TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:55 Neighbours: A New Chapter
Sadie ontdekt een verwoestend geheim. Het huis biedt onderdak aan een onwaarschijnlijke gast.
«
»
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Cold Case
Terwijl ze zich voorbereiden op hun jaarlijkse softbalwedstrijd, worden teamleden ingeschakeld om de moord te onderzoeken op een voormalige Cubaanse honkbalster die naar de VS is ontsnapt nadat hij in aanraking was gekomen met zijn regering.
«
»
07:10 ER
Wanneer Carter een probleem vermoedt bij zijn zwangere vriendin Kem, brengt hij haar zo snel mogelijk naar het ziekenhuis. Zijn ongerustheid is terecht, hun ongeboren kind is gestorven. Corday krijgt het bezoek van Rachel Greene.
«
»
07:55 Neighbours: A New Chapter
Sadie ontdekt een verwoestend geheim. Het huis biedt onderdak aan een onwaarschijnlijke gast.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 CSI: Miami
Het team vindt, begraven op het strand, een dood lichaam dat verband houdt met oude bekende Esteban Navarro. Nader onderzoek van het plaats delict leidt tot de onthulling van enkele onaangename familiegeheimen van Navarro.
«
»
09:40 FBI
Wanneer een jong stel dood wordt aangetroffen in een park in New York City na terug te zijn gekomen van vakantie, gaat het team op zoek naar een verdachte die banden heeft met de drugshandel. Scola begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn liefdesleven.
«
»
10:30 Unforgettable
Carrie krijgt een anoniem telefoontje van een persoon die beweert een moord te gaan plegen. In eerste instantie gelooft ze de beller niet, totdat hij specifieke details beschrijft van een andere moord in New Jersey.
«
»
11:20 NCIS
Mossaddirecteur Eli David bezoekt zijn dochter, NCIS-agent Ziva in Washington, maar zijn verblijf in Amerika heeft nog een belangrijke reden.
«
»
12:15 Bones
Brennan en Booth onderzoeken de overblijfselen van een muzikant die in een ondiep graf zijn gevonden.
«
»
13:10 Younger
Liza wordt geconfronteerd met enkele complicaties tijdens de boekentour voor Marriage Vacation. Kelsey en Zane reizen naar Washington, DC om de memoires van een speechschrijver te hof maken.
«
»
13:40 ER
Kovac is getuige van een zwaar verkeersongeval wanneer hij aan de kant van de weg een vrouw met autopech helpt. Een gedrogeerde bestuurder reed in op de file en verpletterde hiermee de vrouw.
«
»
14:40 Neighbours: A New Chapter
Sadie draagt een vreselijk geheim met zich mee. Chelsea's plannen worden gedwarsboomd.
«
»
15:10 Cold Case
Het team heropent de moordzaak uit 1963 van een nomadische oplichter, wanneer het lang verborgen moordwapen wordt gevonden tijdens een renovatie van een biljartzaal waar het slachtoffer enkele dagen voor zijn dood speelde.
«
»
16:10 CSI: Miami
Een wilde hond valt een trainer op een tennisacademie aan. De conciërge, Ross Hemmet, komt trainer Hopper te hulp, maar komt daarbij zelf om het leven. Het team onderzoekt zijn dood en krijgt bewijs dat er een kindermishandelaar op de academie is.
«
»
17:05 Unforgettable
De plotselinge vermissing van een belangrijke getuige voor het openbaar ministerie heeft grote impact op het onderzoek dat tegen een moordenaar loopt. Carrie besluit daarop om undercover te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.
«
»
17:55 FBI
OA wordt gedwongen om een van zijn grootste angsten onder ogen te zien wanneer het team ontdekt dat het dodelijke zenuwgas Sarin mogelijk aan terroristen is verkocht.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een Russische immigrant die onlangs is ontvoerd. Het team ontdekt een link met de Russische maffia.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een schaakmeester. Sweets gaat undercover. Cam krijgt een onderscheiding van een wetenschappelijk tijdschrift.
«
»
20:35 Walker
Terwijl Geri haar best doet om de familie Walker onder de duim te houden, zoeken Walker en Cassie naar aanwijzingen om Bonham te helpen in zijn uur van nood.
«
»
21:30 Walker
Cordell en de familie Walker brengen de dag door op de Rangers markt, maar het is verre van leuk als Cassie iemand uit haar verleden tegenkomt.
«
»
22:20 Walker
Cordell heeft de hulp nodig van mensen uit zijn verleden, maar zijn ze te vertrouwen? Ondertussen laat Trey James en August een nieuwe manier zien om met enkele frustraties van het leven om te gaan.
«
»
23:15 Harrow
Terwijl Grace een autopsie uitvoert op het lichaam van een oudere man die in een Egyptische sarcofaag is gevonden, bevindt Harrow zich in een strijd voor zijn eigen leven.
«
»
00:15 Neighbours: A New Chapter
Sadie draagt een vreselijk geheim met zich mee. Chelsea's plannen worden gedwarsboomd.
«
»
00:55 ER
Kovac is getuige van een zwaar verkeersongeval wanneer hij aan de kant van de weg een vrouw met autopech helpt. Een gedrogeerde bestuurder reed in op de file en verpletterde hiermee de vrouw.
«
»
01:55 Neighbours: A New Chapter
Sadie ontdekt een verwoestend geheim. Het huis biedt onderdak aan een onwaarschijnlijke gast.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers