TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Neighbours: A New Chapter
Karl maakt zich zorgen over Holly's relatie, en Aaron en Cara bedenken een sluw plan.
«
»
02:40 Neighbours: A New Chapter
Melanie en Krista worden geconfronteerd met hun fouten uit het verleden. Nicolette heeft een mysterieus cadeau gekregen. Terese wordt geconfronteerd met een emotionele waarheid.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Cold Case
September 1963 is de start van het schooljaar. De zestienjarige tomboy-stijl Samantha Randall komt haar nieuwe klaslokaal binnen. Ze is meteen de bron van spot en gekibbel door een kerel, Red Buckley.
«
»
07:55 ER
Kerry krijgt een begeerde promotie ten koste van een verbitterde Romano. Op de spoedafdeling komen ondertussen zwaargewonde tienermeisjes binnen die aangereden werden door een klasgenoot.
«
»
08:40 Neighbours: A New Chapter
Karl maakt zich zorgen over Holly's relatie, en Aaron en Cara bedenken een sluw plan.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 CSI: Miami
Een suikerfabriek explodeert, en bij het onderzoek komt het team achter het schokkende geheim van een van de werknemers. Het onderzoek brengt ook een dood lichaam naar boven.
«
»
10:20 FBI
De leider van een drugskartel en ťťn van 's werelds meest gezochte mannen, Antonio Vargas, wordt door het team opgepakt. Het hele hoofdkwartier van de FBI komt in gevaar wanneer zijn handlangers een terroristische dreiging onthullen.
«
»
11:05 Castle
Een befaamde casanova wordt op brutale wijze om het leven gebracht. Castle en Beckett moeten zich onderdompelen in de wereld van de elite om de moordenaar te vinden.
«
»
11:55 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en een FBI-agent. Ze ontdekken al snel dat de twee meewerkten aan een boek met geheimen uit enkele militaire operaties. Het team gaat op zoek naar de schrijver.
«
»
12:45 Bones
Een straatartiest valt in zijn eigen lijm waar menselijke overblijfselen in zitten. Booth zoekt in een comedy club naar verdachten.
«
»
13:35 Younger
Liza staat voor een grote verrassing wanneer ze naar de boerderij van Shepard rijdt, die ze op de boerenmarkt heeft ontmoet.
«
»
14:00 ER
Carter keert vervroegd terug uit Afrika en treft Abby aan op de rand van een zenuwinzinking nu haar broer Erik vermist blijft. In het ziekenhuis trachten Abby en Carter een hersendood jongetje in leven te houden.
«
»
14:55 Neighbours: A New Chapter
Karls zorgen nemen alleen maar toe als hij iets ziet wat hij niet had moeten zien. Melanie en Terese doen aannames die beladen zijn. Paul zet Krista onder druk.
«
»
15:25 Cold Case
Wanneer het woord verkrachter wordt gevonden op de grafsteen van een populaire mannelijke student, ontdekt het team het feit dat het universiteitspersoneel en de politie vrouwelijke studenten negeerden die hem voor zijn dood hadden beschuldigd.
«
»
16:20 CSI: Miami
Het onderzoek naar de dood van een miljonair brengt het CSI-team naar een hoogstaande escortservice. Ryan gaat undercover als een rijke zakenman om de leugens van de eigenaar boven water te halen.
«
»
17:10 Castle
Castle en Beckett onderzoeken de moord op een entertainer op een cruiseschip. Eenmaal op zee, bevindt het stel zich in een peniebele situatie.
«
»
18:00 FBI
Tijdens een schietpartij vallen er twee doden, maar het team gelooft dat dit misschien niet de beoogde doelen waren. Het team bepaalt de beste strategie om een getuige te gebruiken om zo een verdachte neer te halen.
«
»
18:50 Criminal Minds
Gideon, Hotchner en het team reizen naar Mexico voor het onderzoek naar een seriemoordenaar die het op bejaarden heeft voorzien.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een jongen wiens geest bijgestaan wordt door een helderziende. Het zet de leden van het team aan het denken over het leven en de dood.
«
»
20:35 SkyMed
Terwijl Chopper terugkeert naar het vliegen met medevacs, komt de waarheid over wat er in Selection Camp is gebeurd eindelijk aan het licht. Lexi's droompromotie neemt een zenuwslopende wending.
«
»
21:30 SkyMed
Door personeelstekorten worden de Sky Med verpleegkundigen gedwongen de Thompson Eerste Hulp van de ene op de andere dag te bemannen. Een instabiele en onberekenbare patiŽnt zorgt voor chaos in het ziekenhuis.
«
»
22:25 SkyMed
Een leuk avondje uit in de stad heeft onverwachte gevolgen. Een gevaarlijk telefoontje met een verlamde patiŽnt dwingt Stef ertoe om eindelijk het geheim te onthullen dat haar bij Thompson bracht.
«
»
23:25 Friends
Gedenkwaardige gebeurtenissen en verrassingen wendingen kenmerken de laatste dag samen voor de vrienden.
«
»
23:55 Friends
Nadat Rachel haar verloofde bij het altaar heeft laten staan, trekt ze bij Monica in en komt ze erachter dat onafhankelijk zijn nog niet meevalt, zeker niet zonder papa's creditcards.
«
»
00:30 Neighbours: A New Chapter
Karls zorgen nemen alleen maar toe als hij iets ziet wat hij niet had moeten zien. Melanie en Terese doen aannames die beladen zijn. Paul zet Krista onder druk.
«
»
01:00 ER
Carter keert vervroegd terug uit Afrika en treft Abby aan op de rand van een zenuwinzinking nu haar broer Erik vermist blijft. In het ziekenhuis trachten Abby en Carter een hersendood jongetje in leven te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers