TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:25 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:50 WWE: Raw
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
12:45 WWE: Smackdown
WWE, dat is gevechtsentertainment voor jong en oud. In deze Amerikaanse worstelcompetitie is drama en spektakel nooit veraf: worstelaars strijden in de ring om eer en kampioenentitels.
«
»
13:40 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip maant zijn gezin aan om in hun oude buurt vrijwilligerswerk te verrichten. Iedereen gaat akkoord, maar draagt op zijn eigen manier z'n steentje bij.
«
»
14:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
Vivan en Philip kondigen aan dat er een kindje op komst is. Tot hun grote verbazing wordt dat nieuws op weinig gejuich onthaald.
«
»
14:45 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wanneer Will Hilary meeneemt naar een plaatselijke televisiestudio laat een van de producers zijn oog op haar vallen. Hij biedt haar een job aan als weervrouw.
«
»
15:15 The Fresh Prince Of Bel-Air
De rust bij de familie Banks wordt verstoord wanneer Cindy, Carltons ex-vriendin, plots opdaagt. Ze komt echter niet alleen. Ze heeft namelijk haar pasgeboren baby meegebracht.
«
»
15:50 The Fresh Prince Of Bel-Air
Wills klasgenote Lindsey Simon is allerminst een aantrekkelijk meisje, maar ze is wel steenrijk. Ze probeert Wills vriendschap te kopen met dure cadeaus.
«
»
16:20 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip stelt zich kandidaat als rechter. Tijdens een persconferentie over zijn kandidatuur wordt Will door de politie gearresteerd voor parkeerovertredingen.
«
»
16:55 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip neemt Will en Carlton mee voor een kampeertrip, net zoals zijn vader dat vroeger deed.
«
»
17:25 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip is woedend op Will wanneer hij vaststelt dat zijn neef de campagnespot heeft laten aanpassen zonder zijn medeweten.
«
»
18:00 The Fresh Prince Of Bel-Air
Er staan grove leugens over Philip in de campagnefolder van tegenkandidaat Robertson vermeld. Omdat Phil zich niet wil verzetten tegen de aantijgingen, verliest hij de verkiezing.
«
»
18:30 The Fresh Prince Of Bel-Air
Philip zoekt allerlei uitvluchten om niet met Vivian naar de zwangerschapcursus te moeten gaan. Will offert zich op om zijn tante te assisteren en ontmoet er een zwangere sportverslaggeefster.
«
»
18:55 Go-Big Show
Go-Big Show toont supergrote talenten op een schaal die nog nooit eerder op televisie is gezien.
«
»
19:55 Journey 2: The Mysterious Island
De 17-jarige Sean heeft een gecodeerd radiosignaal opgevangen dat een noodoproep vanop een mysterieus eiland blijkt te zijn. Sean besluit naar het eiland af te reizen.
«
»
21:45 Frequency
Een vreemd atmosferisch fenomeen zorgt ervoor dat de New Yorkse brandweerman Frank Sullivan kan communiceren met zijn zoon John, die zich dertig jaar in de toekomst bevindt.
«
»
00:05 SEAL Team
Sonny raakt gewond tijdens een van de missies en is daardoor afhankelijk van Clay en zijn broers. Clay heeft het moeilijk met de langeafstandsrelatie met Stella.
«
»
01:05 SEAL Team
Jason en zijn team zijn vastberaden het verlies van het Echo Team te wreken.
«
»
01:55 SEAL Team
Jason en het SEAL-team krijgen de opdracht een delegatie van congresleden te beschermen die een bezoek brengen aan Jalalabad voor een promotiecampagne.
«
»
02:35 17 Again
De gescheiden Mike is erg teleurgesteld in zijn leven. Hij zou dolgraag weer zeventien willen zijn, zodat hij belangrijke keuzes opnieuw kan maken. Op een dag krijgt hij die kans.
«
»
04:10 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers