TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Er hangt een schaduw over de weide en de bijenkorf: hij komt van een vreemd voorwerp dat in een boom in de weide hangt. Iedereen is bang en moet blijven waar hij is.
«
»
06:05 Spirit: Samen vrij
Lucky wil meedoen aan een paardenrace voor mannen en doet alsof ze een jongen is. Maar met de gemene Grayson als haar grootste rivaal wordt de race al snel gevaarlijk.
«
»
06:25 Arthur & De Minimoys
Betameche vergeet vandaag telkens waar hij mee bezig was. Daardoor slaat zijn bal op tilt en zuigt hij het tunnelplan van Miro op. Als dit in de handen van de Seides valt, is het dorp in groot gevaar.
«
»
06:50 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:10 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
07:35 Hallo K3
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ontspannende massages die op veel bijval kunnen rekenen.
«
»
08:00 Hallo K3
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub.
«
»
08:25 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:40 Wakandy
Show.
«
»
08:55 Draken: Race naar de rand
Wanneer Hettie een man ontmoet die beweert dat hij Oswald heeft gezien, loopt ze in de val. De drakenrijders moeten een hoge en onverwachte prijs betalen om haar vrij te krijgen.
«
»
09:20 Power Rangers Beast Morphers
Wanneer Ravi ziet dat een jongen wordt gepest, besluit hij hem te trainen in zelfverdediging en leert hij uiteindelijk zelf een belangrijke les.
«
»
09:40 Slisse & Cesar
Slisse vindt dat Cesar te veel vrije tijd heeft en werft zijn boezemvriend aan als butler. Er komt een probleem als Melanie en Slisse tegelijkertijd een beroep doen op de nieuwe kracht.
«
»
10:05 Geen Uitzending
«
»
12:10 Franklin & Bash
Peter en Jared vragen de hulp van Hanna in een militaire rechtszaak waarin vrouwelijke matrozen ervan beschuldigd worden het mannelijk personeel lastig te vallen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Wild van Dieren
Wilde dieren kunnen al eens luid uit de hoek komen zoals de edelherten van de Ardennen die je van kilometers ver kunt horen tijdens de bronstperiode. Staf trekt met een decibelmeter op onderzoek uit.
«
»
14:20 De Rodenburgs
Fred pikt het niet langer dat Karel zich met RIC blijft bemoeien en achter zijn rug deals afblaast. Het komt tot een zware confrontatie tussen vader en zoon, en Bénédicte moet partij kiezen.
«
»
15:20 Villa Zuid-Afrika
Kathleen en Steven hebben beslist om de opening van hun guesthouse een maand uit te stellen. Vandaag kan er met de schilderwerken begonnen worden.
«
»
16:20 Life in Pieces
Colleen leert Matt enkele trucjes waardoor hij meer kan besparen. Tim zoekt een manier om Heather te ontslaan. John probeert Sophia af te helpen van haar vliegangst.
«
»
16:45 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:55 Een frisse start met vtwonen
Sieg, Ozanne en Guillemine trekken naar Antwerpen om het jonge en ambitieuze koppel Katrien en Lukas te helpen met hun verhuis van een appartement naar een rijhuis in de stad.
«
»
17:55 Kan iedereen nog volgen?
Panelleden An Miller, Bill Barberis, Jens Dendoncker en Henk Rijckaert reizen samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 Comedy Toppers
Komische show.
«
»
20:25 Ford v Ferrari (Le Mans '66)
1966. Carroll Shelby en autocoureur Ken Miles krijgen de opdracht een raceauto te bouwen voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari.
«
»
23:10 D'Ardennen
Een brutale homejacking loopt verkeerd af. Kenneth draait in zijn eentje op voor de feiten. Na zijn gevangenisstraf wil hij de draad van zijn leven opnieuw oppakken, maar dat blijkt geen sinecure.
«
»
01:00 Geen Uitzending
«
»
01:30 Geen Uitzending
«
»
05:40 Maya!
Een dief steelt de honingpotten van de korf. Maya ontdekt dat de dief Max is. Hij doet dit onder druk van een vreemd monster: de Honingvreter. Maya gaat op onderzoek om de zaak uit te klaren.
«
»
05:55 Spirit: Samen vrij
Spirit is een wilde hengst, maar hij kan absoluut niet zonder Lucky. Dit betekent dat hij alles op alles zet om de weg terug naar huis te vinden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers