TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:30 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:25 NCIS
NCIS duikt in de competitieve wereld van foodtrucks, nadat ze er een doodgevroren man in hebben gevonden.
«
»
12:10 NCIS
NCIS ontdekt geheime hondengevechten, wat leidt tot een onverwachte zet van een van de teamleden.
«
»
13:00 NCIS
Vance zet McGee, Torres en Bishop bij de top van Buitenlandse Zaken om ervoor te zorgen dat de COVID-regels nageleefd worden. Daar ontdekken ze een verband met de moordzaak van een ander NCIS-team.
«
»
13:50 NCIS
Bewijsmateriaal van een steekpartij leidt Torres naar zijn vader Miguel, die hem verliet toen hij nog een kind was.
«
»
14:40 NCIS
Het team onderzoekt de dood van een motorrijder die is omgekomen bij een ongeluk. Gibbs bereidt zich voor om te getuigen tegen een financieel adviseur die miljoenen van zijn klanten heeft gestolen.
«
»
15:25 NCIS
Bij het opsporen van een gestolen laptop, komt NCIS uit bij de oom van Phineas, Gibbs' voormalig buurjongen.
«
»
16:10 NCIS
Wanneer leden van een speciaal NCIS-team worden gedood tijdens een explosie, helpt agent Jessica Knight, het enige overlevende lid, de zaak op te lossen.
«
»
17:05 NCIS
Terwijl ze een gevaarlijke wapenhandelaar achterna zitten, is het team geschokt wanneer Bishop betrokken is bij een oud NSA-lek.
«
»
18:00 NCIS
Op Air Force One sterft een officier van de marine. Het NCIS-team besluit om het onderzoek in eigen handen te nemen en dwingt een geheim agent om hen te helpen.
«
»
18:55 NCIS
Tijdens een springoefening slaagt een marinier er niet in zijn parachute te openen en de man stort te pletter. Gibbs' ploeg wordt ter plekke gestuurd om de zaak te onderzoeken.
«
»
19:50 NCIS
Het lichaam van een marinier spoelt aan samen met de lichamen van twee drugsdealers. Gibbs gelooft niet dat de vermoorde marinier iets met de drugsdealers te maken had.
«
»
20:45 NCIS
Een matroos wordt dood aangetroffen. Nader onderzoek wijst uit dat hij gestorven is door een uit de hand gelopen videospelletje.
«
»
21:35 NCIS
Het lichaam van een luitenant die jaren geleden spoorloos verdween wordt teruggevonden. De man werd er destijds van verdacht een miljoen dollar te hebben gestolen.
«
»
22:30 NCIS
Twee matrozen die op hetzelfde schip werken, worden opgenomen nadat ze een overdosis drugs namen. Zij beweren echter dat ze het verboden goedje nooit hebben aangeraakt.
«
»
23:25 NCIS
Gibbs en Todd moeten een gevaarlijke opdracht tot een goed einde brengen. Aan boord van een nucleaire duikboot zou een spion zitten, die ontmaskerd moet worden.
«
»
00:20 CSI: NY
Een man wordt dood teruggevonden in een park in Brooklyn. Zijn lichaam is doorboord met pijlen. Elders in de stad maakt een koerier een dodelijke val van enkele trappen.
«
»
01:10 CSI: NY
Een laborant wordt dood aangetroffen in een leegstaand pand waar in de jaren 50 ook al een moord werd gepleegd.
«
»
01:55 CSI: NY
Macs team moet uitzoeken of een toernooi met hoge inzet tot een moord zou leiden. De CSI-leden moeten zich noodgedwongen verdiepen in de wereld van de videospelletjes.
«
»
02:40 Star Trek: Picard
Op weg naar Freecloud vraagt Picard om een stop bij een Romulan-vluchtelingenplaneet waar hij herenigd wordt met Elnor, de jonge Romulan met wie hij veertien jaar geleden bevriend raakte.
«
»
03:25 Star Trek: Picard
De bemanning van La Sirena begint aan een onvoorspelbare expeditie op Freecloud om Bruce Maddox te vinden. Als Maddox zich in een hachelijke situatie bevindt, biedt een bekend gezicht haar hulp aan.
«
»
04:05 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers