TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
11:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:35 Borderforce USA: The Bridges
De missie van Homeland Security is om de grenzen van de Verenigde Staten te beveiligen. De grens tussen de VS en Mexico wordt gevormd door de rivier de Rio Grande.
«
»
12:20 NCIS
Gibbs gaat naar Mexico om wraak te nemen op een groep drugdealers. Daar wordt hij gevangengenomen door Paloma Reynosa, het hoofd van het drugskartel.
«
»
13:10 NCIS
Het team maakt nog steeds jacht op Paloma Reynosa. Die geeft zich niet zomaar gewonnen en begint een kat-en-muisspel met Gibbs.
«
»
13:55 NCIS
Op een middelbare school op de militaire basis van Quantico wordt de dertienjarige Rebecca Mason ontvoerd.
«
»
14:45 NCIS
Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man in koelen bloede neer.
«
»
15:30 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een Amerikaanse officier die dood werd teruggevonden op een Brits schip. De zaak dreigt een internationale rel te veroorzaken.
«
»
16:20 NCIS
Het team onderzoekt de moorden op een controversiële dj en een marineofficier. Ze werden vermoord tijdens een rechtstreekse radio-uitzending en de lijst met verdachten is lang.
«
»
17:05 NCIS
Luitenant-ter-zee Clea Thorson wordt aangereden door een bus en laat hierbij het leven. Op haar lichaam worden vreemde codes ontdekt die met zwarte inkt werden aangebracht.
«
»
18:00 NCIS
Het team is verrast wanneer Gibbs aan Tony's vader Anthony vraagt om mee te helpen aan een moordonderzoek.
«
»
18:50 NCIS
Het NCIS-team krijgt de opdracht om Ziva's vader te beschermen tijdens een conferentie. Hij zou het doelwit zijn van drie Palestijnse terroristen.
«
»
19:45 NCIS
Gibbs vindt het lichaam van Hadar. Vance raakte zwaargewond en Eli is spoorloos verdwenen. Het team beseft dat de bom werd geplaatst door een mol binnen de NCIS.
«
»
20:40 NCIS
Een marineofficier is de enige getuige in een rechtszaak. Wanneer de man spoorloos verdwijnt, roept het team de hulp in van een advocaat om hem op te sporen.
«
»
21:35 NCIS
Het team werkt samen met Abigail Sciuto, een agente van de kustwacht, om de moord op een marinier te onderzoeken. De man werd vermoord door een sluipschutter.
«
»
22:25 NCIS
Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is.
«
»
23:20 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marineofficier die werd doodgeslagen in zijn achtertuin. Ze ontdekken dat de man een affaire had en dat hij zijn vrouw mishandelde.
«
»
00:20 NCIS: Los Angeles
Het team onderzoekt de moord op een journaliste die een reportage maakte over een Libische rebellenleider. Hetty vertelt Callen enkele details uit zijn verleden.
«
»
01:15 NCIS: Los Angeles
Het LAPD neemt contact op met het NCIS-team wanneer ze verbanden zien tussen een Mexciaans drugskartel en een gezochte terrorist. Ondertussen wordt Sams meest waardevolle bezit gestolen.
«
»
02:00 NCIS: Los Angeles
Een voormalig officier van de zeemacht wordt vermoord aangetroffen. Het NCIS-team ontdekt dat de man een dubbelleven leidde en een mogelijke bedreiging vormde voor de nationale veiligheid.
«
»
02:40 Prodigal Son
Wanneer een overval door een motorbende uitmondt in een moord, worden Malcolm en het team op de zaak gezet. Terwijl hij bezig is met zijn onderzoek komt Malcolm een oude schoolvriend tegen.
«
»
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers