far West-dorpjes, waar toeristen van een onschuldig weekend tussen cowboys, Indianen, de sheriff en andere figuren kunnen genieten, gebeurt een moord.
«
»
23:20 De Pfaffs
Nicolas is afgelopen nacht wat doorgezakt met zwager Sam en moet dat nu bekopen. Hij heeft Jean-Marie immers beloofd om de laatste etappe van zijn benefietfietstocht met hem mee te rijden.
«
»
00:05 Zeg 'ns Aaa
Mien is het er niet mee eens dat Koos een maatje aanneemt voor een klus bij de dokters.
«
»
00:30 Zeg 'ns Aaa
Lydie heeft zo'n dag waarop alles in het honderd loopt. De verbouwing is in volle gang.
«
»
01:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

New York, 1945. Don Vito Corleone is de patriarch van New Yorks machtigste en meest beruchte maffiafamilie. Hij leidt de organisatie met ijzeren hand en volgens de traditionele waarden van de 'oude wereld': traditie en familie-eer zijn voor hem heilige begrippen en hij heeft een afkeer van de 'nieuwe' activiteiten van de georganiseerde misdaad, zoals de drugshandel. Wanneer drugsbaron Virgil Sollozzo hem om bescherming vraagt bij het uitbouwen van een lucratief heroïne-imperium in New York, staat de maffiabaas dan ook voor een moeilijke keuze. Uit angst om zijn politieke connecties te verliezen, wil Corleone niet deelnemen aan de 'vuile' drugsbusiness. Daartegenover staan de enorme winsten die met de deal gepaard gaan. Geeft hij toe aan vernieuwing of houdt hij vast aan zijn tradities en waarden? Ook zijn opvolging baart Corleone zorgen, want zijn jongste zoon en gedoodverfde opvolger Michael staat niet te springen om in zijn vaders voetsporen te treden. Om zijn imperium te beschermen, moet Corleone dus beslissingen nemen met verregaande gevolgen...

'The Godfather', film uit 1972 met Marlon Brando, om 23.20 uur op Canvas.

Dossiers