TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:30 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:30 LOOP Play6
«
»
10:40 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
11:30 Scorpion
Het team trekt voor Sylvesters verjaardag naar een renaissance-festival. Een motorbende komt al snel roet in het eten gooien.
«
»
12:20 Scorpion
Op Thanksgiving krijgt het team de opdracht om een vervuild eiland in de Noordelijke Stille Oceaan te vernietigen.
«
»
13:10 Scorpion
Het team probeert een vader en een dochter te helpen die betrokken waren bij een vliegtuigongeval.
«
»
14:05 That '70s Show
Laurie heeft besloten de ouderlijke woning voorgoed te verlaten en een appartement te delen met een vriendin.
«
»
14:35 That '70s Show
Donna en Eric hebben een hele speciale verjaardag te vieren. Het is juist één jaar geleden dat ze elkaar gekust hebben en Eric wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
«
»
15:05 That '70s Show
Het jachtseizoen is open. Harry besluit om met Bob en de zonen een weekend te gaan jagen in het bos.
«
»
15:30 That '70s Show
Red is nog steeds op zoek naar een leuke job, maar ondanks zijn verwoede pogingen sleept zoon Eric een job in de wacht in de supermarkt waar ook Red heeft gesolliciteerd.
«
»
16:00 That '70s Show
Jackie wil een chique feestje organiseren voor een select clubje van vrienden.
«
»
16:30 The Simpsons
Bart gaat een uitdaging aan en eindigt in het ziekenhuis. Als hij daar beweert dat hij in de hemel is geweest en Jezus heeft ontmoet, bieden christelijke producers de Simpsons een moviedeal aan.
«
»
16:55 The Simpsons
Het huwelijk van Marge en Homer wordt op de proef gesteld als ze op een tropisch eiland meedingen naar de prijs van een miljoen dollar in de favoriete realityshow van Marge.
«
»
17:25 The Simpsons
God en Petrus mijmeren over de kwaliteiten die een ziel moet hebben om in de hemel te worden toegelaten, terwijl de burgers van Springfield terugdenken aan hun goddelijke ontmoetingen.
«
»
17:50 The Simpsons
Homer wint bij een wedstrijd oesters eten van de mythische Cthulhu. Springfield wordt overvallen door bodysnatchers; Lisa springt uit haar vel en Mr Burns opent een Jurassic verzorgingstehuis.
«
»
18:20 The Simpsons
Een zelfrijdende-autofabriek vestigt zich in Springfield en lokt alle werknemers van de elektriciteitscentrale met een fantastisch leuke werkomgeving.
«
»
18:55 Undercover Boss
De mede-oprichters van College HUNKS Hauling Junk & Moving gaan op een missie om ervoor te zorgen dat de basis van hun bedrijf sterk genoeg is om de exponentiële groei aan te kunnen.
«
»
19:55 Oblivion
2077. De aarde is volledig verwoest na een jarenlange oorlog met buitenaardse wezens, de Scavs. Jack Harper is één van de weinigen die is achtergebleven op aarde.
«
»
22:15 Rocky IV
Wanneer Apollo Creed tijdens een gevecht met de Russische bokser Drago wordt doodgeslagen, besluit Rocky de bokshandschoen weer op te nemen om zijn vriend te wreken.
«
»
00:15 NCIS: Los Angeles
Er wordt ingebroken bij Navy-kapitein Dean Hadlow. De man was op het moment van de inbraak op bezoek bij de Pakistaanse generaal Omer Abidi.
«
»
01:15 NCIS: Los Angeles
Een zeer doordachte bankroof, waarbij slechts één kluis werd gestolen, leidt het NCIS-team naar het corrupte bedrijf van Veronica Stephens.
«
»
02:10 NCIS: Los Angeles
Het team wordt vergezeld door NCIS-agent Nicole DeChamps nadat een marinier met een voorgeschiedenis van PTSS verdwijnt na een dronken en wanordelijke ruzie.
«
»
02:50 NCIS: Los Angeles
Als het hoofd logistiek van een wapenstation van de marine instort, moet het NCIS-team uitzoeken of dit een terreurdreiging is of het gevolg is van stress.
«
»
03:30 The Blacklist
Het team maakt jacht op de Chairman, die op het darkweb aandelen van criminele organisaties verhandelt. Red neemt drastische maatregelen om een track-and-traceapparaat op te sporen.
«
»
04:15 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers