TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:05 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
12:30 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:25 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
14:15 Two And a Half Men
Charlie probeert indruk te maken op een knappe surfster, maar hij verdrinkt bijna. Charlie is ervan overtuigd dat zijn overleden vader tot hem sprak tijdens zijn bijna-doodervaring.
«
»
14:45 Two And a Half Men
Alan en Kandi vechten om het hoederecht over hun hond. Ondertussen helpt Charlie Jake met het uitkiezen van een cadeau voor zijn liefje.
«
»
15:15 Two And a Half Men
De huwelijksplannen van Judith en Herb komen in het gedrang omdat Jake en zijn toekomstige stiefvader het niet met elkaar kunnen vinden.
«
»
15:45 Two And a Half Men
Charlie voelt zich aangetrokken tot vastgoedmakelaar Lydia. Zij lijkt verdacht veel op zijn moeder en dat leidt al snel tot problemen.
«
»
16:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Ashleys muziekcarrière loopt gesmeerd en Will plukt daar als manager mee de vruchten van. Maar de platenbonzen zijn niet echt onder de indruk van Wills managercapaciteiten.
«
»
16:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will gaat samen met zijn neefje Nicky naar het winkelcentrum, waar diens held Dougie de Walvis optreedt. Tijdens de show krijgt Will het aan de stok met de acteur in het walviskostuum.
«
»
17:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Valerie, Wills droommeisje, wil wel met hem uitgaan, maar dan moet hij wel een afspraakje versieren voor haar nicht Karen. Will kan Carlton overtuigen om hem uit de nood te helpen.
«
»
17:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Nu zijn reputatie in Philadelphia is hersteld, besluit Will om Bel-Air achter zich te laten en naar zijn geboortestad terug te keren.
«
»
18:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will heeft op de campus de reputatie een vrouwenversierder te zijn. Toch kan hij een afspraakje regelen met de sexy Lisa. Will maakt zich op voor een romantisch avondje, maar dat draait anders uit.
«
»
18:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
Ashley heeft genoeg van het saaie leventje op de Bel-Air-academie en verandert, zonder haar ouders iets te zeggen, van school.
«
»
19:30 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip heeft Vivian 25 jaar geleden ten huwelijk gevraagd tijdens het spelprogramma 'Soul Train'. Het koppel wordt door de makers van het programma uitgenodigd voor een reünie.
«
»
20:00 The Fresh Prince Of Bel-Air
Will voelt zich vernederd nadat zijn vriendin Lisa hem tijdens een gevecht verdedigde.
«
»
20:35 The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
In 1977 reizen paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren naar Londen, waar alleenstaande moeder Peggy Hodgson geplaagd wordt door een boosaardige geest.
«
»
23:10 Final Destination
Alex zit met zijn klasgenoten te wachten op het vertrek van hun vliegtuig, wanneer hij plots een visioen krijgt. Hij ziet hoe het toestel ontploft.
«
»
01:10 A Nightmare on Elm Street
De vijftienjarige Tina krijgt plots verschrikkelijke nachtmerries. In haar dromen wordt ze elke keer opnieuw achtervolgd door een monsterlijke moordenaar met lange messen als vingers.
«
»
03:00 Van Helsing
Vanessa en Mohamad gaan naar een kamp dat door vampiers wordt geleid en worden gevolgd door Sam, die steeds gevaarlijker wordt. Julius en Dmitri ontmoeten elkaar.
«
»
03:40 Van Helsing
Wanneer Vanessa gevangen wordt genomen door Dmitri, die de touwtjes niet volledig in handen heeft, heeft dit drastische gevolgen voor iedereen.
«
»
04:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers