TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
06:30 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
06:45 De smaaktoerist
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
07:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken! Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
07:45 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:00 Karola's Kitchen
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
08:30 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
09:10 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
09:50 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
10:25 De smaaktoerist
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
11:00 Het weekmenu
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
11:45 Toasted on Wheels!
Vandaag maken Dominique en Dagny Ros de Grote Markt van Mechelen onveilig met hun foodtruck.
«
»
12:10 Bal National
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
12:45 Bal National
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
13:15 Comfort Food
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
13:40 BBQ vanavond?!
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
14:00 Beach Barbecue
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
14:25 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
14:50 De gezonde goesting
Na haar ochtendloop maakt healthy foodie Steffi een powerontbijt en gaat ze langs bij de zero waste shop voor verse ingrediënten voor haar cashewbrood.
«
»
15:25 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
16:00 Het weekmenu
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
16:45 De Wereldkeuken
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
17:30 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
18:10 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
18:55 Nuances
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
19:25 Veggie
Caesarsalade met gegrilde sla harten & geroosterde artisjok
«
»
19:35 BBQ vanavond?!
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
20:00 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
20:40 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
21:15 The art of making cocktails
Vandaag schotelt hij Old Cuban - Harvey Wallbanger - Pink Gin voor.
«
»
21:25 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
21:55 Karola's Kitchen
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
22:20 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender Naushad zet alles in het teken van alcohol en eieren, een trend die ontstond in 1860.
«
»
22:30 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»
23:00 Het weekmenu
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
23:50 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smörrebröd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
00:15 De dagschotel
Als man van de zee, beveelt Bart Desmidt ons warm aan toch zeker één keertje per week vis op het menu te zetten.
«
»
00:25 Bal National
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
01:00 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
01:35 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
02:05 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
02:45 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
03:20 BBQ vanavond?!
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
03:35 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
04:10 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
04:40 The art of making cocktails
Vandaag schotelt hij Old Cuban - Harvey Wallbanger - Pink Gin voor.
«
»
04:50 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
05:15 Karola's Kitchen
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
05:35 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
05:50 A la carte
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers