TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
«
»
07:15 Ik vertrek
Thetmar Lammers (38) en zijn vrouw Saskia (38) kopen in het Franse Limousin een oude watermolen die uiteindelijk een chambre d'hotes met minicamping moet worden.
«
»
08:00 Geen uitzending
«
»
10:00 Geen uitzending
«
»
13:05 Ik vertrek
Sylvia van den Berg en Nico Dillingh uit Almere zetten koers naar Spanje. Als ze in Los Alcazares tegen een barretje aanlopen dat te koop staat, besluiten ze impulsief het avontuur aan te gaan.
«
»
14:00 Project Runway All Stars
Juryleden van dienst zijn Georgina Chapman en Isaac Mizrahi.
«
»
14:45 Bride & Prejudice
Realityreeks.
«
»
15:30 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
16:20 US Kitchen Nightmares
Gordon Ramsay zakt af naar Barefoot Bob's, een schilderachtig restaurant nabij het strand in Massachusetts. Hij zal er uitbaters Marc en Lisa bijstaan met raad en daad.
«
»
17:15 Help, Mijn Man Is een Klusser
In Ammerzoden woont de 55-jarige Ine al tweeënhalf jaar in een bouwput, en dat terwijl ze een ernstige auto-immuunziekte heeft. Ze is de wanhoop nabij.
«
»
18:05 Steenrijk Straatarm
Galeriehouders Peter en Winna wonen in Sint-Martens-Latem. Zij wisselen met het gezin Verbaenen uit Turnhout, die sinds een jaar in collectieve schuldbemiddeling zitten.
«
»
19:05 America's Got Talent Extreme
De deelnemers strijden om een geldprijs van 500.000 dollar.
«
»
20:35 American Assassin
Nadat zijn vriendin om het leven is gekomen bij een aanslag, wordt terroristen de dood injagen het enige doel voor de 23-jarige Mitch.
«
»
22:35 2 Fast 2 Furious
Ex-agent Brian O'Conner wordt betrapt tijdens een illegale straatrace, maar indien hij de politie helpt, wordt zijn strafbad gezuiverd.
«
»
00:25 Ambulance Australia
Een vrouw loopt verloren op een afgelegen wandelpad en heeft de hulp van het team nodig om haar weg terug te vinden. Bij een brand in een woning loopt een van de bewoners een zware rookvergiftiging op
«
»
01:25 Geen uitzending
«
»
02:55 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers