TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
«
»
11:40 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:25 Onderbreking
«
»
14:55 Raising Helen
Helen geniet van haar vrijheid. Haar wereld komt op zijn kop te staan wanneer haar zus en schoonbroer omkomen bij een auto-ongeval en ze de zorg over hun drie kinderen op zich moet nemen.
«
»
16:55 Outmatched
De kinderen willen het huis uit gaan en Kay dwingt Mike om nee te zeggen. Hij heeft het echter moeilijk om met hun reactie om te gaan.
«
»
17:20 The Bold Type
Na een intiem moment met Ben denkt Jane na over haar toekomst en of ze moeder wil worden. Kat krijgt als social influencer het aanbod om woordvoerster te worden van een beautymerk.
«
»
18:10 Reef Break
Wyatt trekt de oprechtheid van Cat in twijfel wanneer een mysterieuze generaal op het eiland arriveert met een collectie gestolen kunstwerken en juwelen. Zijn komst zorgt voor heel wat opschudding.
«
»
18:55 Ice Age - Dawn of the Dinosaurs
De eekhoorn Scrat maakt nog steeds jacht op een ongrijpbare eikel en wordt verliefd op het wijfje Scratte. Manny en Ellie verwachten hun eerste babymammoet.
«
»
20:35 Instant Family
Ellie en Pete willen een gezin stichten met behulp van adoptie. Ze voelen zich erg menslievend, tot ze thuis met drie drukke kinderen zitten.
«
»
22:40 Mile 22
Geheim agent James Silva, die bijgestaan wordt door een commando-eenheid, is gestationeerd in Indonesië. Samen proberen ze de informant Li Noor het land uit te smokkelen.
«
»
00:20 Bless the Harts
Wayne wordt het nepvriendje van Louise wanneer haar man om het leven komt op een cruiseschip. Betty beschuldigt iemand van moord wanneer ze te gast is in de podcast van Violet.
«
»
00:45 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers