TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Big Sky
Beau en Jenny achtervolgen de bankovervallers die Poppernak hebben gegijzeld. Nadat ze het lichaam van de toerist Mark hebben gevonden, onderzoekt Cassie of er sprake is van moord.
«
»
02:40 Big Sky
Jenny en Beau zijn op jacht naar de moordenaar van een onderscheiden veteraan. Cassie komt dichter bij de familie Barnes, terwijl ze steeds closer wordt met Cormac. Tonya en Donno bedenken een plan voor hun eigen belang.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Cold Case
De teamleden onderzoeken de moordzaak van een niet-geïdentificeerde 'Jane Doe' die net bezweken is aan de complicaties van een schotwond waardoor ze in 1989 in coma raakte. Ze ontdekken dat ze een oplichter was.
«
»
06:20 ER
Abby, Pratt en Morris proberen erachter te komen hoe Morretti's strikte nieuwe SEH-procedures moeten worden aangepakt. Gates probeert verwoed uit te zoeken wat er met Neela is gebeurd.
«
»
07:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 C.S.I. New York
Een tiener die een sexy punk-rocker probeert te imponeren, wordt dood teruggevonden. Het team denkt dat zijn pogingen te imponeren te ver zijn gegaan.
«
»
08:15 FBI: Most Wanted
Het team gaat op zoek naar een zakenman die gezocht wordt voor moord en verduistering, Jess maakt gebruik van zijn lege nest om Sarah naar behoren te berechten.
«
»
09:10 Shades of Blue
Harlee doet de angstaanjagende ontdekking dat iemand Cristina berichten stuurt onder de naam van haar dode ex, Miguel. Het onderzoek naar een vermist kind leidt Wozniak naar een lokale drugsdealer.
«
»
10:05 NCIS
Tijdens een onderzoek ziet Palmer een man die op het punt staat om zelfmoord te plegen. Hij doet een poging om met hem te praten en ervoor te zorgen dat hij niet springt.
«
»
10:55 Bones
Dr. Brennan en Booth achtervolgen een verdachte die wellicht een terrorist is. Is hij echt een terrorist of is hij erin geluisd?
«
»
11:50 The Nanny
Frans vader is jarig en omdat ze die dag niet onopgemerkt wil laten voorbijgaan, vraagt ze Maxwell om haar twee tickets voor een speciale hockeymatch te bezorgen.
«
»
12:15 The Nanny
Een klasgenootje van Grace is de dochter van prins Hassan uit het Midden-Oosten. Grace wordt er uitgenodigd op vakantie, maar ze mag alleen gaan als Fran haar vergezelt. Al snel heeft Fran het er naar haar zin.
«
»
12:45 The Nanny
Maxwell heeft Fran eindelijk zijn liefde verklaard. C.C. wil zich echter niet zonder slag of stoot gewonnen geven.
«
»
13:15 The Nanny
In de roddelkranten staat een weinig flatterend artikel over de verloving van Maxwell en Fran. Maxwell probeert Fran te troosten door haar uit te nodigen voor een highsocietyfeestje.
«
»
13:40 ER
Dr. Moretti gaat door met het invoeren van nieuwe maatregelen waardoor veel van de ER-artsen hem verachten. Een leraar en leerling komen op de SEH na een auto-ongeluk. Abby behandelt een patiënt met buikpijn.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
Karl hoopt zijn laatste dag in het Erinsborough Hospital te vieren. Een fout brengt het leven van Abigail in gevaar. En Terese en Susan proberen een belangrijke klant binnen te halen.
«
»
15:10 Rizzoli & Isles
Wanneer een rijke financier in een vuilnisbak wordt gevonden met een mantel en masker op, moeten Jane en Maura uitzoeken wat er is gebeurd. Ondertussen krijgt Maura een diepere band met haar biologische moeder.
«
»
16:05 C.S.I. New York
Als een vrouw dood teruggevonden wordt in een gestolen Ferrari, leidt het bewijs naar een familie van autodieven. Het team vraagt zich af of er nog meer lichamen zullen opduiken.
«
»
17:00 Shades of Blue
Harlee en Wozniak leiden de klopjacht op de schutters die het team onder vuur namen. Ondertussen ontdekken ze de sleutel die tot de ondergang van Bianchi kan leiden. De geschorste FBI-agent Stahl zet zijn onderzoek op eigen houtje verder.
«
»
17:50 FBI: Most Wanted
Het team achtervolgt een gewelddadige man op het oorlogspad om zijn ex-vriendin te vinden, die voorgoed aan hem probeert te ontsnappen. Ook maken Jess en Sarah plannen om samen hun droomvakantie te maken.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team reist af naar Oklahoma waar de lijken van een man en twee vrouwen zijn gevonden. Omdat bij de drie slachtoffers de ogen vakkundig werden verwijderd, is de lijkschouwer ervan overtuigd dat de moordenaar een medische opleiding heeft gevolgd.
«
»
19:40 Bones
Experts Brennan en Booth gaan naar een school waar een student is opgehangen. Ze moeten vaststellen of het om zelfmoord gaat of moord.
«
»
20:35 The Bodyguard
Frank Farmer is een voormalig medewerker van de Secret Service. Hij wordt ingehuurd om de populaire zangeres Rachel Marron te beschermen, die wordt belaagd door een stalker.
«
»
23:00 Modern Family
Claire wordt verrast als Phils vader langskomt in een camper met een hond voor het gezin. Als Cameron hoort dat Dylan een drummer nodig heeft voor z'n band, biedt hij aan om in te vallen.
«
»
23:35 New Girl
Jess past op de dochter van Russel als hij de stad uit is. Nicks vriendin is te jong voor hem. Schmidt en Cece zijn bang dat Cece zwanger is geraakt van hem.
«
»
00:10 Friends
Janine dwingt Joey tot een keuze tussen haar en zijn vrienden. Rachel koopt een apothekerstafel uit een winkel waar Phoebe een gruwelijke hekel aan heeft.
«
»
00:45 Friends
Chandler is kwaad wanneer een mannenblad een cartoon van Ross plaatst. Zowel Chandler als Ross beweren de grap te hebben verzonnen. Phoebe irriteert Monica en Rachel met haar directheid. Joey gaat met tegenzin aan de slag als ober in Central Perk.
«
»
01:20 Neighbours: A New Chapter
Karl hoopt zijn laatste dag in het Erinsborough Hospital te vieren. Een fout brengt het leven van Abigail in gevaar. En Terese en Susan proberen een belangrijke klant binnen te halen.
«
»
01:55 ER
Dr. Moretti gaat door met het invoeren van nieuwe maatregelen waardoor veel van de ER-artsen hem verachten. Een leraar en leerling komen op de SEH na een auto-ongeluk. Abby behandelt een patiënt met buikpijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers