TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street zijn erg geschrokken van een tragische gebeurtenis.
«
»
02:40 Neighbours: A New Chapter
Cara is ten einde raad. Chelsea raakt afgeleid. Een droomvakantie verandert snel in een nachtmerrie.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:35 Cold Case
Rush en het team heropenen de moordzaak uit 1988 van een jonge verslaggever wanneer er nooit eerder vertoonde beelden van haar worden gevonden en aangeven dat ze aan een groot verhaal werkte.
«
»
08:20 ER
Carter neemt de dag vrij om zijn vriendin Kem een rondleiding in Chicago te geven. De spoedafdeling krijgt het bezoek van een waarnemer die de relatie tussen het verplegend personeel en de patiënten onder de loep neemt.
«
»
09:05 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street zijn erg geschrokken van een tragische gebeurtenis.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 CSI: Miami
Horatio en zijn team onderzoeken waarom iemand drie, onlangs vrijgelaten gevangenen, heeft vermoord, nadat het gerechtshof hun oorspronkelijke veroordelingen verwierp.
«
»
10:50 FBI
Het team onderzoekt een reeks overvallen op juwelierszaken die uitmonden in een dubbele moord. Ze ontdekken een verband met een zestienjarige jongen die in de knoop zit met de pleegzorg.
«
»
11:40 Unforgettable
Tijdens het onderzoek naar de moord op een alleenstaande vader, ontdekken Carrie en Al dat de dochter van de vermoorde man wellicht het volgende slachtoffer is. Door haar demente moeder, komt Carrie een stap dichterbij de moordenaar van haar zus.
«
»
12:25 NCIS
Gibbs, Abby, Palmer en Vance hebben de aanslag van Harper Dearing zonder kleerscheuren overleefd en krijgen hulp van de FBI bij hun zoektocht naar de psychopaat. Wanneer ze hem bijna te pakken hebben, pleegt hij zelfmoord.
«
»
13:20 Bones
Het team vertelt Brennan niets over een onderzoek, zodat zij zich op haar huwelijk kan concentreren. Max verschijnt ineens met een verdachte zak geld.
«
»
14:10 Younger
Liza krijgt een geweldige kans op het werk, maar er is een addertje onder het gras.
«
»
14:40 ER
Carter mist zijn zwangere vriendin, die teruggekeerd is naar Afrika. Een vierkoppig gezin wordt de spoedafdeling binnengebracht met een zware koolstofmonoxidevergiftiging. De zwangere moeder van het gezin werd 's nachts wakker door weeën.
«
»
15:25 Cold Case
Lilly en het team richten hun aandacht op een moord in 1967 wanneer een lichaam wordt ontdekt op de bodem van een eendenvijver. Het slachtoffer, geïdentificeerd als een borstelverkoper, had toegang tot privé-informatie van de bewoners.
«
»
16:20 CSI: Miami
De kidnapping van een gezin uit hun huis, leidt het team naar een onwaarschijnlijk verband met een drugsdealer.
«
»
17:10 Unforgettable
De moord op de rechtsbijstandadvocate Mary leidt in eerste instantie naar haar kamergenoot Kevin, die vlakbij de plaats delict dronken in zijn auto in slaap is gevallen. Kevin krijgt echter een alibi verschaft door zijn vriend Joe.
«
»
18:00 FBI
Het team zoekt naar een ontvoerde studente. Jubal heeft een gespannen ontmoeting met Rina's moeder.
«
»
18:50 NCIS: Los Angeles
De NCIS traceert een leider van de georganiseerde misdaad die gestolen defensietechnologie probeert te kopen. Ondertussen wordt Deeks uit de NCIS-training gegooid. Hij ontdekt dat Hetty een grote verrassing voor hem in petto heeft.
«
»
19:40 Bones
Booth en Brennan kunnen zich niet ontspannen tijdens hun huwelijksreis. Ze besluiten een plaatselijke detective te helpen met het oplossen van een zaak.
«
»
20:35 So Help Me Todd
Het advocatenkantoor neemt een spraakmakende class action zaak aan. Margaret leidt de procedures terwijl de medewerkers hard werken. Ze ontdekken een geheim en proberen corruptie bloot te leggen. Lyle krijgt te maken met enkele obstakels.
«
»
21:25 So Help Me Todd
Margaret probeert haar worstelend advocatenkantoor te redden door een zaak aan te nemen waarbij een groot cosmeticabedrijf met diepe zakken betrokken is; Todd is vastbesloten om een belangrijk onderzoek op te lossen.
«
»
22:15 NCIS: Sydney
Het team is gedwongen zich te haasten om een van hun eigen honden te redden wanneer Doc Roy en zijn hond betrokken raken bij een gijzeling in hun plaatselijke hondencafé.
«
»
23:10 NCIS: Sydney
Wanneer de verdachte dood van een oud-collega van de Drug Squad Evie terugbrengt in een geheime undercoveroperatie, wordt DeShawn verscheurd tussen loyaliteit aan zijn vriend en loyaliteit aan zijn team.
«
»
00:10 ER
Carter mist zijn zwangere vriendin, die teruggekeerd is naar Afrika. Een vierkoppig gezin wordt de spoedafdeling binnengebracht met een zware koolstofmonoxidevergiftiging. De zwangere moeder van het gezin werd 's nachts wakker door weeën.
«
»
01:05 Neighbours: A New Chapter
De bewoners van Ramsay Street zijn erg geschrokken van een tragische gebeurtenis.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (VTM)

Odilon wil na zijn dood zijn organen afstaan. Samen met Hugo registreert hij zich als donor. Gentil vangt dit op en denkt ten onrechte dat Odilon zijn testament aan het opstellen is. Hij alarmeert meteen Jeanne. Weet zij al dat Odilon nog maar enkele weken te leven heeft?

'De Kotmadam', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers