TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:58 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
11:45 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
12:10 Live PD: Police Patrol
Realityreeks.
«
»
12:30 NCIS
Een marinekapitein wordt vermoord aangetroffen in een hotelkamer. Het team vermoedt dat de dader het ook op de zwangere vriendin van het slachtoffer heeft gemunt en gaat naar haar op zoek.
«
»
13:15 NCIS
Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het NCIS-team naar E.J. Barrett.
«
»
14:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een luitenant die dood werd aangetroffen op een bouwterrein. Ziva denkt na over het huwelijksaanzoek van Ray, maar doet dan een schokkende ontdekking.
«
»
14:50 NCIS
Gibbs wordt neergeschoten wanneer hij aan een wegrestaurant stopt voor een kop koffie. Hierdoor begint hij na te denken over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt.
«
»
15:35 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.
«
»
16:20 NCIS
Wanneer een hooggeplaatste officier dood wordt aangetroffen moet Gibbs samenwerken met dr. Samantha Ryan van PsyOps Divisie om de waarheid te achterhalen over de mogelijke zelfmoord.
«
»
17:10 NCIS
De moord op een hoge officier wordt in verband gebracht met een internationale wapenhandelaar.
«
»
18:00 NCIS
Gibbs slaat de handen in elkaar met Samantha Ryan en Clayton Jarvis, een hooggeplaatste marineofficier, om uit te zoeken wie geheime informatie over de zeemacht heeft gelekt.
«
»
18:45 NCIS
Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.
«
»
19:30 NCIS
Tony en Ziva reizen naar Colombia, waar ze op zoek gaan naar de vermiste aalmoezenier Wade. Ze krijgen daarbij de hulp van Wades collega Maria Castro.
«
»
20:20 NCIS
Door een magazijnbrand worden documenten openbaar gemaakt die mogelijk een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid. De zaak herenigt Tony met een jongen uit zijn verleden.
«
»
21:15 NCIS
Het team onderzoekt een brand op een marineschip. Ze ontdekken dat die werd veroorzaakt door een bom en dat een soortgelijk springtuig werd gevonden op een ander marineschip in Napels.
«
»
22:00 NCIS
Ned Dorneget heeft een afspraak bij de tandarts voor een controleonderzoek. Tot zijn grote verbijstering vindt die in een van Neds tanden een zendertje.
«
»
22:50 NCIS
Gibbs schakelt Cole in om Dearing in de val te lokken. Even later onderschept het team een telefoontje waaruit ze kunnen opmaken dat Dearing een bom heeft geplaatst in de auto van Vance.
«
»
23:40 NCIS: Los Angeles
Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het team naar enkele elitesoldaten die op het punt staan om op een reddingsmissie te vertrekken.
«
»
00:35 NCIS: Los Angeles
Het team werkt samen met de antiterrorisme-eenheid van de FBI om een voormalig marinier te klissen die ervan verdacht wordt een chemisch wapen te hebben gemaakt.
«
»
01:20 NCIS: Los Angeles
Het team krijgt de hulp van Danny Williams en Chin Ho Kelly om Jarrod Prodeman te zoeken, een misnoegde dokter die verschillende monsters van het pokkenvirus bij zich draagt.
«
»
02:00 Prodigal Son
Na een angstaanjagend incident in Claremont, moet Malcolm op zoek naar meerdere moordenaars. Het wordt een race tegen de klok.
«
»
02:45 Prodigal Son
Wanneer de zoektocht naar een seriemoordenaar die op de vlucht is steeds intenser wordt, wordt ook Malcolm hardnekkiger, waardoor Emily Ruiz besluit om hem van de zaak te halen.
«
»
04:50 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers