TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Onderbreking
«
»
10:45 The Bold Type
Jane start met de vruchtbaarheidsbehandelingen en wordt gevraagd om haar ervaringen neer te pennen in een artikel. Sutton trekt in bij Richard.
«
»
11:30 Onderbreking
«
»
14:00 Downton Abbey
Engeland, 1927. De Britse koning en koningin maken een rondrit door Yorkshire en bezoeken ook Downton Abbey, het landgoed van de aristocratische familie Crawley.
«
»
16:10 The Goldbergs
Adam stelt zijn carrièreplannen als filmmaker in vraag wanneer 'de andere Adam' hem erop wijst dat carrière maken in Hollywood allesbehalve gemakkelijk is.
«
»
16:40 The Goldbergs
Erica beseft dat er iets niet klopt wanneer Erica en Barry eenzelfde cijfer krijgen op school. Ze doet een verrassende ontdekking over haar broer.
«
»
17:10 The Goldbergs
Wanneer Dave Kim een groots feest organiseert, bedenkt Pops een manier om Adam een coole look te bezorgen. Beverly begint naast haar schoenen te lopen.
«
»
17:35 The Goldbergs
Adam staat voor een moeilijke keuze: lunchen met Beverly of met zijn vrienden. Geoff leent Barry's studentenpas en ontpopt zich tot de student die Barry graag wil zijn.
«
»
18:05 Message in a Bottle
De gescheiden journaliste Theresa Osborne vindt tijdens het joggen op het strand een aangespoelde fles met een liefdesbrief erin. Geïntrigeerd besluit Theresa op zoek te gaan naar de afzender.
«
»
20:30 Point Break
De jonge FBI-agent Utah infiltreert in een groep van extreme sporters die ervan verdacht worden een reeks overvallen op bedrijven te hebben gepleegd. Hij gaat undercover met gevaar voor eigen leven.
«
»
22:30 9-1-1
Het is alle hens aan dek bij de 118 wanneer een trein ontspoort. Iedereen gaat tot het uiterste om zo veel mogelijk levens te redden.
«
»
23:30 Impeachment: American Crime Story
1997. Linda wil niet meer zwijgen en brengt hierdoor Monica van streek. Het Hooggerechtshof staat intussen unaniem toe dat Paula's rechtszaak wordt voortgezet.
«
»
00:35 Suits
Mike helpt Harvey bij het verwerken van een persoonlijk verlies. Een poging om Faye ten onder te brengen verloopt niet zoals verwacht.
«
»
01:25 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers