TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
«
»
07:25 Supergirl
Alex maakt gebruik van een paar contactlenzen om een bezoek te brengen aan de virtuele National City, waar ze een geheel nieuwe identiteit aanneemt.
«
»
08:05 Elementary
Een explosie bij een verkeerslicht leidt Sherlock en Joan naar twee verschillende onderzoekspistes: was het het werk van een lokale bende of toch eerder een terroristische aanslag?
«
»
08:50 Elementary
Miljardair Odin Reichenbach vermoedt dat hij wordt bedreigd door iemand binnen zijn eigen bedrijf en huurt Holmes en Watson in om de dader te vinden.
«
»
09:30 Geen uitzending
«
»
10:30 FBI: International
Een Amerikaanse wijnboer wordt doodgeschoten op zijn landgoed in Frankrijk. Het team onderzoekt of een lokale protestgroep hier iets mee te maken heeft.
«
»
11:15 Geen uitzending
«
»
11:50 FBI: International
Na een brutale aanval aan boord van een Amerikaans cruiseschip op de Donau, vliegt het team naar Wenen om uit te zoeken waarom de boot het doelwit was.
«
»
12:45 Geen uitzending
«
»
13:20 Special Victims Unit
Een speciaal team van detectives onderzoekt seksgerelateerde misdaden. Een tiener die het slachtoffer was van een kwaadaardige cyberpestaanval, wordt vermist.
«
»
14:10 Geen uitzending
«
»
14:30 Special Victims Unit
Een jonge vrouw wordt alleen gevonden in Central Park, wat leidt tot de heropening van een 10-jarige zaak, terwijl Olivia Benson en Sheila Porter naar Noah gaan voor de familierechtbank.
«
»
15:20 Geen uitzending
«
»
15:55 Special Victims Unit
Wanneer een tienermeisje dood wordt gevonden, gaat Rollins undercover in een high-end revalidatiecentrum waar ze voor het laatst levend werd gezien.
«
»
16:50 Criminal Minds
Het team van Gideon wordt opgeroepen nadat de dochter van een belangrijk openbaar aanklager werd ontvoerd.
«
»
17:50 Criminal Minds
De profilers van de FBI moeten een sluipschutter opsporen die slachtoffers maakt op klaarlichte dag. Hotchner en zijn team moeten samenwerken met de lokale politie voordat het geweld verder escaleert.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het gedragsteam moet het profiel opmaken van een seriemoordenaar die twee gezinnen gegijzeld houdt tijdens wat een mooie familievakantie had moeten worden.
«
»
19:45 Criminal Minds
Wanneer een undercoveragent plots verdwijnt, vermoedt de politie dat de maffia achter de verdwijning zit. Hotchner en zijn team geloven echter dat een seriemoordenaar de schuldige is.
«
»
20:35 FBI: International
Het team maakt jacht op een sluipschutter die tijdens een aanval op een biomedisch laboratorium in België een Amerikaan heeft gedood. Jaeger krijgt ruzie met haar baas bij Europol.
«
»
21:30 FBI: International
Wanneer de zoon van een Amerikaanse miljardair bewusteloos wordt aangetroffen in zijn appartement in Berlijn, worden Forrester en zijn team opgeroepen om de zaak verder te onderzoeken.
«
»
22:20 FBI: International
Wanneer een privéjet met Amerikaanse burgers wordt neergeschoten net buiten een stadje in Polen, focust het team zich op de man die de vlucht heeft gemist.
«
»
23:15 Elementary
Techmiljardair Odin Reichenbach doet Holmes en Watson een opmerkelijk aanbod om hem te helpen met een programma dat toekomstige misdaden kan voorspellen.
«
»
00:15 Elementary
Holmes en Watson onderzoeken de moord op een crimineel die zijn brood verdiende met het beroven van andere criminelen.
«
»
01:20 Geen uitzending
«
»
02:20 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers