TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Big Sky
Cassie neemt een vermissingszaak aan die is binnengebracht door een bezorgde vriendin. Jenny blijft zoeken naar aanwijzingen over het mysterieuze vrachtwagenongeluk. Max, Harper, Madison en Bridger zijn het oneens over gestolen geld.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Cold Case
Het team onderzoekt de zaak uit 1989 van een balkoningin die mogelijk opzettelijk is omgekomen bij een vluchtmisdrijf. Rush probeert de verzoeken van haar vader te negeren om haar zus nog een kans te geven.
«
»
09:00 ER
De diabetische zoon van Sam loopt weg zonder zijn insuline om zijn vader te vinden, die volgens hem in Colorado is. Neela, Ray en Abby worstelen tijdens hun eerste diensten met de leiding over de nieuwe stagiaires.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:15 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de dood van een jonge vrouw die de dochter van een grote drugsbaron blijkt te zijn. De drugsbaron wordt gezocht door de FBI, de CIA en de DEA.
«
»
11:00 FBI
Een drugsdealer wordt neergeschoten in een nationaal park en het team gaat naarstig op zoek naar de moordenaar. Maggie's zus keert terug naar New York, wat de zaak behoorlijk compliceert.
«
»
11:45 Unforgettable
Na het vrijgeven van een schunnig verhaal over de directeur van de NSA, wordt een verslaggever vermoord. Agent Simms komt terug om Carrie te helpen. Al maakt opnieuw contact met een ex die mogelijk kan helpen bij de zaak.
«
»
12:30 NCIS
Een marinefotograaf verdwijnt vlak voordat hij een mogelijk belastende verklaring zal afleggen voor een militaire rechtbank. Abby helpt een jonge dakloze vrouw.
«
»
13:10 Bones
Het team gaat naar een bakkerij waar een in stukken gehakte ex-crimineel is gevonden. Arastoo overweegt om zijn stervende broer in Iran te bezoeken.
«
»
14:00 Younger
Met haar persoonlijke leven op rotsachtige grond richt Liza zich op haar werk en een nieuwe boekpitch van sexy surfer Kai Manning. Het empirische team ontmoet Quinn Tyler, wiens laatste boekidee werd geïnspireerd door Charles.
«
»
14:25 ER
Het leven van een baby staat op het spel wanneer een draagmoeder een drastische beslissing neemt na een auto-ongeluk. Dr. Pratt ontmoet zijn van hem vervreemde vader en heeft te kampen met nostalgische gevoelens.
«
»
15:10 Neighbours: A New Chapter
Felix doet een bekentenis aan zijn broer. Krista voelt zich goed en Paul legt contact met Leo.
«
»
15:35 Cold Case
Valens helpt Rush om haar ontvoerde, drugsverslaafde zus te vinden, terwijl Jeffries een nieuwe aanwijzing volgt in een poging een zaak af te sluiten die al zeventien jaar onopgelost is.
«
»
16:20 CSI: Crime Scene Investigation
Het CSI-team onderzoekt een zaak in de wereld van dominantie en onderdanigheid. Grissoms zoektocht naar antwoorden leidt ertoe dat hij zich tot Lady Heather wendt om hulp.
«
»
17:10 Unforgettable
Carrie wordt gedwongen een bekentenis af te leggen die haar carrière in gevaar kan brengen als ze een vermoorde stadsambtenaar uit een ondergronds casino herkent.
«
»
18:00 FBI
Alle ogen zijn gericht op het team als het probeert te achterhalen wie het enige kind van een prominente Amerikaanse senator heeft ontvoerd. De ontvoering brengt ook een mogelijk verband aan het licht met een soortgelijke zaak.
«
»
18:50 Criminal Minds
In West Bune, een klein stadje in Texas, worden een hoop jonge mensen vermoord. Het team reist af naar het zuiden van de Verenigde Staten om deze gevaarlijke gek, verantwoordelijk voor deze gruwelijke daden, op te sporen.
«
»
19:45 Bones
Het team onderzoekt de dood van een superster in de wereld van minigolf. Brennan is bang dat haar vader vervalt in zijn oude criminele gedrag.
«
»
20:35 A Time to Kill
In een dorpje in Mississippi wordt een zwarte gemeenschap grondig verstoord wanneer Tonya Hailey, een tienjarig meisje, wordt verkracht en voor dood achtergelaten door twee racisten. Carl, Tonya's vader, schiet de mannen neer.
«
»
23:20 CSI: Vegas
Wanneer David Hodges spoorloos verdwijnt, gaat het CSI-team op zoek naar bewijs dat kan helpen om hem te vinden. Ze willen zijn naam zuiveren en zo ook de reputatie van het forensisch laboratorium redden.
«
»
00:20 Coroner
Een overleden 'John Doe' dwingt Jenny en Clark om samen te werken in de wereld van verdovende middelen en therapie. Liam vertrekt op een trip met de auto samen met een onverwachte metgezel.
«
»
01:10 Neighbours: A New Chapter
Felix doet een bekentenis aan zijn broer. Krista voelt zich goed en Paul legt contact met Leo.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers