TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:15 Borderforce USA: The Bridges
Dozen vol met drugs worden ontdekt in een voertuig bij de World Trade Bridge.
«
»
12:00 NCIS
Kinderen vinden in een steegje het bevroren lijk van een man die in een gebedskleed is gewikkeld.
«
»
12:50 NCIS
Een legerpiloot wordt dood aangetroffen in een afgelegen gebied. Het team moet het opnemen tegen een advocaat die recht voor de raap is en er bovendien een verborgen agenda op nahoudt.
«
»
13:40 NCIS
Wanneer de zoon van prins Omar op het nippertje een moordaanslag overleeft, moet het team de decadente prins beschermen.
«
»
14:35 NCIS
Tijdens een terugvlucht uit Parijs begeleiden Tony en Ziva een getuige wanneer ze te horen krijgen dat er zich een moordenaar op het vliegtuig bevindt, die het op de getuige gemunt heeft.
«
»
15:25 NCIS
Nu de senaat over een belangrijke wet moet stemmen, dreigt een groep terroristen ermee een nucleaire bom te laten ontploffen in Washington.
«
»
16:15 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op ex-marinier Heatherton. Ze ontdekken dat het slachtoffer betrokken was bij illegale praktijken en gaan undercover om alles aan banden te leggen.
«
»
17:05 NCIS
Gibbs wordt gedwongen om in zijn pijnlijke verleden te graven wanneer zijn ex-schoonmoeder een getuige blijkt te zijn bij een moordonderzoek.
«
»
18:00 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marinier en tijdens het onderzoek ontdekken ze dat het slachtoffer enkele duistere geheimen had.
«
»
18:50 NCIS
Een duiker die naar verloren schatten op zoek ging, wordt dood teruggevonden. Het NCIS-team moet voor het onderzoek samenwerken met de CGIS, de Coast Guard Investigative Services.
«
»
19:40 NCIS
Wanneer het team een link vindt tussen de dood van een marinier en een escortdame, schakelen zij de hulp in van Holly Snow om de dader te vinden.
«
»
20:30 NCIS
Onderofficier John Roebuck wordt dood teruggevonden in de dokken. Vlakbij ligt het lijk van een spijtoptant.
«
»
21:20 NCIS
Een man overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Terwijl het team op zoek is naar de moordenaar, verdwijnt de zus van het slachtoffer. Ook een vriend van de broers en zussen is recent overleden.
«
»
22:10 NCIS
Het NCIS moet op zoek naar een seriemoordenaar. Alle slachtoffers zijn lid van een motorbende. Het onderzoek leidt het team naar een verrassende ontknoping.
«
»
23:05 NCIS
Een lid van het NCIS-team wordt vermoord tijdens het onderzoek naar een verkrachtingszaak. Gibbs ontdekt dat er een ander motief aan de basis van de moord ligt.
«
»
03:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:50 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers