TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Cold Case
In 1995 veroorzaakten twee tienerjongens een schietpartij in een plaatselijk winkelcentrum en pleegden kort daarna zelfmoord. Het team wordt gevraagd de zaak te heropenen wanneer nieuw bewijs suggereert dat er mogelijk een derde schutter is geweest.
«
»
06:15 ER
Abby en Luka ontdekken zowel de geneugten als de moeilijkheden van het opvoeden van een pasgeboren baby, Pratt vindt het jongleren met de stagiaires en bewoners een uitdaging en Neela blijft het doelwit van haar supervisor.
«
»
06:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 CSI: Crime Scene Investigation
Het team wordt bij de moord gehaald op een populaire voetbalcoach. Als de zaak in verband wordt gebracht met de verdrinkingsdood van een callgirl, zijn de sterspeler en een sponsor hoofdverdachten.
«
»
08:10 FBI: Most Wanted
Het team verwelkomt een nieuwe collega. Het is vervolgens alle hens aan dek wanneer ze een recidivist moeten opsporen nadat hij een kind ontvoert en diens moeder vermoordt. En Jess probeert het lastige gesprek dat hij met Sarah had, te vergeten.
«
»
09:00 Shades of Blue
Terwijl Harlee worstelt met het worden van een FBI-informant, is Wozniak achterdochtig over zijn teamleden. Een duister geheim wordt ondertussen onthuld. Espada probeert Tess te helpen.
«
»
09:55 NCIS
De zaak van een onderofficier wordt voor de rechter ongeldig verklaard vanwege een ongeldige machtiging. De officier wil zijn naam zuiveren en vraagt het NCIS-team om zijn zaak, de moord op zijn ex-vriendin, te onderzoeken.
«
»
10:45 Bones
Het team onderzoekt de dood van een lid van een a-capellagroep. Booth probeert een zomervakantie met Parker te plannen.
«
»
11:40 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat Maxwell samen met Bette Midler een evenement organiseert voor het goede doel, stelt ze zichzelf onmiddellijk kandidaat om geveild te worden. Haar aanwezigheid gaat niet onopgemerkt voorbij.
«
»
12:05 The Nanny
Maxwells plannen om op Hawaii met vakantie te gaan, vallen in het water wanneer Fran en de familie Sheffield door Danny's weduwe Heather uitgenodigd worden om naar Californië te komen.
«
»
12:40 The Nanny
Hoewel ze niets liever wil dan dat haar moeder zich niet langer met haar liefdesleven bemoeit, belandt Fran in een depressie wanneer ze ontdekt dat haar ouders besloten hebben om in Florida te gaan wonen.
«
»
13:05 The Nanny
Fran hoopt dat een romantische ontmoeting in Londen veranderingen zal veroorzaken in Maxwell, maar een onverwachte gebeurtenis zet iedereen op scherp.
«
»
13:35 ER
Abby bereidt zich voor om weer aan het werk te gaan, maar ze maakt zich zorgen dat ze misschien niet meer weet hoe ze dokter moet zijn. Ondertussen probeert Kovac zich zijn behandeling van beroertepatiënt Curtis Ames te herinneren.
«
»
14:30 Neighbours: A New Chapter
Krista vindt een ongewone bondgenoot. Mackenzie komt dicht bij de waarheid. Terese heeft een droom.
«
»
15:05 Rizzoli & Isles
Rizzoli krijgt een medaille voor dapperheid nadat zij ontsnapt is uit een gijzeling. Een dappere Amerikaanse militair wordt ook gefeliciteerd, maar wordt na de ceremonie gedood door een autobom.
«
»
16:00 CSI: Crime Scene Investigation
Het team moet drie bekentenissen ontrafelen om een zaak op te lossen van een man die verkracht en in elkaar geslagen werd.
«
»
16:55 Shades of Blue
Harlee weigert bewijs af te staan dat Wozniak beschuldigt, maar overhandigt in plaats daarvan een onofficiële zaak over een moord met een 3-D geprint pistool. Wozniak besluit Harlee te confronteren.
«
»
17:50 FBI: Most Wanted
Het team achtervolgt een onwaarschijnlijke seriemoordenaar wiens slotstuk een schokkende wending neemt. Hana keert terug van medisch verlof, terwijl de relatie tussen Jess en Sarah zich blijft ontwikkelen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het gemunt heeft op machtige zakenlui. De vrouw in kwestie verleidt haar slachtoffers in een vermomming als luxe callgirl.
«
»
19:40 Bones
Het team doet onderzoek naar de dood van een agent van de geheime dienst. Dr. Colin Fisher leidt het onderzoek. Brennan heeft griep.
«
»
20:35 Fame
Een groep jonge studenten doet auditie voor de High School of Performing Arts in New York. Allemaal hebben ze unieke talenten en ze doen er alles aan om hun dromen na te jagen, maar ze komen erachter dat dit niet altijd zonder tegenslagen kan.
«
»
23:10 Modern Family
De hele familie is uitgenodigd bij Jay en Gloria voor een barbecue en football. Een incident op school tussen Manny en Luke maakt dat ongemakkelijk voor Gloria en Claire. Het gaat mis als er een niet zo vleiende term valt.
«
»
23:40 New Girl
Cece vertelt Jessica dat Nick gevoelens voor haar heeft en meer dan vrienden wil zijn. Schmidt haalt alles uit de kast om Cece te versieren.
«
»
00:15 Friends
Phoebe moet bevallen en zit opgescheept met een arts die geobsedeerd is door de serie Happy Days. Terwijl Phoebe een drieling op de wereld zet, krijgt Joey met nierstenen te kampen. Monica plant een date met een verpleger om Chandler te stangen.
«
»
00:45 Friends
Als Joey toezegt om mee te helpen met een inzamelactie op de zender PBS, blijkt dat Phoebe een hekel heeft aan PBS. Emily zegt tegen Ross dat ze hem alleen een tweede kans geeft als hij alle banden met Rachel verbreekt.
«
»
01:20 Neighbours: A New Chapter
Krista vindt een ongewone bondgenoot. Mackenzie komt dicht bij de waarheid. Terese heeft een droom.
«
»
01:50 ER
Abby bereidt zich voor om weer aan het werk te gaan, maar ze maakt zich zorgen dat ze misschien niet meer weet hoe ze dokter moet zijn. Ondertussen probeert Kovac zich zijn behandeling van beroertepatiënt Curtis Ames te herinneren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers