TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:55 Geen uitzending
«
»
16:55 Tegen de sterren op
Peter Goossens en Sergio Herman schotelen de kandidaten van 'De Beste Hobbykok van Vlaanderen' een originele opdracht voor. Met welk verborgen talent kan Bart De Wever ons verbazen?
«
»
17:30 Bompa
Frieda keert naar huis terug. Ze schrikt wanneer ze Sonja in de keuken ziet. Leo wil met haar gaan samenwonen, maar eerst moeten ze trouwen van Frieda en Roger.
«
»
18:00 Bompa
Na de terugkeer van Frieda wordt er gepraat over de toekomst van Leo en Sonja. Bompa vindt dat ze de kans moeten krijgen om samen te wonen. Aanvankelijk zijn Roger en Frieda daar niet voor te vinden.
«
»
18:25 Bompa
Bompa heeft erg veel aandacht nodig. Voor Leo en Sonja betekent dat concreet dat ze zelden of nooit samen kunnen zijn zonder een babbelende, organiserende Bompa naast hen.
«
»
18:55 Bompa
Terwijl Leo naar de werf is om zijn vader in te lichten over de vreemde verliefdheid van Bompa op de postbode, krijgt Sonja het echte verhaal te horen.
«
»
19:25 Bompa
Nu Bompa verliefd zou zijn op de postbode vinden Roger, Paul en Josée dat hij toch maar naar een instelling moet. Een rusthuis of wie weet zelfs een psychiatrische kliniek.
«
»
19:50 The Golden Girls
Dorothy begint een relatie met een succesvolle acteur. Wanneer hij haar iets belangrijks te vertellen heeft, denkt zij meteen dat hij haar ten huwelijk gaat vragen.
«
»
20:15 The Golden Girls
Terwijl Blanche geen date kan krijgen, heeft Rose een date met een professor. De date bevalt Rose niet helemaal, omdat hij veel slimmer is dan zij en dat wordt pijnlijk duidelijk.
«
»
20:40 The Golden Girls
Rose, Blanche en Dorothy zorgen voor de zieke baby van de buren. Dat blijkt nog een hele opgave te zijn. Ondertussen krijgt Sophia te horen dat haar vriendin zelfmoord wil plegen.
«
»
21:05 The Golden Girls
De schoonbroer van Blanche komt na een lange tijd weer eens op bezoek. Hij lijkt zo erg op haar overleden echtgenoot dat ze hem onmiddellijk een leuke man vindt.
«
»
21:30 The Golden Girls
Dorothy kijkt terug op haar leven en is geschokt wanneer ze moet concluderen dat ze niet veel bijzonders gedaan heeft.
«
»
22:00 De Pfaffs
Jean-Marie wordt vijftig en is dertig jaar getrouwd met Carmen. De imposante Fly Hall op de luchthaven van Zaventem wordt het decor van een groots eerbetoon.
«
»
22:35 M*A*S*H
Ondanks enkele medische noodgevallen is de pokerwedstrijd onder de officieren wederom een groot succes.
«
»
23:05 M*A*S*H
Margaret stelt haar leven in vraag na het ontvangen van een brief van een vriend. Ze besluit een overplaatsing aan te vragen.
«
»
23:35 Wat Nu Weer?
Er stappen twee bodybuilders de cafetaria binnen. Freek, Betty en Fran oefenen de promotiespot in. Melissa heeft Paulien opgemaakt, maar het lijkt nergens op.
«
»
00:10 Wat Nu Weer?
De nieuwe leraar geschiedenis is een bekende. Paulien is dol enthousiast, maar Mark vindt het maar niets. In de cafetaria sleurt Julien met bakken.
«
»
00:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers