TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Why Women Kill
Alma heeft Bertrams verzameling souvenirs bekeken die echt verontrustend zijn. Ze is geschokt, maar vastbesloten zich niet te laten weerhouden van haar jacht op de stoel van de tuinclub.
«
»
02:45 Why Women Kill
Alma en Bertram bedenken een plan om een mogelijke tegenslag te voorkomen. Dee schakelt Vern in.
«
»
03:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Cold Case
In het licht van nieuwe informatie onderzoekt Lily een zaak uit 1978 met betrekking tot de dood van Missy. Ze volgen het leven van Missy, haar familie, haar vrienden en de rolschaatscirkel om erachter te komen wat haar dood heeft veroorzaakt.
«
»
08:30 ER
Dr. Lewis vreest voor een architect die radeloos is over zijn verslechterende gezichtsvermogen. Een pittige verpleegster vervangt Abby, die besluit terug te gaan naar school. Ondertussen vermoeden de artsen dat een moeder haar kind misbruikt.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:40 CSI: Miami
Het team pakt de laatste gevangene op die is ontsnapt bij een gevangenisuitbraak, maar hij ontsnapt opnieuw. Het leven van zijn voormalige celgenoot wordt overhoop gehaald, wanneer hij gedwongen wordt om te helpen.
«
»
10:30 FBI
Een jonge vrouw wordt vermoord op weg naar huis van een luxe feest op een jacht. Het team onderzoekt wie ze was en hoe ze op het evenement terechtkwam. Een van de verdachten is een veteraan die een verleden deelt met Crosby.
«
»
11:15 Castle
Een theateracteur, in de rol van Hamlet, wordt vermoord; Castle en Beckett gaan backstage en onderzoeken de zaak. Ondertussen wordt Kevin meegesleurd in zijn dochters kinderfeestje.
«
»
12:05 NCIS
Wanneer Gibbs onderweg stopt voor zijn dagelijkse koffie, komt hij in groot gevaar, waardoor hij nadenkt over zijn verleden en de keuzes die hij maakte in zijn leven.
«
»
12:55 Bones
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een televisieproducent. Brennan vindt het moeilijk om te accepteren dat Christine waarschijnlijk een `middelmatig' kind is.
«
»
13:45 Younger
Terwijl ze in een impasse met Josh zit, krijgt Liza een hechtere band met Charles op de Hamptons Book Fair. Kelsey voelt zich uit het verhaal van Colin gewist.
«
»
14:10 ER
Pratt en Kovac liggen met elkaar in de clinch nadat een jonge vrouw het leven schenkt aan een premature baby. Pratt wil tot het uiterste gaan om het kind te redden, terwijl Kovac dat zonde vindt van de middelen van het ziekenhuis.
«
»
15:00 Neighbours: A New Chapter
Chelsea probeert haar geheime agenda verborgen te houden en Karl twijfelt aan Melanie's beslissing.
«
»
15:25 Cold Case
Het Philadelphia Moordteam werpt licht op een andere zaak die in het ongewisse is gelaten. Lilly en het team onderzoeken opnieuw de moord op een marinier in 1951 die dood werd gevonden nadat hij was ontvoerd.
«
»
16:20 CSI: Miami
Horatio gaat diep om Natalia te redden, voordat het team door kan met hun zoektocht naar de ontsnapte seriemoordenaar Jack 'The Incinerator' Toller.
«
»
17:10 Castle
Een met bijlen-zwaaiende psychiatrisch patiŽnt valt dood neer in het kantoor van Castle. Hij onderzoekt de zaak samen met Beckett, Castle denkt dat ze te maken hebben met de Antichrist.
«
»
18:00 FBI
Maggie, OA en het team moeten een hacker stoppen die levensreddende apparatuur uitschakelt in verschillende ziekenhuizen in New York City. Jubals zoon wacht op een belangrijke operatie in een van de getroffen ziekenhuizen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Een man ontvoert drie studenten en sluit ze op in een kelder, waarna hij hen vertelt dat slechts twee van hen zullen overleven en dat ze zelf moeten beslissen wie van hen zal sterven. Hotch en de analisten voeren het onderzoek uit.
«
»
19:40 Bones
Een effectenmakelaar - die 's nachts werkt als stripper - wordt vermoord. Booth's moeder keert plotseling terug.
«
»
20:35 The Fugitive
Richard Kimble, een vooraanstaande chirurg uit Chicago, wordt onterecht beschuldigd van de moord op zijn vrouw. Hij gaat op zoek naar de daadwerkelijke moordenaar terwijl een federale politieagent een landelijke klopjacht op hem leidt.
«
»
23:00 CSI: Vegas
Gil Grissom en Sara Sidle helpen een oud-collega die beschuldigd wordt van het saboteren van bewijsmateriaal. Ondertussen werken Maxine en de rest van het CSI-team aan een moord. Een koppel is namelijk vermoord op hun huwelijksdag.
«
»
00:00 Harrow
Als Fern per ongeluk dodelijke partydrugs verkoopt, moet Harrow haar te hulp komen om de situatie op te lossen. De zaken escaleren echter nadat een jonge vrouw dood wordt aangetroffen en anderen in het ziekenhuis door de dodelijke drugs.
«
»
00:55 Neighbours: A New Chapter
Chelsea probeert haar geheime agenda verborgen te houden en Karl twijfelt aan Melanie's beslissing.
«
»
01:25 ER
Pratt en Kovac liggen met elkaar in de clinch nadat een jonge vrouw het leven schenkt aan een premature baby. Pratt wil tot het uiterste gaan om het kind te redden, terwijl Kovac dat zonde vindt van de middelen van het ziekenhuis.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers