TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:13 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:17 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:33 Jojo & Ouma
Jojo leert dat de maan er op verschillende manieren kan uitzien.
«
»
06:47 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:52 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:56 Hoelahoep
Hoela heeft een mooie tekening van Bolle Bink gemaakt. Héél groot op de muur. Ze is trots op haar mooie kunstwerk. Hoep komt kijken, maar hij wil laten zien dat hij heel goed op zijn handen kan lopen.
«
»
07:12 Peppa Pig
Opa Big en opa Hond laten hun mooie kas vol tomaten zien aan Peppa en George.
«
»
07:17 Peppa Pig
Opa Big gaat zeilen met Peppa en George, maar ze komen vast te zitten in de modder.
«
»
07:22 Love Monster
Lief Monster en Klein Zacht Konijntje gaan op reis in de wortelauto van Tante Konijn.
«
»
07:28 My Petsaurus
Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.
«
»
07:31 Kiri & Lou
Kiri en Lou vinden een groot stuk fruit wat ze aan Pania willen geven, maar het is wel heel moeilijk om het niet zelf op te eten.
«
»
07:36 WieKent De Boterhamshow
De winnaar van de quiz gaat naar huis met een fantastisch prijzenpakket.
«
»
07:51 Masha's Songs
Masha zingt liedjes over verschillende landen, waarbij de melodie bekend klinkt, maar de tekst origineel en grappig is, zoals Masha zelf.
«
»
07:58 Stop !
Mama en Maja verkopen op de rommelmarkt hun oude spullen. Maar mama en Maja hebben een heel ander idee over wat weg kan en wat niet.
«
»
08:06 Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:14 Sinterklaasjournaal
Nieuws en achtergronden van vlak voor de intocht tot aan de verjaardag van Sinterklaas.
«
»
08:24 Trex
Simon belooft Snotty en mijnheer Zuurmans dat hij nooit meer herrie zal maken als het ze lukt hem en Trex te verslaan met voetballen.
«
»
08:30 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:46 ZappSport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:04 De proefkeuken
Pieter en Willem willen hun levens vereeuwigen en besluiten zelf een boek te gaan maken. De avonturen uit 'De proefkeuken' zijn echter met geen pen te beschrijven.
«
»
09:29 De regels van Floor
Irma en Jan hebben een bouwvallige boerderij gevonden en daarom hun huis te koop gezet. Floor en Kees gaan hier absoluut niet mee akkoord en saboteren de boel als er potentiële kopers komen kijken.
«
»
09:39 Koken met konijnen
Ercan en zijn twee honden Mylo en Yara komen langs. Ze zijn vrienden voor het leven en daarom bakken Diederik en Ayrton 'infinitybroodjes'. En ze brengen een ode aan de PBFF, PetBestFriendForever.
«
»
09:57 Freeks wilde wereld
Freek Vonk vindt in het moerasgebied van Darwin groene wevermieren en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.
«
»
10:07 Jongens
Na de dood van hun moeder wonen Sieger en zijn oudere broer Eddy samen met hun vader Theo. Eddy wil graag motorcrossen, maar dat mag niet van zijn bezorgde vader. Sieger doet fanatiek aan atletiek.
«
»
11:24 Moonriders
Mia's hoofd stroomt over van de creatieve ideeën. In haar kunstwerk wil ze graag haar Koreaanse roots verwerken. Aukje weet meteen aan wie ze Mia moet koppelen. Jaasir Linger is een kunstenaar die ook zijn brein niet af kan remmen.
«
»
11:44 Space Challenge - Expeditie Mars
We laten het ISS achter ons en zetten koers richting de Maan, die in de toekomst als tussenstation zal worden gebruikt voor reizen naar Mars.
«
»
12:23 Try Before You Die
Onnedi en Qucee gaan een dancebattle aan in een winkelcentrum. Wie is de king of the dancefoor en danst de sterren van de hemel tijden zijn solo-flashmob?
«
»
12:39 Checkpoint Basecamp
In de challenge checkt het testteam of je kan racen tijdens een windstorm met behulp van, natuurlijk, de wind.
«
»
13:05 Super surprise
Met twee opdrachten testen Jill Schirnhofer en Niek Roozen wat de knutseltalenten in huis hebben. Een verrassende start: de teams moeten van Meisje Djamilla's koffer een surprise maken.
«
»
13:27 Super surprise
De talenten mogen servies aan diggelen slaan, daar een mozaïek surprise van maken en een piñata bouwen voor de snelste man van Nederland: hardloper Churandy Martina.
«
»
13:50 Super surprise
Twee opdrachten om je vingers bij af te likken. Zo moeten de knutseltalenten een surprise met eetbare dingen maken voor Jasper en Marius Gottlieb.
«
»
14:12 Super surprise
Niek en Jill hebben weer twee verrassende opdrachten bedacht: een surprise met pop-up element én de teams moeten één persoon uit hun team inpakken in een surprise!
«
»
14:35 Super surprise
Niek en Jill moeten met glimmende voorwerpen een surprise maken en laten zien dat je ook met een beperking topsurprises kunt maken.
«
»
14:57 Dance academy
Tara start de onderhandelingen om terug te keren naar de academie. Ethans zoektocht naar een job begint vruchten af te werpen.
«
»
15:22 De geheime tuin
Wanneer haar ouders kort na elkaar komen te overlijden, wordt de jonge Mary opgevangen door haar afstandelijke oom Archibald Craven. Op diens landgoed vindt ze een toegang tot een mysterieuze tuin.
«
»
16:53 Freeks Jungle School
Freek is dol op katten. Aan de hand van een schattig kitten vertelt hij over de snelste kattensoort: cheeta's. Deze jagers rennen zo hard als een auto op de snelweg en kunnen enorme sprongen maken.
«
»
17:04 Natuur de Luxe
'Natuur de Luxe' zet je steeds weer met beide luxebenen op onze grond. Een heerlijk snackie voor je hoofd.
«
»
17:25 Van Vader naar Moeder
Matthijs (12) doet zijn best om het huwelijk van zijn ouders te redden, maar helaas zonder succes. Zijn droom is om later cabaretier te worden.
«
»
17:40 Brainstorm
Wat doet muziek met lichamelijke prestaties? Waarom zijn games eigenlijk zo verslavend? Hoe snel kunnen je hersenen lezen? Wie wint de Brain Train Challenge? Misschien presentator Tim Senders?
«
»
18:01 Sinterklaasjournaal
Nieuws en achtergronden van vlak voor de intocht tot aan de verjaardag van Sinterklaas.
«
»
18:12 Freeks wilde wereld
Freek reist naar een tropisch eiland bij Maleisië. Op de vismarkt vindt hij er hamerhaaien waar de vinnen vanaf zijn gesneden.
«
»
18:23 De regels van Floor
De eigenwijze Floor probeert antwoord te geven op de belangrijkste vragen van een 11-jarige. Ze vindt dat kinderen heel goed zelf de regels kunnen maken en dat doet ze dan ook volop.
«
»
18:39 De dikke data show
Wat gebeurt er met jouw socials als je er niet meer bent? Blijven die dan altijd online? Quinty gaat onderzoeken of je iets kan vastleggen over je socials na je dood.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Timmyland
Tim maakt zijn eigen vlag. Daarnaast wil hij in Timmyland ook regels zoals het verbod op saaie kleding. Hoe controleer je zo'n wet en wat als je 'm overtreedt?
«
»
19:40 Au Pairs Vips
Arunya, Joy en Mark vertrekken naar Los Angeles om als au pair aan de slag te gaan bij Amerikaanse gezinnen.
«
»
20:29 Bestseller Boy
Momo Zebbi, de 21-jarige held, is bijna klaar met de grote stadsroman waar hij al jaren onafgebroken aan schrijft. Alleen heeft hij nog geen goed einde.
«
»
21:18 Boerderij van Dorst
Frits Wester en Nilüfer Gündogan komen Raven helpen met het oogsten van de laatste groenten, ze gaan een voedselbos planten én ervoor zorgen dat Raven een gevulde voorraadkamer heeft.
«
»
22:13 Even tot hier
Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.
«
»
23:12 Plakshot
Satirisch programma waarin Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn scherpe blik op de actualiteit geeft én de absurditeit van de media blootlegt.
«
»
23:51 3 op Reis
Jurre reist verder door een nog onbekend gebied in het noordwesten van Griekenland. Nienke laat zich overrompelen door New Delhi. Gids Komal neemt haar mee op een innemende tour door de stad.
«
»
00:29 The Genius
De spelers zijn specifiek geselecteerd op hun brain- en social skills. Elke speler brengt een uniek eigen talent mee.
«
»
01:19 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
01:45 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:37 Nijntje en vriendjes
Animatieserie over de avonturen van nijntje en haar vriendjes.
«
»
05:43 Tip de muis
Tip en Billy zijn liever lui dan moe.
«
»
05:50 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers