TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
08:30 CSI: Vegas
Grissom en Sara komen steeds dichter bij de persoon die Hodges erin heeft geluisd. Een cargovliegtuig landt op de luchthaven McCarran; iedereen aan boord is overleden.
«
»
09:10 Geen uitzending
«
»
10:10 NCIS
Er wordt een muurschildering van een straatartiest en activist gestolen. Bishop heeft een speciale connectie met de artiest.
«
»
10:55 Geen uitzending
«
»
11:55 NCIS
McGee en Bishop reizen naar Afghanistan wanneer een moord in de VS gelinkt kan worden aan de dood van enkele soldaten in het buitenland.
«
»
12:40 Geen uitzending
«
»
13:40 NCIS
Wanneer de hoofdverdachte van een onopgeloste overval wordt vrijgelaten, hervat het team het onderzoek met een geheime surveillanceoperatie.
«
»
14:25 NCIS
Het onderzoek naar de moord op een oorlogsveteraan neemt een vreemde wending wanneer het team een achtergelaten, pasgeboren baby vindt.
«
»
15:15 NCIS
Minister van Defensie Wynn Crawford legt het moordonderzoek van Gibbs stil en eist dat agenten McGee en Torres worden gearresteerd voor hun daden.
«
»
15:55 NCIS
Een oude vriend vergezelt Gibbs tijdens een roadtrip. En een luitenant onder bescherming van NCIS wordt vergiftigd door een drugsdealer.
«
»
16:45 NCIS
Het team heropent een oude verdwijningszaak wanneer een ondervoed en verward negenjarig meisje opduikt. Ze vermoeden namelijk dat het om de dochter van een vermiste rekruut gaat.
«
»
17:35 NCIS
McGee keert terug naar zijn oude school wanneer een paswoord dat hij er gebruikte als tiener gelinkt wordt aan een recente moord.
«
»
18:20 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een man die op zee overboord is gevallen. Torres is gefrustreerd wanneer hij van Vance de opdracht krijgt om drie studenten te begeleiden.
«
»
19:10 NCIS
Jimmy krijgt van zijn schoonvader Ed de vraag om te knoeien met bewijsmateriaal in een lopend moordonderzoek.
«
»
20:00 Big Brother
Terugblik op de hoogtepunten van de week. Aan het einde van de aflevering zal een bewoner het huis moeten verlaten.
«
»
21:05 NCIS
Vance wordt door het Pentagon op de hoogte gebracht dat de nucleaire onderzeeër waarop Gibbs en Bishop zich bevinden om een moordonderzoek uit te voeren, gestopt is met communiceren.
«
»
21:50 NCIS
Torres wordt versuft wakker op een vissersboot. Hij is bedekt met bloed en kan zich niets herinneren van de afgelopen 12 uur.
«
»
22:40 NCIS
Er vindt een schietpartij plaats in een marinehospitaal. Het NCIS-team gaat ter plekke om de zaak te onderzoeken.
«
»
23:35 NCIS
Op een bouwwerf worden de stoffelijke resten gevonden van een marineofficier van wie gedacht werd dat hij om het leven was gekomen bij de aanslagen van 11 september.
«
»
00:25 The Blacklist
Reds missie in München wordt afgebroken en hij wordt met spoed teruggevlogen naar de VS. Bij aankomst in Washington verneemt Red dat zijn voormalige handlanger, Anslo Garrick, het op hem heeft gemunt.
«
»
01:15 Geen uitzending
«
»
02:15 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers