TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:04 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
07:02 Adieu God?
Presentator Frits Barend heeft geen talent voor religie. Toch is hij regelmatig in de synagoge te vinden en stuurde hij zijn dochters naar Joodse les.
«
»
07:32 Crux
We volgen iemand bij wie de actualiteit persoonlijk aanklopt en om een reactie vraagt. Verschillende mensen in uiteenlopende situaties, maar met één ding gemeen: ze zijn christelijk.
«
»
08:03 Petrus in het land
We zijn in de protestantse gemeente van Dongen-Rijen. In de historische Ruïnekerk van Dongen worden we welkom geheten door dominee Henrieke ten Thije.
«
»
08:30 De verwondering
Voor Jakob van Wielink bleef het verlangen naar eigen kinderen onvervuld. Het afscheid nemen van de vaderwens ervaarde hij als een rouwproces, waarbij hij ook zijn identiteit als man ging bevragen.
«
»
09:00 Ik mis je
Drie generaties Iraniërs staan bij het graf van hun moeder, oma en zus. Allemaal hebben ze het moeilijk met het plotselinge overlijden. Ze vinden steun bij elkaar en in de herinneringen die ze hebben.
«
»
09:18 Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank en bewonder; woorden die iedereen wel eens gebruikt. Maar welke betekenis hebben ze eigenlijk in iemands leven? Zijn het woorden die troost kunnen bieden in moeilijke tijden?
«
»
09:42 Wilde Ganzen
Harapan Baru Lombok helpt mensen met een beperking op Lombok in Indonesië aan een baan en geeft ze daarmee hoop op een betere toekomst.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
De bisschop van 's-Hertogenbosch kijkt terug op het bezoek aan paus Franciscus en ontsteekt de eerste kaars van de Advent om zo licht te brengen in een wereld vol van crises.
«
»
09:59 Eucharistieviering
Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint-Janskathedraal te Den Bosch. Hoofdcelebrant: mgr. Gerard de Korte.
«
»
11:04 Nederland zingt op zondag
Het Licht schijnt in de duisternis. In deze adventstijd gaan we dat gedenken. En het Licht is niet zomaar iets, het is de mens Jezus.
«
»
11:29 EO BEAM Kerkdienst
Shelton Telesford spreekt over de vraag hoe je God kunt blijven zien in moeilijke omstandigheden.
«
»
12:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
12:11 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
13:13 Fryslân DOK
Syds Wiersma van het Fries Film Archief wordt gegrepen door twee vooroorlogse films over Joodse jongeren die op de Friese klei leren hoe je boer wordt. Hij gaat op reis om te ontdekken wie zij waren.
«
»
13:48 Sterren op het doek
Na zijn winst bij 'De slimste mens' in 2021 is entertainer Rob Kemps overal te zien en te horen. Op televisie met Matthijs van Nieuwkerk in 'CHANSONS!', maar ook in onder andere 'Ik hou van Holland'.
«
»
14:36 Ken je mij?
Bram (59) is genderfluïde. Dat houdt in dat hij zich de ene dag meer man, en de andere dag meer vrouw voelt. Na twee jaar huwelijk deelt hij dit grote geheim met zijn vrouw.
«
»
15:06 Over Leven
Voormalig profvoetballer Edu Nandlal was in 1989 een van de weinige overlevenden van de SLM-vliegtuigramp bij Zanderij in Suriname.
«
»
15:29 Directrice Henriëtte Henriquez Pimentel
Henriëtte Pimentel was tijdens de Tweede Wereldoorlog sleutelfiguur in het plan waarmee zo'n zeshonderd Joodse kinderen uit een Amsterdamse crèche gered werden van deportatie. Voor de oorlog was ze een belangrijke vernieuwer in de kinderzorg en vrouwenemancipatie.
«
»
16:24 Inside Offside
Daklozen in Ljubljana spelen samen in het plaatselijke daklozenteam. Eén van hen is Joc. Hij leidt aan paranoïde schizofrenie en heeft een jarenlange tocht gemaakt langs psychiatrische instellingen.
«
»
16:50 Socutera
Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 130 landen. Vanuit zijn missie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen 'zonder helper'.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:06 Politieke Partijen
Informatief programma.
«
»
17:11 Zin in zondag
Het is bijna Adventstijd. Broeder Columba maakt op ambachtelijke wijze adventskaarsen in de Abdij van Egmond. Thomas Cammaert gaat vogelen met Joost en zijn vader Cees.
«
»
17:42 Kruispunt
Wie aan iIlusionist Hans Klok denkt, denkt aan wapperende haren en laag uitgesneden witte blouses. Maar wat gaat er schuil achter de wondere wereld van zijn illusies?
«
»
18:16 Podium Klassiek
'Podium klassiek' overschrijdt de grenzen van de klassieke muziek naar pop-, jazz- en wereldmuziek. Met veel ruimte voor jong talent en live optredens van topmusici.
«
»
19:25 Brommer op zee
Ruth Joos en Wilfried de Jong interviewen schrijvers en dichters over hun werk. De programmatitel verwijst naar het verhaal van J.M.A. Biesheuvel.
«
»
20:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
20:25 Medialogica
Waarom compenseert de Nederlandse Staat Dutchbat-veteranen voor de negatieve beeldvorming? En wie bepaalde de beeldvorming: de media, het ministerie van Defensie of de Dutchbatters zelf?
«
»
21:03 Metropolis
De gemiddelde Nederlander eet zo'n 76 kilo vlees per jaar. Hoe zit dat in de rest van de wereld? Een satanische chef in Estland vindt dat je alle onderdelen van alle dieren moet kunnen eten.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Pointer
Er zijn tienduizenden kinderen van anonieme spermadonoren in Nederland. Via nieuwe, goedkope internationale DNA-testen vinden ze alsnog hun vader.
«
»
22:42 De publieke tribune
Hoe kan het dat er nog zoveel laaggeletterden in ons land zijn? Ervaringsdeskundigen gaan hierover in gesprek met onderwijsminister Dennis Wiersma. Abdelkader Benali denkt en luistert kritisch mee.
«
»
23:39 Dwarsdenkers
Wanneer tv-medium Sonia een stalker blijkt te hebben, wordt ze angstig en durft ze het huis niet meer uit. Door de complotfilmpjes die ze ter afleiding kijkt, wordt ze bijna psychotisch.
«
»
00:21 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
00:57 Buitenhof
Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.
«
»
01:52 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers