TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Neighbours: A New Chapter
Felix zit in een lastig parket en Melanie komt per ongeluk in een vervelende situatie terecht.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Cold Case
Een zogenaamd willekeurige moordzaak wordt heropend, nadat een brief nieuw licht op de zaak werpt. De moeder van het slachtoffer vindt aanwijzingen die erop wijzen dat er toch een motief voor de dood van haar zoon is geweest.
«
»
09:00 ER
De nieuwe behandelend arts doet zich voor als patiënt om de kennis van de SEH-artsen te testen. Kovac krijgt een band met zijn voormalige comapatiënt. Een kankerpatiënt haalt Abby over om haar eerste mammogram te laten maken.
«
»
09:40 Neighbours: A New Chapter
Felix zit in een lastig parket en Melanie komt per ongeluk in een vervelende situatie terecht.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 CSI: Crime Scene Investigation
Het team ontdekt een verband tussen de dood van een populaire jonge zanger, vlakbij een beroemde nachtclub, en een moord die vijftig jaar eerder gebeurde.
«
»
11:20 FBI: Most Wanted
De Fugitive Task Force van de FBI sporen een voortvluchtige dokter op, die illegale medicijnen verkoopt. Het team luistert naar een opname van het telefoongesprek waarin hij zijn vrouw vermoordt.
«
»
12:05 Unforgettable
Eliot wordt gedwongen zijn demonen onder ogen te zien wanneer een van zijn vrienden wordt vermoord.
«
»
12:55 NCIS
Onderweg naar een bespreking in het Witte Huis, werd een marineofficier vermoord. Het NCIS-team zoekt naar het juiste motief: een overval, zijn slechte huwelijk of iemand die de bespreking met de president wilde voorkomen.
«
»
13:40 Bones
Brennan zet vraagtekens bij haar eigen jeugd na het vinden van een dode tiener. Het slachtoffer zou zijn gepest.
«
»
14:25 Younger
Nadat een auteur is overleden, komt Charles weer in contact met de weduwe die de echte inspiratiebron was voor zijn roman. Maggie geeft les over haar vroegere kunst en wordt geconfronteerd met een groot probleem.
«
»
14:55 ER
Clemente, Abby en Neela zorgen in het geheim voor een vip-patiënt. Dubenko kwelt het personeel via een robottelevisiecamera vanuit huis. Sam krijgt een vreselijke taak.
«
»
15:40 Cold Case
Tijdens het heronderzoek van een balspeler die in 1945 doodgeknuppeld werd gevonden, hebben Lilly en Jeffries geen spoor meer en moeten ze op hun schreden terugkeren als ze de moordenaar in de kraag willen vatten.
«
»
16:25 CSI: Crime Scene Investigation
Grissom kondigt aan dat hij het team gaat verlaten. Een nieuwe moord leidt naar een beruchte seriemoordenaar en Grissoms onderzoek dwingt hem om samen te werken met een professor aan de universiteit.
«
»
17:15 Unforgettable
Het onderzoek naar de dood van een schoolverlater leidt Al en Carrie naar een off-the-grid gemeenschap op een verlaten eiland.
«
»
18:00 FBI: Most Wanted
De zoon van een vrouw krijgt een onverbiddelijke straf van de jury, maar de vrouw voelt zich verraden. Ze neemt het recht in eigen handen en gaat tekeer in het kantoor van de verdediger.
«
»
18:50 NCIS: Los Angeles
Een militaire technologie wordt gestolen en de enige die de overval heeft overleefd is Sienna Marchione. De dove ingenieur wil Kensi helpen de gevaarlijke technologie op te sporen.
«
»
19:45 Bones
Het team heeft slechts achtenveertig uur de tijd om de onschuld van de ter dood veroordeelde Alex Rockwell te bewijzen.
«
»
20:35 Elsbeth
Wanneer een extravagante reality-tv-ster dood wordt gevonden in haar badkuip, onderzoeken Elsbeth en Kaya de omstandigheden rondom haar dood, om te bepalen of het een ongeluk of moord was.
«
»
21:25 Elsbeth
Elite-koppelaarster Margo Clarke gaat tot het uiterste om te voorkomen dat haar rijke cliënt de waarheid over haar nieuwe echtgenoot ontdekt. Als de echtgenoot verdwijnt, wijst kapitein Wagner Elsbeth en Kaya aan om de zaak te onderzoeken.
«
»
22:20 Law & Order: Special Victims Unit
Wanneer een onderzoek naar aanranding maandenlang geen vooruitgang boekt, plaatst een vrouw haar beschuldigingen tegen een populaire atleet op een billboard. De onderzoekers van de SVU moeten beslissen hoe ze op deze provocatie reageren.
«
»
23:10 Law & Order: Special Victims Unit
Benson gaat op onderzoek uit wanneer een politieagent beschuldigingen doet van aanranding. Het afscheidsfeest van de vertrekkende hoofdinspecteur Tucker eindigt in een verschrikkelijk drama.
«
»
00:00 ER
Clemente, Abby en Neela zorgen in het geheim voor een vip-patiënt. Dubenko kwelt het personeel via een robottelevisiecamera vanuit huis. Sam krijgt een vreselijke taak.
«
»
00:55 Neighbours: A New Chapter
Felix zit in een lastig parket en Melanie komt per ongeluk in een vervelende situatie terecht.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers