TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:15 LOOP Play6
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
«
»
11:40 Coast Guard: Mission Critical
In Oregon navigeert de bemanning van het United States Coast Guard Air Station uit Astoria door uitdagende elementen en extreem kustlijnterrein om een gestrande wandelaar eruit te halen.
«
»
12:20 NCIS
Het team is verrast wanneer Gibbs aan Tony's vader Anthony vraagt om mee te helpen aan een moordonderzoek.
«
»
13:05 NCIS
Het NCIS-team krijgt de opdracht om Ziva's vader te beschermen tijdens een conferentie. Hij zou het doelwit zijn van drie Palestijnse terroristen.
«
»
13:55 NCIS
Gibbs vindt het lichaam van Hadar. Vance raakte zwaargewond en Eli is spoorloos verdwenen. Het team beseft dat de bom werd geplaatst door een mol binnen de NCIS.
«
»
14:40 NCIS
Een marineofficier is de enige getuige in een rechtszaak. Wanneer de man spoorloos verdwijnt, roept het team de hulp in van een advocaat om hem op te sporen.
«
»
15:25 NCIS
Het team werkt samen met Abigail Sciuto, een agente van de kustwacht, om de moord op een marinier te onderzoeken. De man werd vermoord door een sluipschutter.
«
»
16:20 NCIS
Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is.
«
»
17:05 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marineofficier die werd doodgeslagen in zijn achtertuin. Ze ontdekken dat de man een affaire had en dat hij zijn vrouw mishandelde.
«
»
18:00 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een commandant die dood werd aangetroffen in zijn kajuit. Ondertussen moeten alle teamleden deelnemen aan een verplichte psychologische test.
«
»
18:50 NCIS
Nadat een zelfmoordactivist een aanslag pleegt op een minister in Belgrado moet het team diens dochter, die in de Verenigde Staten studeert, beschermen.
«
»
19:40 NCIS
Wanneer de afgesneden vingertoppen en tanden van een vermoorde marineofficier in een gestolen handtas worden gevonden, gaat het NCIS-team op zoek naar de koelbloedige moordenaar.
«
»
20:35 NCIS
Het team onderzoekt de brutale moord op een voormalig medewerker van het NCIS.
«
»
21:25 NCIS
Vance wil dat het team de dood van kolonel Parks onderzoekt. De man werd enkele weken geleden vermoord teruggevonden.
«
»
22:20 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en een FBI-agent. Ze ontdekken al snel dat de twee meewerkten aan een boek waarin de geheimen uit enkele militaire operaties worden blootgelegd.
«
»
23:15 NCIS
Tegen de zin van Gibbs krijgt Barrett de leiding over het onderzoek naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers in plastic wikkelt nadat hij hen heeft doodgeschoten.
«
»
00:10 NCIS: Los Angeles
Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS-team om uit te zoeken of de man de waarheid spreekt.
«
»
01:00 NCIS: Los Angeles
Een smokkelzaak leidt het NCIS-team naar Mexico waar ze verdwenen gevaarlijke stoffen moeten terugvinden en onderzoeken.
«
»
01:50 NCIS: Los Angeles
Een samenwerking tussen de CIA en het NCIS-team loopt volledig fout waardoor undercoveragent Sam vermist raakt in Soedan.
«
»
02:30 Prodigal Son
Na een rampzalige gebeurtenis zijn Malcom en Ainsley het erover eens dat Nicholas Endicott meer te verbergen heeft dan op het eerste gezicht lijkt.
«
»
03:15 Prodigal Son
Bright is onthutst wanneer blijkt dat zijn DNA werd gevonden op het lichaam van Eddie. Sterling merkt op dat het labo dat het onderzoek uitvoerde, in handen is van Nicholas Endicott.
«
»
03:55 LOOP Play6
«
»
05:00 LOOP Play6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers