
TVgids - njam!
Andere zender »
05:50 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
06:30 | Comfort Food |
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
06:45 | De smaaktoerist |
De culinaire roadtrip zet zich voort naar de Vlaamse Ardennen waar Jeroen onder andere de smakelijkste geitenkaas proeft.
«
»
07:15 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken! Vandaag met Bart Desmidt.
«
»
07:45 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
08:00 | Karola's Kitchen |
Peulvruchten zijn vaak buitenbeentjes, maar ze verdienen echt een plek in jouw voorraadkast. Daarom maakt Karolien vandaag een knapperige salade met kikkererwtenkrokantjes en ook comfort food van de bovenste plank: een Indiase dahl met linzen.
«
»
08:30 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
09:10 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
09:50 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
10:25 | De smaaktoerist |
In de stad Oostende proeft Jeroen het product waar alle Belgen fier op zijn, ons Belgisch bier, en kookt hij met vis.
«
»
11:00 | Het weekmenu |
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
11:45 | Toasted on Wheels! |
Vandaag maken Dominique en Dagny Ros de Grote Markt van Mechelen onveilig met hun foodtruck.
«
»
12:10 | Bal National |
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
12:45 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
13:15 | Comfort Food |
Onder het motto "boost je baaldag!" maakt Jeroen De Pauw heerlijk Comfort Food. Vandaag wordt dat een Mexicaanse schotel met alles erop en eraan, inclusief de nacho's!
«
»
13:40 | BBQ vanavond?! |
Pastasalade met gehakt en courgette / Kaasbroodje met mostarda van peer / Kip op bierblik.
«
»
14:00 | Beach Barbecue |
Vandaag stookt de Ijslandse Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand.
«
»
14:25 | Pasta & risotto |
Dagny Ros maakt een originele zwarte spaghetti met bloemkoolsaus en geroosterde pancetta en Jan Tournier maakt een risotto met rode gamba's.
«
»
14:50 | De gezonde goesting |
Na haar ochtendloop maakt healthy foodie Steffi een powerontbijt en gaat ze langs bij de zero waste shop voor verse ingrediënten voor haar cashewbrood.
«
»
15:25 | De Zomerkeuken |
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
16:00 | Het weekmenu |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
16:45 | De Wereldkeuken |
Maak je tafel al maar leeg want vandaag neemt José ons mee naar zijn Spanje. Wat resulteert in een tafel vol heerlijke tapas!
«
»
17:30 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
18:10 | Open vuur |
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
18:55 | Nuances |
Vandaag schotelt Thierry Theys u duif met rode biet voor die hij weer geheel volgens zijn eigen verrassende wijze bereiden zal.
«
»
19:25 | Veggie |
Caesarsalade met gegrilde sla harten & geroosterde artisjok
«
»
19:35 | BBQ vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
20:00 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
20:40 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
21:15 | The art of making cocktails |
Vandaag schotelt hij Old Cuban - Harvey Wallbanger - Pink Gin voor.
«
»
21:25 | De Zomerkeuken |
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
21:55 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
22:20 | It's Aperotime - a Taste of History |
Onze bartender Naushad zet alles in het teken van alcohol en eieren, een trend die ontstond in 1860.
«
»
22:30 | A la carte |
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»
23:00 | Het weekmenu |
Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas
«
»
23:50 | Toasted on Wheels! |
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smörrebröd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
00:15 | De dagschotel |
Als man van de zee, beveelt Bart Desmidt ons warm aan toch zeker één keertje per week vis op het menu te zetten.
«
»
00:25 | Bal National |
Wim bereidt het ideale 'deeg' voor gehaktbrood. Wim vult één vleesbroodje met ouderwets lekker Belgisch stoofvlees en ééntje met geroosterde venkel erin, geserveerd met kriekensaus.
«
»
01:00 | Bal National |
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
01:35 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
02:05 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
02:45 | Meesterlijke klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
03:20 | BBQ vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
03:35 | Open vuur |
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
04:10 | De smaaktoerist |
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
04:40 | The art of making cocktails |
Vandaag schotelt hij Old Cuban - Harvey Wallbanger - Pink Gin voor.
«
»
04:50 | De Zomerkeuken |
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
05:15 | Karola's Kitchen |
De ochtendrush! We kennen hem allemaal. Geen tijd voor niets. Daarom zet Karolien 2 voedzame ontbijtjes op het menu: een super simpele smoothie met aardbeien en jawel paprika. En ook ontbijtmuffins van appel. Perfect op voorhand te preppen.
«
»
05:35 | HAPeritief! (compilatie) |
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
05:50 | A la carte |
Johan Segers houdt van de eenvoudige en de dagelijkse keuken, maar speciaal voor de jonge hobbykok Kevin Demullier mag het vandaag wel eens wat meer zijn.
«
»