TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Hail, Caesar!
Eddie Mannix is een Hollywoodfixer die problemen oplost voor grote filmsterren. Wanneer acteur Baird Whitlock spoorloos verdwijnt, is het aan hem om de zaak kordaat van de baan te vegen.
«
»
13:45 Magnum
Dr. Karen Harmon wordt ervan beschuldigd de dood van drie van haar patiŽnten te hebben veroorzaakt. Magnum beslist om haar, in naam van de vriendschap die ze hadden in Vietnam, te helpen.
«
»
14:45 Magnum
Magnum is totaal verrast wanneer hij verneemt dat de rijke playboy Wilson MacLeish, die stierf tijdens de explosie van zijn vliegtuig, hem zijn fortuin heeft geschonken.
«
»
15:45 The Graham Norton Show
Gasten: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller, Felicity Jones, Wunmi Mosaku en John Bishop. Muzikale gast: Years & Years.
«
»
16:45 Border Security USA
In Blaine wordt de wietpijp van een rondtrekkende reiziger ontdekt. De douanebeveiliging ondervraagt een Mexicaanse staatsburger met vreemde reisplannen.
«
»
17:15 Border Security USA
Reizigers maken gebruik van de wetgeving tijdens een ondervraging in Blaine. Een fout op het visum van een Afrikaanse student kan ertoe leiden dat hij wordt uitgezet.
«
»
17:45 Police Interceptors
De agenten achtervolgen de bestuurder van een VW Golf die aan 145 kilometer per uur over de wegen van Bradford scheurt.
«
»
18:40 Police Interceptors
Nick en James komen in actie wanneer andere agenten een noodoproep uitsturen. Elders achtervolgen agenten een Renault Captur, die de straten onveilig maakt.
«
»
19:35 Police Interceptors
Na een melding over diefstal bij enkele vrachtwagens coŲrdineren Dave en Warren een controle op de snelweg. Steve en hondengeleider Macy onderzoeken meldingen van vermoedelijke plunderaars.
«
»
20:35 Octopussy
James Bond probeert de moord op een van zijn collega's op te lossen. Het spoor leidt hem naar een Afghaanse prins en de mysterieuze Octopussy, die op een eiland met alleen maar mooie vrouwen woont.
«
»
23:00 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy ontsnappen niet aan de midlifecrisis en besluiten elk een sportwagen te kopen die past bij hun imago, namelijk dat van gentlemen van middelbare leeftijd.
«
»
00:00 Brooklyn Nine-Nine
Er heerst paniek in Brooklyn wanneer een elektriciteitspanne de hele stad lamlegt. Terwijl Terry en Holt vastzitten in een lift, neemt Amy de leiding over het team over. Maar dan breekt haar water.
«
»
00:25 Brooklyn Nine-Nine
Amy keert terug uit moederschapsrust en probeert meteen haar relatie met Holt te herstellen. Jake en Rosa werken samen aan een moeilijke zaak.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991' (VTM)

'Tien Om Te Zien - De Zomer van 199X' brengt de zomers van Tien om te zien weer tot leven! CoryfeeŽn van toen ťn sterren van nu (her)beleven de meest memorabele acts uit het iconische muziekprogramma. Deze week reizen we terug naar de zomer van 1991. En het wordt best spannend daar aan de King Beach in Blankenberge. Piraat Kid Coco gooit er zijn anker uit, Gorky lost er zijn Lieve Kleine Piranha en Marina Wally gooit haar hele wezen in de strijd. Deze zomer van Tien Om Te Zien is zelfs zo memorabel dat Will Tura, de Keizer van het Vlaamse lied, er een nummer over schreef!

'Tien om te zien: De Zomer van 1991', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers