TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:35 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die het op koppels heeft gemunt. Hij probeert de moorden te verbergen door ze op auto-ongevallen te doen lijken.
«
»
08:15 Geen uitzending
«
»
09:20 Criminal Minds
Het team onderzoekt een reeks moorden in Modesto. Ze ontdekken dat de moorden kunnen worden gelinkt aan een moordenaar die zijn slachtoffers uitkiest op basis van hun woonplaats.
«
»
10:10 Geen uitzending
«
»
11:15 Criminal Minds
Een vijfjarige jongen wordt dood teruggevonden, acht dagen nadat hij werd ontvoerd. Wanneer een tweede kind wordt ontvoerd, beseft het team dat het maar zes dagen heeft om het kind terug te vinden.
«
»
12:05 Geen uitzending
«
»
13:10 Criminal Minds
Reid blijft nachtmerries hebben en gaat op zoek naar zijn vader om zo antwoorden te krijgen. JJ vraagt Reid of hij peter wil worden van de kleine Henry.
«
»
14:00 Bull
Bull en Chunk vertegenwoordigen een spoedarts die wordt aangeklaagd wegens wanpraktijken nadat ze directe bevelen negeerde om een stervende patiënt te redden ten gunste van een andere zwaargewonde.
«
»
14:45 CSI: Vegas
Een nieuwe moord leidt Sara en Grissom naar een verdachte binnen het CSI-team. Folsom en Allie onderzoeken een reeks huiveringwekkende moorden in een vervallen hotel.
«
»
15:30 CSI: NY
De jonge Ashley Braden wordt dood aangetroffen in een vijver in Central Park. Jo vermoedt dat haar lichaam al een paar dagen in het water lag.
«
»
16:20 CSI: Miami
Het CSI-team gaat op zoek naar een gemaskerde man die bij mensen inbreekt, hen dwingt ontbijt te maken voor hem en hen daarna vermoordt.
«
»
17:15 Criminal Minds
Een anonieme man neemt contact op met Rossi en Reid en vertelt hen dat hij zeven vrouwen heeft vermoord. Hij voegt eraan toe dat hij vijf andere personen heeft ontvoerd.
«
»
18:00 Criminal Minds
Prentiss en Todd gaan undercover in Atlanta om op zoek te gaan naar een seriemoordenaar. De moordenaar heeft zijn kunsten geperfectioneerd en lokt zijn slachtoffers met zijn charmes in de val.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die in Phoenix toeslaat en het telkens op politiemannen heeft gemunt. De lokale politie heeft het echter niet zo begrepen op hun interventie.
«
»
19:35 Criminal Minds
Het team zakt af naar Orange County, waar ze de zaak van de Road Warrior onderzoeken, een seriemoordenaar die het op blonde vrouwen heeft gemunt.
«
»
20:25 NCIS: Hawaii
Het team onderzoekt een scheepswrak met exotische dieren aan boord, die een bedreiging vormen voor de inheemse fauna op Oahu. Alex loopt een blessure op die zijn carrière in gevaar kan brengen.
«
»
21:10 NCIS: Hawaii
Wanneer een marinier betrokken raakt bij een moord, wordt het team opgeroepen om op hun vrije dag aan de zaak te werken. Lucy ontdekt dat Whistler een promotie in Washington heeft afgewezen.
«
»
21:55 NCIS: Hawaii
Kapitein Milius keert terug naar Hawaï voor een geheime gevangenenruil. Hij schakelt Jane in als zijn persoonlijke lijfwacht op de Filipijnen, waar de uitwisseling zal plaatsvinden.
«
»
22:45 NCIS: Hawaii
Na de gevangenenruil tussen de VS en Oost-Europa zet kapitein Milius zijn samenwerking met Jane en haar team verder. Whistler neemt Ernie's advies ter harte.
«
»
23:35 Bull
Bull en Benny verdedigen een vrouw die ervan beschuldigd wordt haar extremistische echtgenoot te hebben geholpen en daardoor medeplichtig te zijn aan binnenlands terrorisme.
«
»
00:35 The Blacklist
Red vertelt het team dat een man die informatie over de maffia naar de politie heeft gelekt de beruchte Alchemist heeft ingeschakeld om zich te beschermen.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers