TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Cold Case
Het team zoekt naar een gevaarlijke seriebommenwerper die het verkeerde doel heeft geraakt bij hun recente aanval, en wiens vorige drie bomaanslagen een man blind maakten en twee anderen doodden.
«
»
08:15 ER
Weaver raakt in de problemen nadat ze de minnaar van de politicus Alderman Bright in het geheim verzorgt voor syfilis. Wanneer de patiŽnt een allergische reactie krijgt op de inspuiting, gaat ze tot het uiterste om haar betrokkenheid te verhullen.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 CSI: Miami
Bij een skatewedstrijd wordt een deelnemer dood aangetroffen in de kleedkamer. Het CSI-team onderzoekt de zaak, en het meisje blijkt vermoord te zijn.
«
»
10:15 FBI
Het team moet infiltreren in een drugshandelbende nadat bij de overval op een chemische fabriek twee douane-agenten om het leven zijn gekomen. Nestor biedt ook zijn hulp in de zaak, waardoor Maggie nieuw inzicht in zijn karakter krijgt.
«
»
11:05 Castle
Castle moet eindelijk voorkomen als kroongetuige in de moordzaak. Als Beckett een nieuw feit ontdekt moet ze als de wiedeweer naar de rechtbank racen om een fout te voorkomen.
«
»
11:55 NCIS
De levens van het hele NCIS-team verkeren in gevaar, wanneer ze de identiteit van de Port-to-Port moordenaar ontdekken.
«
»
12:45 Bones
Het team onderzoekt de dood van een archeoloog die net een baanbrekende ontdekking deed. Het team ontdekt wellicht een link tussen deze zaak en een vijfentwintigduizend jaar oude zaak.
«
»
13:35 Younger
Als het noodlot toeslaat, vraagt Liza zich af of het tijd is om voor altijd afscheid te nemen van haar leven als 26-jarige.
«
»
14:00 ER
Dr. Romano grijpt de controle over de eerste hulp en beledigt bijna iedereen. Kovac roept de hulp van Corday in bij zijn zoektocht om een zieke Kroatische jongen naar de Verenigde Staten te brengen voor medische hulp.
«
»
14:50 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt geconfronteerd met haar verleden. Jane en Terese onthullen de waarheid.
«
»
15:20 Cold Case
Wanneer een tiener dood wordt aangetroffen, is haar gewelddadige en controlerende vader de hoofdverdachte. Terwijl het team onderzoek doet, ontdekken ze dat ze er vlak voor haar dood vandoor is gegaan met een ex-gevangene neonazi.
«
»
16:15 CSI: Miami
De gemoederen lopen hoog op wanneer Memmo Fiero plots opduikt in de stad. Fierro was indertijd verantwoordelijk voor de dood van Horatio's vrouw en wil nu opnieuw de touwtjes van zijn organisatie Mala Noche in handen nemen.
«
»
17:05 Castle
De zoon van een Russische diplomaat, Castle en Beckett gaan op onderzoek. Voordat ze het weten bevinden ze zich in een internationaal web van schuld en boete.
«
»
17:55 FBI
Terwijl het team op een moordenaar jaagt heeft nieuwe agent Tiffany een ervaring op het werk die de spanning tussen haar carriŤre en verantwoordelijkheid tegenover haar gemeenschap naar boven brengt.
«
»
18:45 Criminal Minds
De CIA neemt het FBI-kantoor over als Gideon en het team het profiel van de CIA-mol moeten samenstellen. De mol lekt geheime informatie van de CIA en brengt zo agenten in levensgevaar.
«
»
19:40 Bones
Angela en Hodgins vinden een lijk in hun slaapkamer en denken dat Pelant hierachter zit. Ze starten hun eigen onderzoek.
«
»
20:35 The Truman Show
Het leven van Truman Burbank lijkt alledaags en onbenullig, maar toch volgen miljoenen televisiekijkers over de hele wereld alle ontwikkelingen in zijn bestaan. Op een dag ontdekt hij dat zijn hele leven een leugen is.
«
»
22:35 Will & Grace
Will en Jack gaan samen naar de sportschool, maar Jack is zo overduidelijk op zoek naar een man dat Will zich er voor schaamt. Karen en Grace houden een meidenavond met de bedoeling Karen te helpen met haar huwelijksproblemen.
«
»
23:05 Will & Grace
Grace krijgt een droombaan bij een grove en arrogante werkgever. Hij lijkt echter helemaal onder de indruk van Will, en dreigt Grace te ontslaan als ze geen uitje met Will voor hem regelt. Uit vriendschap voor Grace stemt Will in.
«
»
23:40 Friends
Als een bezorger per ongeluk een pizza komt brengen die bestemd is voor George Stephanopoulos, de overbuurman van de meisjes, besluiten ze de voormalige Witte Huis-adviseur met verrekijkers te bespieden.
«
»
00:10 Friends
Terwijl Chandler en Phoebe beiden hun relaties met hun wederhelften beŽindigen op dezelfde avond, hebben Ross en Rachel hun allereerste date, waarbij ze gezellig samen de was doen.
«
»
00:45 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt geconfronteerd met haar verleden. Jane en Terese onthullen de waarheid.
«
»
01:20 ER
Dr. Romano grijpt de controle over de eerste hulp en beledigt bijna iedereen. Kovac roept de hulp van Corday in bij zijn zoektocht om een zieke Kroatische jongen naar de Verenigde Staten te brengen voor medische hulp.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers