TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen Uitzending
«
»
13:05 The A-Team
Het A-Team wordt door Ellen Penhall gecontacteerd. Ze vraagt hen om haar en haar vader te verlossen van de dreigementen van een zekere Chuck Easterland.
«
»
14:00 The A-Team
Kolonel Lynch denkt dat hij het A-Team eindelijk te pakken kan krijgen en hij neemt alle voorzorgen zodat ze niet meer kunnen ontsnappen. Maar dan kent hij Hannibal, Face, Murdock en B.A. nog niet.
«
»
14:50 The Graham Norton Show
Gasten: Nicola Adams, Josh O'Connor, Emma Corrin, Nicole Kidman, Jason Manford en Kylie Minogue.
«
»
15:50 Motorway Cops
De verkeerspolitie wordt steeds vaker geconfronteerd met autodiefstallen.
«
»
16:55 Motorway Cops
De verkeerspolitie gaat ter plaatse na een frontale botsing nabij het centrum van Birmingham. Ze maken de weg vrij en proberen uit te zoeken hoe het ongeluk gebeurde.
«
»
18:05 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agent Matt Turner, die al meer dan 20 jaar dienst achter zijn naam heeft, doet een verrassende ontdekking in een voertuig dat hij heeft tegengehouden.
«
»
18:55 American Ninja Warrior
De 30 beste deelnemers uit de Los Angeles Qualifier keren terug om het tegen elkaar op te nemen in de stadsfinale. Wie doorstoot plaatst zich voor de Las Vegas Finals.
«
»
20:35 Zware Jongens - Police Interceptors
Chris 'Spenner' Spencer en nieuweling Vicky Arundale achtervolgen een Audi die door Bradford scheurt.
«
»
21:25 Zware Jongens - Police Interceptors
Carl 'Charlie' Farley en Paul Richardson achtervolgen een bestuurder die niet wil stoppen. Chris 'Spenner' Spencer en Paul 'Buckers' Buckley zijn op zoek naar een gestolen auto.
«
»
22:15 Zware Jongens - Police Interceptors
Nick Priestley en Bob Hoyle spotten een busje met valse nummerplaten en wanneer de bestuurder ervandoor gaat, zetten ze de achtervolging in.
«
»
23:00 Chicago Fire
Chicago wordt getroffen door een zware storm en Firehouse 51 krijgt als gevolg hiervan te maken met een elektriciteitspanne. Het team ontfermt zich over een verdwaald kind.
«
»
23:50 Chicago Fire
Severide en Boden proberen uit te zoeken of de brand in een kapsalon opzettelijk werd aangestoken. Mouch, Otis, Herrmann en Kidd doen een verrassende ontdekking.
«
»
00:40 Chicago Fire
Severide heropent een oude zaak over een pyromaan nadat er brand uitbreekt in een kapsalon.
«
»
01:25 Advocaat van de duivel
Bert Gabriëls is voor de afschaffing van alle roddelende media en pleit voor een verbod op de verspreiding van boekskes. William Boeva keert zich tegen Hipsters.
«
»
02:10 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers